- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptiklari telbiyesizlikKızlar selam. En baştan anlatacağım.
Ben memleketimden 6 saat uzaklıkta bi şehre gelin geldim, 15 ay oldu. Kv ve kp in sahip olduğu başka bir evde oturuyoruz. Burda kimim kimsem yok, tabiri caizse yapayalnızım. Binada komşuluk ilişkileri de yok.
Kv son derece işgüzar bir kadın. Bugün yaptıkları beni çileden çıkardı, size danışmak istedim.
Eşim bugün izinliydi, işlerimiz vardı dışarı çıkacaktık ki annesi aradı. Ben atanamamış bir öğretmenim bu arada. 'oğlum biz ilçe milli eğitim müdürlüğündeyiz, GorTuu için ücretli öğretmenlik başvurusu yapıyoruz'. Eşim bozuldu telefonu bana verdi. Neden başvurdunuz ben şubatı bekliyorum dedim. Şubatta atama yokmuş, şu kadar maaş ve sigorta veriyorlar, hem canın sıkılmaz vs vs. Çok sinirlendim, insan bi bana sormaz mı başvuru yaparken?
Kaydettirmişler adımı oraya. İster misin diye soran yok! Az önce karşılaştık buz gibi davrandım ama hırsımı alamadım. Kavga etmek de istemiyorum. Şimdi ben bu insanlara nasıl davranayım?
bu ucretli basvuru atamani etkilermiİlçe Milli Eğitim bizimkileri cahil buldu tabi, atama yok demiş. Ücretli başvuru yapalım diyedir.
esinede uzuldum simdiEşimin kafasında stresten saç kalmadı. Yüzsüz gurursuz insanlarla baş etmesi o kadar zor ki.
bir de hamileyken calis diyor.Sadece soğuk davranmayla olmaz kelimelere dokun ben kendim kararlarimi verebilirim beni düşünmeyin gerek yok deyin benimkide iki aylik hamileyken bi beyaz esya magazina girdik borcunu odicekti eleman ilanini gorunce direkt ordaki adama aaa gelinim gelsin calissin dedi adamda olur oturun konusalim sartlari dedi bende hamileyim olmazki dedim adamda eger hamilelik varsa olmaz ise baslama egitim sureci ise alisma derken isten cikicaksiniz biz yine zora duscez dedi kadin adama yalvarmadi ayaklarina kapanip bi tek adam olmaz yenge dedikce ya gelsin uc bes ay calissin nolcakki dedi en sonunda dayanamadım hele cocugum dogsun en az iki sene ben bakicam ona dedim o zamanda kendim iş bulurum istedigim gibi merak etme dedim daha da o oldu hic boyle biseyle gelmedi is konusunda sizde tavrinizi net belli edin ordan haber geldiğini sizin gitmediginizi siz söylemeden bilmezler gidip yine biyerlere basvuru yaparlar esinizle konusup agiz birligi yapin ve bi sonraki gorusmenizde ordaki basvuruyu iptal ettim oglunuzda oyle istedi deyin evlerinde oturuyosaniz zorla degil ki cogu anne baba evladının gelecegi icin boyle yatirim yapmiyomu ya evi vermicekler yada ogullarini evlendirmicekler
Kızlar selam. En baştan anlatacağım.
Ben memleketimden 6 saat uzaklıkta bi şehre gelin geldim, 15 ay oldu. Kv ve kp in sahip olduğu başka bir evde oturuyoruz. Burda kimim kimsem yok, tabiri caizse yapayalnızım. Binada komşuluk ilişkileri de yok.
Kv son derece işgüzar bir kadın. Bugün yaptıkları beni çileden çıkardı, size danışmak istedim.
Eşim bugün izinliydi, işlerimiz vardı dışarı çıkacaktık ki annesi aradı. Ben atanamamış bir öğretmenim bu arada. 'oğlum biz ilçe milli eğitim müdürlüğündeyiz, GorTuu için ücretli öğretmenlik başvurusu yapıyoruz'. Eşim bozuldu telefonu bana verdi. Neden başvurdunuz ben şubatı bekliyorum dedim. Şubatta atama yokmuş, şu kadar maaş ve sigorta veriyorlar, hem canın sıkılmaz vs vs. Çok sinirlendim, insan bi bana sormaz mı başvuru yaparken?
Kaydettirmişler adımı oraya. İster misin diye soran yok! Az önce karşılaştık buz gibi davrandım ama hırsımı alamadım. Kavga etmek de istemiyorum. Şimdi ben bu insanlara nasıl davranayım?
Ellerinde diploma yok bişey yok, öylece gitmişler. Gerçi milli Eğitim ismini aldık ama online da başvursun demiş. Başvurmayacağım zaten. Yine de o ilçe milli eğitimde de kafa yokAnlamadığım milli eğitim bunu nasıl kabul eder
Etkilemez. Fakat şubata 1.5 ay kaldığı için de işe gir çık yapmaya değmezbu ucretli basvuru atamani etkilermi
Vallahi şükrettim, Allahtan hak veriyor. Yoksa hiç çekilmezböyle durumlarda bir de "ailemdir, bir şey diyemem" diyen koca profili mevcut bizim evde, halinize şükredin :)
Bana da resmi başvuru yapamamışlar gibi geldi, ellerinde diplomam yok. Ama gitmişler ayarlamaya çalışmışlar burası açık. Ben kızdım, çünkü 25 yaşındayım, başvuracak olsam kendi başvurumu kendim yapabilirim yani. Yada en azından düşünür müsün filan dense o bile yeterDefalarca ucretli ööğretmenik yapmis birisiyim ve kv yada kp senin adina basvuru yapamazlar tanidiklari var belli ki ona soylemisler o is oyle kolay olmuyor
Ben sahsen bunda kotu niyet görmüyorum benim kayinvalidem gitse bana is ayarlasa gocunmam bundan memnun bile olurum. evde sıkılma mi sıkılıp ta kendi kendime kurmami istememis diye dusunurum ya atanamazsan ben 11 yil oldu atanamadim daha
Kadin sana iyilik yapmaya calismis bence cok ustune dusme derim kotu niyet yok
Sen de kendi bildiğini oku HAYIR de ve gitme.bunlara yüz versen vermesen farketmiyor. gurursuz insanlar. küfretsen yine bildiğini okur
Farkedermi ogluslarinin parasını yiyoruzbir de hamileyken calis diyor.ilginc bir kv var mis nediyeyim
Kızlar selam. En baştan anlatacağım.