- Konu Sahibi minnosumbenim
-
arıycam iş yerindeyim en müsait anda öğle yemeğinde arıycamm size de yazarım .. eşime de msj attım aramayı düsünüyorum ne dersin yoksa hiç karışma mı istemez misin dedim o da öğle arasında cvp yazar sonrasında ararımm çünkü annesinin huyunu kestiremiyorum belki bişey söyler moralim iice bozulur.. eşim daha ii bilir kimin nasıl huyda olduğunu..tubik_05
kesinlikle aramalısın ama olaya müdahil olmaya çalışma. Sadece elinden gelen bişey olup olmadığını sor ki zaten yeni gelin olduğundan senden fazla bi beklentileri de olduğunu sanmıyorum.
bir de ufacık tavsiye, boşanma lafının sakız olduğu bir aile yapısında bu kelimeyi ilişkin için asla kullanma ki eşin sizin farklı ve özel olduğunuz güvenine erişebilsin..
arıycam iş yerindeyim en müsait anda öğle yemeğinde arıycamm size de yazarım .. eşime de msj attım aramayı düsünüyorum ne dersin yoksa hiç karışma mı istemez misin dedim o da öğle arasında cvp yazar sonrasında ararımm çünkü annesinin huyunu kestiremiyorum belki bişey söyler moralim iice bozulur.. eşim daha ii bilir kimin nasıl huyda olduğunu..
Bence sen üstünden atmalısın günahı. Yani ben kayınvalidenin yerinde olsam aramanı beklerdim. Herkes bekler sanırım. En azından yarım ağız davet etmen lazım. Aramazsan ilk karşılaşmanızda yanakların kızarmaz mı?
düşününce tabi aramalıyım üstelik aramazsam kv koz vermiş olurum onunda lafını sokar dün sinirlendiğim içinde kocamın gönlünü almam lazımmm hissetti çünkü istemediğimi ???
Kimin ne olacağı belli olmaz, bu kadar büyük konuşmamak gerekir diye düşünüyorum. İnsanların ne yaşadığını ve sizin gelecekte ne yaşayacağınızı bilemezsiniz. Sadece destek olmanız yeterli, eğer babası sizde kalması gerekiyorsa sizde kalacaktır; bir sürü insan eşinin ailesiyle yaşıyor. Onların canı yokta sadece siz mi yeni evlisiniz? Üstelik çok zor bir durumdalar. Kaç yıllık evli insanların karakola düşecek kadar büyük kavga etmelerinin ve etrafa laf vermelerinin ezikliğini eminimki yaşıyorlardır. Biraz empati kurarsanız; çok iyi örnek oluyorsunuz cümlesinin ne kadar çocukca ve bencilce olduğunu anlarsınız diye ümit ediyorum. Belkide çok iyi niyetlisin ama sinirle bu şekilde ifade ettin bilemiyorum ama bu uslup zor zamanlarda destek çıkan değilde, yangıa körükle giden insan tipini gösteriyor.
Bence de aramalısın. Arayıp nasılsın iyimisin seni merak ettim falan demen yeterli olacaktır. Konulara hiç girme derim..
Ayrıca kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama daha yeni evliyiz bu ne demen evet yanlış olmuş, ama aile yapısı farklı olunca anlamak biraz zor olabiliyor. Mesela benim ailemde de herkes kendi başının çaresine bakmaya çalışır önce, eğer başaramazsa yardım ister, ben böyle alıştım. Ama eşimin ailesi tam tersi.. Kv her an her dakika tepemizde, sadece beni wc ye götürün! demediği kaldı :) Yaşı da genç yanlış anlaşılmasın. İlk zamanlar bu ne yaaa nereye düştük falan diyordum ama gördüm ki bunların hepsi böyle. Şimdi kızsam da belli etmiyorum. Örnek vereyim, Gezmeye gidiyor bütün gün kış vakti sokaklarda geziyor, ertesi gün bir akrabasına gidecek mesela, ayy iyi değilim beni bırakırmısınız falan diyor! Sizde gelin dese hayır mı diyeceğiz? Oyun oyun hep oyun...
eşim arama dedi senin haberinin olmadığı sanıyolar dedi benden günah gittikaynanayı ara tabi oda sonuçta erkeğin şiddetine maruz kalmış , vallahi benim kaynanada kayınbaba ile ağız kavgası eder ama sizinkisi ,karakolluk olmuş , belli adam kadına çok çektirmiş kadının artık sabrı bitmiştir aramasan ayıp edersin, düşmez kalkmaz bir allah
eşim arama dedi senin haberinin olmadığı sanıyolar dedi benden günah gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?