Daha yeni nişanlı kız..Sen nasıl davranacağını bilmiyorsun.bikere bu aileden ayrıldın nişanı attın diyelim başkasıyla nişanlandığında o ailede sorun olmicakmi sanıyorsun.onlarda senin bu "yapım"dediğin şeyi çekemez sorun ederler.sen şimdi nisanlina ulasirsan özrünü dilegetir.ve bu konuda duzelecegini şöyle.ve gerçekten kendini biraz zorla.telefonlarini aç dönüş yap o insanlari yok sayma.Anladığım kadarıyla sen ilk gelinsin.onlarda ilk defa gelin Almanın heyecanı var bence.sen çok inatçı bir kızsın ve beni böyle kabullensinler diyorsun.kusura bakma sende onları öyle kabulleniceksin.konusmak aramak ilgilenmek istiyorlar ve şuan en heyecanlı dönemleri neden anlayış gostermuyorsun.Ben kv aradığında 1.5-2 saat konuştuğumu bilirim.hemde uzun süre görmediğim bı arkadaşıma gitmiştim.konusmayi seviyordu bende incinir diye kısa kesip kapatamiyordum o dönem saygımdan.ama ne oldu kv anladiki ben kendisine değer veriyorum içi ferahladi ve beni tanidi,zamanla filan aramalar daha azaldı.o heyecan dönemi geçiyor.herkes hayat mesgalesine dönüyor seni çokta dert etmiyorlar.sen şimdiden hic yüz vermemeler,mesafe koymak istemeleri.yok telefon acmamalar.nisanlin çok haklı bence.Kırılmış.telafi et derim.