kv ve kb arama sıklığı?

Daha yeni nişanlı kız..Sen nasıl davranacağını bilmiyorsun.bikere bu aileden ayrıldın nişanı attın diyelim başkasıyla nişanlandığında o ailede sorun olmicakmi sanıyorsun.onlarda senin bu "yapım"dediğin şeyi çekemez sorun ederler.sen şimdi nisanlina ulasirsan özrünü dilegetir.ve bu konuda duzelecegini şöyle.ve gerçekten kendini biraz zorla.telefonlarini aç dönüş yap o insanlari yok sayma.Anladığım kadarıyla sen ilk gelinsin.onlarda ilk defa gelin Almanın heyecanı var bence.sen çok inatçı bir kızsın ve beni böyle kabullensinler diyorsun.kusura bakma sende onları öyle kabulleniceksin.konusmak aramak ilgilenmek istiyorlar ve şuan en heyecanlı dönemleri neden anlayış gostermuyorsun.Ben kv aradığında 1.5-2 saat konuştuğumu bilirim.hemde uzun süre görmediğim bı arkadaşıma gitmiştim.konusmayi seviyordu bende incinir diye kısa kesip kapatamiyordum o dönem saygımdan.ama ne oldu kv anladiki ben kendisine değer veriyorum içi ferahladi ve beni tanidi,zamanla filan aramalar daha azaldı.o heyecan dönemi geçiyor.herkes hayat mesgalesine dönüyor seni çokta dert etmiyorlar.sen şimdiden hic yüz vermemeler,mesafe koymak istemeleri.yok telefon acmamalar.nisanlin çok haklı bence.Kırılmış.telafi et derim.

Yalniz isine gelince telefonunu açmadığı insanları araması traji komik=ikiyüzlüce bir hareket

Ne büyük ayıp etmişsin, bence yüzükleri nişanlın atsın, burnunu bu kadar havaya kaldırırsan olacağı bu...

Bence bu iş yürümez. Eşiniz de zaten size tavırlı evlenince hiç huzur bulamazsın bu biçimde.
Lakin sen de sütten çıkma ak kaşık değilsin. Bi adamla evleniyorsan ailesini bu denli yok sayıp saygısızlık yapamazsın. O da ağaç kovuğundan çıkmadı sonuçta. Sen bu kafa yapısıyla hiç kimseyle mutlu olamazsın benden söylemesi benim yapım bu huym bu diye kenara çekilmek nedir. İnsanla sevdikleri için yapmak istemediği sevmediği bi takım şeylere katlanıyor katlanıyor ki mutlu olabilsin.

arkadaşlar 9 aydır nişanlıyım. nişanlandığım andan beri kv ve kb bizi aramıyo sormuyo tarzında herkese şikayetlendiler. babama halama kadar gitti olay. babam bunların önemli olmadığını yapımın öyle olmadığını güzel bir dille ifade etti. ben baskı olduğu için iyice kendimi çektim. bunun üzerine ailesi yine devam etti aramıyo sormuyo biz ona ne yaptık ? hata mı işledik acaba bilmeden tarzı söylemlerde bulundular. bu bana artık duygu sömürü gibi geldi. babası her hafta arıyodu bunun üzerine beni, nişanlımda devamlı onlar seni sevdiği için yapıyo falan dedi. ama ben gerçekten baskı altında hissettim. bende söyledim ben konuşmayı sevmiyorum. bu ilişkinin vıcık vıcık olmasını istemiyorum diye. her hafta düzenli olarak kavga ettik bunun üzerine. babasının telini açmadım bunun üzerine yoğun heralde diye nişanlıma aileme yine söylendi. en son bayramda gelmesinler ben hazır değilim bunca olayın üzerine takrar söyleneceklerdi eminim ramıyosun bilmem ne diye söyleneceklerdi eminim. böyle olunca nişanlımda beni aramadı. sinirlendim bayramda defalarca kez aradım sinirimden. bunun karşılığı bu değil diyerek. iyice doz yükseldi annesini aradım nişanlıma ulaşamıyorum diye. telefon açtı kahvaltı yapıyorum ne varsa söyle diye. bende bunun üzerine iki saat sonra aradım defalarca yine sinirimden(evet beklemem gerekirdi ama düğüm olmaya başladı bu konu artık bıkmıştım) yine açmadı babasını aradım ulaşamadım diye orda koptu olay. babası yanındaymış .. bayagı konuştuk durumu diile getirdim sizle görüşmediğim için o da beni böyle cezalandırıyo diye babasına dedim. babası ile bunları konuştuğum dan bi iki saat önce bile kardeşime beni aramıyo kardeşin çok diye söylenmiş yine.. nişan atma durumuna geldik fikirleriniz nedir lütfen paylaşın. şua an nişan atılabilir ....
amma da abartmışsınız yahu.. arayıp 2 dk konuşsanız ölür müsünüz...

