• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp in benim adıma karar vermesi

olsun işte bu bir ders olur..
önemli olan davranış şekline tepki göstermiş olmanız..
zaman geçipte ne oldu haber var mı şeklinde ki bir soruya ben gidip başvuruyu geri çektim düşünmediğim için dediğinizde bir daha sizin hakkınızda size sormadan karar verme yetkileri olmadıklarını anlamış olurlar..
Çok iyi fikir.. Teşekkür ederim

valla artık çalış para mı getir diyorlar, yoksa gerçekten burda yalnızsın vakit geçirirsin mi diyorlar bilemedim

• Beğen
Reactions: KV_
Benimki de bana sormadan evime misafir cagirirdi.Birgun bana kuzenim gelmisti o da vardi tutturdu kuzenime bugun sen samimide kal diye bi tepem atti.Mutfaga gittim yanima cagirdim dedim ki sen niye benim adima kal diyorsun?Benim yarin sabahtan isim var.Eger istersem ben kal derim dedim ama artik yetmisti.Ama o senin kuzenin dedi bende ister kuzenim,isterse annem babam olsun benim adima lutfen hic bir konuda karar vermeyin dedim o oldu..

Valla gerek yok ki. Çıksa gitmem olur biter. Bağlayıcılığı yok bu başvurunun
Kesinlikle kavga etmeden, saygınızı yitirmeden tepkinizi gösterin.
Kendimle alakalı kararları sadece ben veririm, eşim dahi karışamaz lütfen sizde bundan sonra bana sormadan benim adıma kararlar vermeyin deyin. Anlarlarsa ne ala, anlamazlarda bu hareketlerini yinelerlerse üslubunuzu sertleştirirsiniz.

Bu nedir yahu çocuğu okula yazdırır gibi... Eşinizle birlik olup tepki gösterin.
Meslek sahibi olmuş koskoca kadına kendi anne babası bile bunu yapmaz.

Şubatta atama yokmuymuş daha neler yaa
Kaç aydır Şubat ataması bekliyorum

Şubatta atama yokmuymuş daha neler yaa
Kaç aydır Şubat ataması bekliyorum

Kavga etmek istemiyor musunuz

Hadlerini bildirmezseniz olmaz

Onlara ne

Ayrıca da meb onların başvurusunu neden alıyor

Kim bu kv kp vali falan mı

Ya çok sakinsiniz diyeyim ben yıkardım ortalığı galiba siz kimsiniz diye

Kavga etmek istemiyor musunuz

Hadlerini bildirmezseniz olmaz

Onlara ne

Ayrıca da meb onların başvurusunu neden alıyor

Kim bu kv kp vali falan mı

Ya çok sakinsiniz diyeyim ben yıkardım ortalığı galiba siz kimsiniz diye
Numaramı ve kimlik numaramı vermişler. İlçe Milli Eğitim de online olarak da başvursun demiş. Sakin değilim aslında, 15 aydır bu insanlarla edilmedik kavgamız kalmadı ama yok yok hiçbişey değişmiyor

Numaramı ve kimlik numaramı vermişler. İlçe Milli Eğitim de online olarak da başvursun demiş. Sakin değilim aslında, 15 aydır bu insanlarla edilmedik kavgamız kalmadı ama yok yok hiçbişey değişmiyor

Tam cinnetlik bi aile

Demekki biraz daha sert olman gerekiyor bu ne rezillik boyle, cok komik bir duruma dusurmusler bence bu sefer daha sert olmalisin

Emri vaki bu şekilde yapmaları hiç hoş olmamış. Acaba çalışmıyor olmanızdan mı rahatsız oluyorlar? Şubatta atama olsun olmasın bu ücretliye başladıgınızda bırakabilirsiniz. Zaten oraya siizin adınıza form bırakmaları çok anlam ifade etmiyorlar okul olunca sizi ararlar şu okul şu kadar saat uygun mu diye hayır derseniz baska tercih yapana yönelirler yani çok bir sonuç olmaz ama tabiki tepkinizi gösterin en azından hoş olmadıgını belirtin derim.

Emri vaki bu şekilde yapmaları hiç hoş olmamış. Acaba çalışmıyor olmanızdan mı rahatsız oluyorlar? Şubatta atama olsun olmasın bu ücretliye başladıgınızda bırakabilirsiniz. Zaten oraya siizin adınıza form bırakmaları çok anlam ifade etmiyorlar okul olunca sizi ararlar şu okul şu kadar saat uygun mu diye hayır derseniz baska tercih yapana yönelirler yani çok bir sonuç olmaz ama tabiki tepkinizi gösterin en azından hoş olmadıgını belirtin derim.
Şurda şubata 1.5 ay kaldı o yüzden hiç düşünmüyordum değmez diye. Ben de galiba çalışmamamdan rahatsız oldular diye düşündüm

Kızlar selam. En baştan anlatacağım.

Ben memleketimden 6 saat uzaklıkta bi şehre gelin geldim, 15 ay oldu. Kv ve kp in sahip olduğu başka bir evde oturuyoruz. Burda kimim kimsem yok, tabiri caizse yapayalnızım. Binada komşuluk ilişkileri de yok.

Kv son derece işgüzar bir kadın. Bugün yaptıkları beni çileden çıkardı, size danışmak istedim.

Eşim bugün izinliydi, işlerimiz vardı dışarı çıkacaktık ki annesi aradı. Ben atanamamış bir öğretmenim bu arada. 'oğlum biz ilçe milli eğitim müdürlüğündeyiz, GorTuu için ücretli öğretmenlik başvurusu yapıyoruz'. Eşim bozuldu telefonu bana verdi. Neden başvurdunuz ben şubatı bekliyorum dedim. Şubatta atama yokmuş, şu kadar maaş ve sigorta veriyorlar, hem canın sıkılmaz vs vs. Çok sinirlendim, insan bi bana sormaz mı başvuru yaparken?

Kaydettirmişler adımı oraya. İster misin diye soran yok! Az önce karşılaştık buz gibi davrandım ama hırsımı alamadım. Kavga etmek de istemiyorum. Şimdi ben bu insanlara nasıl davranayım?

Cok buyuk saygisizlik, ilce milli egitimi arayip basvuruda bulunmadiginizi, hangi akla hizmet ucuncu sahislarin basvurusunu kabul edebildiklerini sorgulayip basvuruyu iptal ettirebilirsiniz. Boylelikle de tepkinizi göstermiş olursunuz. Bunu yapan insan sizin buz gibi davranislarindan ne anlama kapasitesine sahip olabilir ki?

Back
X