- Konu Sahibi minnosumbenim
-
kızlar mrb , dün akşam kv ile kbbirbirine girmiş öyle küçük kavgalar deil birbirlerini boğazlamışlar ve işin sonu karakolda bitmiş kb 2ya evden uzaklaştırma cezası verilmiş. saat 11e kadar eşim aç işten geldi yorgun onlarla uğraştı bende evde merakla haber bekliyorum . babasını bize getircekti sinirlendim daha yeni evliyiz şu olaylara bak die neyseki o da rahat edemiyce için ablasına gitmek istemiş şuan orda kalıyor.
ben anlamadım bu insanları bi gün bi ablası arıyo kavga ettik boşancam bi gün diğer ablası boşancam şimdi de annesi babası . bundan öncede çook uzun yıllar sevgili olduğumuz için ailevi meselelerini az çok biliyorum teyzeleri kuzenleri kavga etse hemen boşancam die ortalığa çıkıyodu .. her neyse dün gece eşim eve gelince sordum dedim nereye gitti baban getirmedin mi ? ablama gitmek istedi dedi bi kaç soru sordum kısa cevaplar verdi gergindi üstüne gitmedim sustum nie kavga ettiler daha onu bile bilmiyorum . beni konunun içine dahil etmek istemedi açıkçası belki de bababsını getirceği için kızdım o yüzden bilmiyorum..
benim sizden akıl almak istediğim şey ne yapmalıyım aramam gerekiyo mu kv ? arasam ne diycem çok güzel örnek oluyosunuz mu diycem bi türlü diyecek bişey bulamadım yoksa hiç bULAŞMAYIM MI ?? çok tecrübesizim akıl verin??
Bence de önce eşine danış.
Annen üzgündür,ablanı ziyaret edip anneni görsem mi diyebilirsin.
Ancak kesinlikle tarafsız olmanı öneririm.
Kayınvaliden,kayınpederine kötü sözler ederse,katılmaman lazım.
40 yıllık kocasıdır,söver söver sonra barışırlar,sen kötü olursun.
İyi örnek kötü örnek veya yeni evliyken olacak iş mi konularına hiç ama hiç girme.
İnsanlar her yaşta çalkantı yaşayabilir.
Bir de dur şimdi kavga etmeyelim,çocuklar yeni evli diyecek halleri yok :)
Ben sizi çok bencil buldum
Hem birbirlerini boğazlamışlar diyorsunuz
Hemde aaa babası bizde mi kalacak diyorsunuz, ya sizde ya diğer çocuklarda dönüşümlü kalacak tabi..
Ayrıca da zaten derdi başından aşkın insanların sinirlerini zıplatmak için ' çok güzel örnek oluyosunuz ' diyecekseniz hiç aramayın daha iyi
Ben konuyu eşin insiyatifine bırakma taraftarı değilim hele başlangıçtaysa evlilik.. bundan sonra her konuda kendini noter memuru gibi hissedip onay vermek ister erkekler. Ama kadın akıllıca orta yerde durur da kendi çizgisinin dışına çıkmadan idare edebilirse ki bana göre ayrı bir sanat dalıdır ne ala…ama eşe sorma taraftarı değilim ben bu konuyu. “bugün anneni aradım” nokta..
o cümleyi kullanacağımdan söylemedim tabikide öyle bişey söylemiycem aklımdan gecen düsünceler onlar çünkü kavgaları hiç bitmiyo sıkıldım artık ve eve gelse ben nasıl kalcam ki kb 'la bana çok yabancı bi insan gibi yani belki yeni evliyim alışamadım o yüzden öyle geliyo konuşmuşluğumuz bile yok doğru dürüst nasılsın babab derim canı şsterse cvp verir istemezse hiç karşılık vermez bozulurum karşısında eşimde bakma sen ona o öyle ilaç kullanıyo antidepresanlar filn ondan öyle der .. tabi kendi ailemi düsününce öyle bişey şimdiye kadar hiç olmadı bundan sonrada inş hiç olmaz kavga tabikide olur ama kşmse evi terk etmez .. allah korusun belkide yaşamadığım için böyle düsündüm..
Bilemiyorum,hassas bir konu ve ilk kez yaşanıyor.
Sonra eşi kalkıp neden aradın,sen ne karışıyorsun diyebilir.
Veya madem aradın,neden bize çağırmadın diye kızabilir diye düşündüm.
Imm.. bu konuda doçentliğini tamamlamış profluk tezini vermiş biri olarak öyle bir ihtimal zor. Yani eşi neden aradın gibi şeyler söyler bir iki bitti. Baktı kadın kendince hareket ediyor bu sefer o kadına ayak uydurmaya çalışır. Yoksa eşinden izin alırsa “şöyle de, böyle de” bugün ara da şunu da söyle”.. uzar gider bu polemikler.
Evlilik böyle bir şey işte içinde her şey var. Hatta yok yok desem yeridir.
Bunlara ve buna benzer bir sürü şeye hazırlıklı olman lazım. En nihayetinde eşinin babası yeri gelecek belki sen bakmak zorunda kalacaksın. Şimdiden bunları sorun ediyorsan sen dahil çok insan yorulur bu süreçte.
Hiçbir erkek ailesi söz konusu olduğunda karısına ayak uydurmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?