arkadaşlar 9 aydır nişanlıyım. nişanlandığım andan beri kv ve kb bizi aramıyo sormuyo tarzında herkese şikayetlendiler. babama halama kadar gitti olay. babam bunların önemli olmadığını yapımın öyle olmadığını güzel bir dille ifade etti. ben baskı olduğu için iyice kendimi çektim. bunun üzerine ailesi yine devam etti aramıyo sormuyo biz ona ne yaptık ? hata mı işledik acaba bilmeden tarzı söylemlerde bulundular. bu bana artık duygu sömürü gibi geldi. babası her hafta arıyodu bunun üzerine beni, nişanlımda devamlı onlar seni sevdiği için yapıyo falan dedi. ama ben gerçekten baskı altında hissettim. bende söyledim ben konuşmayı sevmiyorum. bu ilişkinin vıcık vıcık olmasını istemiyorum diye. her hafta düzenli olarak kavga ettik bunun üzerine. babasının telini açmadım bunun üzerine yoğun heralde diye nişanlıma aileme yine söylendi. en son bayramda gelmesinler ben hazır değilim bunca olayın üzerine takrar söyleneceklerdi eminim ramıyosun bilmem ne diye söyleneceklerdi eminim. böyle olunca nişanlımda beni aramadı. sinirlendim bayramda defalarca kez aradım sinirimden. bunun karşılığı bu değil diyerek. iyice doz yükseldi annesini aradım nişanlıma ulaşamıyorum diye. telefon açtı kahvaltı yapıyorum ne varsa söyle diye. bende bunun üzerine iki saat sonra aradım defalarca yine sinirimden(evet beklemem gerekirdi ama düğüm olmaya başladı bu konu artık bıkmıştım) yine açmadı babasını aradım ulaşamadım diye orda koptu olay. babası yanındaymış .. bayagı konuştuk durumu diile getirdim sizle görüşmediğim için o da beni böyle cezalandırıyo diye babasına dedim. babası ile bunları konuştuğum dan bi iki saat önce bile kardeşime beni aramıyo kardeşin çok diye söylenmiş yine.. nişan atma durumuna geldik fikirleriniz nedir lütfen paylaşın. şua an nişan atılabilir ....

Cok abartmissiniz. Ben kv ile hafta da 2. Kp ile 10 15 gunde 1 konusuyorum. En fazla 5 dakika bu kadar zor olmamali

Kp gerek yok bence hastalıkta ve bayramda. İnsan kendi babasyla bile ne konşcağnı şaşırıyor bazen. Kv ben aramadm senn gibiyim. Kendi annemi bile çok aramam. Kv benm gibi soğuk olunca bizde sıkıntı olmadı. Belki o da cici bici bi gelin isterdi ama değilim napym:) böyle sıkıntılar böyle devam eder. Aslında nişanılılık az da olsa tanıma dönemi ve sıkıntı gördğn yerde kaçıcaksın. Ben ikinci nişanlanmamda evlendim. Birincisinde adamın beklentileri çoktu duygusallık vıcık vıcıklık sadece bu sebepten bitirdim. Yapamayacağım şeye niye başlayayım mantığıyla.

Back
X