Heh evet. Bazen düşünüyorum acaba oğulları yabancı bir gelin getirmiş olsaydı o zamanda kendi adetleri gelenek görenekleri olacak mıydı. Almanya’ya akrabalarının yanına gittiler normalde aynı masada alkol alınsa dünyanın lafını eder. Yeğenlerinin eşi biri Alman biri Arap ikisi de yemekte alkol almış arkalarından dedikodusunu yapıyordu yüzüne bişeu söylememiş ama. Hani nerde adetin gelenek göreneğin diye sorarlar adama.Ben de onların yetiştiği aile kültüründe yetişmedim sonuçta kendi oğlunun seçtiği eş kişisiyim diye onun istediği olacak illa onun kültürüne ayak uydurulacak çünkü o bir tanrı kendisini öyle değerli hissediyorBöyle bi adami ciddiye alip sinirlenmek hata olur zaten cahil bi ayi oldugu yuzbin km öteden belli de. Kendisi sen hamileyken karsisinda az bisey açık kiyafetle oturdun diye bile küslük bulmustu süt annenin memelerini yerli yersiz her ortama sokuyor oluşu cok abes değil mi. El kızı senin adetini bilmez baba yanında çıkarır emzirir de kendi evine giremez olursun de bi daha derse :)