• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp in benim adıma karar vermesi

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.263
133
Kızlar selam. En baştan anlatacağım.

Ben memleketimden 6 saat uzaklıkta bi şehre gelin geldim, 15 ay oldu. Kv ve kp in sahip olduğu başka bir evde oturuyoruz. Burda kimim kimsem yok, tabiri caizse yapayalnızım. Binada komşuluk ilişkileri de yok.

Kv son derece işgüzar bir kadın. Bugün yaptıkları beni çileden çıkardı, size danışmak istedim.

Eşim bugün izinliydi, işlerimiz vardı dışarı çıkacaktık ki annesi aradı. Ben atanamamış bir öğretmenim bu arada. 'oğlum biz ilçe milli eğitim müdürlüğündeyiz, GorTuu için ücretli öğretmenlik başvurusu yapıyoruz'. Eşim bozuldu telefonu bana verdi. Neden başvurdunuz ben şubatı bekliyorum dedim. Şubatta atama yokmuş, şu kadar maaş ve sigorta veriyorlar, hem canın sıkılmaz vs vs. Çok sinirlendim, insan bi bana sormaz mı başvuru yaparken?

Kaydettirmişler adımı oraya. İster misin diye soran yok! Az önce karşılaştık buz gibi davrandım ama hırsımı alamadım. Kavga etmek de istemiyorum. Şimdi ben bu insanlara nasıl davranayım?

Mesele çalışmak değil benim için. Ama bana sorulmadan milli eğitime gidilmesi çok saygısızca değil mi
Kesinlikle saygısızlık.
Bazı BÜYÜKLER hele ki ülkemizde %99'u her şeyin en iyisini kendilerinin bildiklerini sanarlar ve buna tek sebep sadece yaşları büyük olmasıdır.
Bana bile yapmaya çalıştılar zamanında, ben ki özgürlük timsali yaşadım kendimi bildim bileli.Tepkilerimi verdikçe şimdi yine de burunlarını sokmaya kalkıyorlar ama bu sefer öneri şeklinde geliyor.

bos yere basvurmussunuz kabul edilsemde gitmeyecegim cunku ben istemiyorum diyeceksin
Aynen,
Ben olsam görev çıksa da gitmem inadımdan! Çok hevesliyse kendini kaydettirsin kv! Şimdi "bizim verdiğimiz evde oturup oğlumun parasını yiyor " diye uyku girmiyordur gözüne, baksana şubat ataması olmayacağını bile araştırmış!

Şimdi sert bir şekilde önlemini almazsan bundan sonra katlanarak artar işgüzarlıkları

Aynen,
Ben olsam görev çıksa da gitmem inadımdan! Çok hevesliyse kendini kaydettirsin kv! Şimdi "bizim verdiğimiz evde oturup oğlumun parasını yiyor " diye uyku girmiyordur gözüne, baksana şubat ataması olmayacağını bile araştırmış!

Şimdi sert bir şekilde önlemini almazsan bundan sonra katlanarak artar işgüzarlıkları
katiliyorum size benim kaynanamda hic calismamis kendi kizi doktora yapmis hala calismiyo kocami her aradiginda is yokmu diyo benim icin kendilerine gelince essek gibi evde yatsinlar bana gelince is yokmu calisacagim varsada gitmiyorum kusira bakmasinlar

Kızlar selam. En baştan anlatacağım.

Ben memleketimden 6 saat uzaklıkta bi şehre gelin geldim, 15 ay oldu. Kv ve kp in sahip olduğu başka bir evde oturuyoruz. Burda kimim kimsem yok, tabiri caizse yapayalnızım. Binada komşuluk ilişkileri de yok.

Kv son derece işgüzar bir kadın. Bugün yaptıkları beni çileden çıkardı, size danışmak istedim.

Eşim bugün izinliydi, işlerimiz vardı dışarı çıkacaktık ki annesi aradı. Ben atanamamış bir öğretmenim bu arada. 'oğlum biz ilçe milli eğitim müdürlüğündeyiz, GorTuu için ücretli öğretmenlik başvurusu yapıyoruz'. Eşim bozuldu telefonu bana verdi. Neden başvurdunuz ben şubatı bekliyorum dedim. Şubatta atama yokmuş, şu kadar maaş ve sigorta veriyorlar, hem canın sıkılmaz vs vs. Çok sinirlendim, insan bi bana sormaz mı başvuru yaparken?

Kaydettirmişler adımı oraya. İster misin diye soran yok! Az önce karşılaştık buz gibi davrandım ama hırsımı alamadım. Kavga etmek de istemiyorum. Şimdi ben bu insanlara nasıl davranayım?
Tabiki tepkini vereceksin.Böyle saçma şey mi olur.Buna cesaret edecek yüzü almış olmaları lazım senden.

Hep eşime yapıyorlardı, eşim bu şehirden gideriz bile dedi. Ama karşındaki insanda biraz gurur olacak

çalışası varsa da çalışmaz insan bu ne yahu..
konuyu size açıp böyle böyle bir durum varmış ne düşünüyorsun demiş olsalardı belki sende isterdin..

çalışası varsa da çalışmaz insan bu ne yahu..
konuyu size açıp böyle böyle bir durum varmış ne düşünüyorsun demiş olsalardı belki sende isterdin..
Aynen, belki düşünürdüm ama bu şekilde hiç olmadı..

valla gaz vermek gibi olmasında olmamış cidden..
başvuruyu geri çekmek gibi bir şey mümkünse yarın gidin geri çekin ben olsam öyle yapardım.
Valla gerek yok ki. Çıksa gitmem olur biter. Bağlayıcılığı yok bu başvurunun

Valla gerek yok ki. Çıksa gitmem olur biter. Bağlayıcılığı yok bu başvurunun

olsun işte bu bir ders olur..
önemli olan davranış şekline tepki göstermiş olmanız..
zaman geçipte ne oldu haber var mı şeklinde ki bir soruya ben gidip başvuruyu geri çektim düşünmediğim için dediğinizde bir daha sizin hakkınızda size sormadan karar verme yetkileri olmadıklarını anlamış olurlar..

Back
X