• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve kp in benim adıma karar vermesi

Cok buyuk saygisizlik, ilce milli egitimi arayip basvuruda bulunmadiginizi, hangi akla hizmet ucuncu sahislarin basvurusunu kabul edebildiklerini sorgulayip basvuruyu iptal ettirebilirsiniz. Boylelikle de tepkinizi göstermiş olursunuz. Bunu yapan insan sizin buz gibi davranislarindan ne anlama kapasitesine sahip olabilir ki?
Kapasite yok zaten, olsaydı her konuda dediğimizin tam tersine göre hareket etmezlerdi:işsiz:

Şurda şubata 1.5 ay kaldı o yüzden hiç düşünmüyordum değmez diye. Ben de galiba çalışmamamdan rahatsız oldular diye düşündüm

Valla istedikleri kadar rahatsız olsunlar zaten boşuna gitmişler okullarda ücretli öğretmenlik icin basvurular Eylülde olur. Çok nadir şu zamana ihtiyaç duyarlar o da hani bi okulda öğretmen hamiledir doğum yapmıştır rahatsızlanmıştır uzun süreli raporludur filan. Ki onların bile yerine önceden birileri ayarlanır. O konuda sıkıntın olmasın sadece o şekilde davranmalarının hoş olmadıgını belirt çokta üsteleme huy değişmiyor çünkü anlayacak yapıda degiller anladıgım kadarıyla

Valla istedikleri kadar rahatsız olsunlar zaten boşuna gitmişler okullarda ücretli öğretmenlik icin basvurular Eylülde olur. Çok nadir şu zamana ihtiyaç duyarlar o da hani bi okulda öğretmen hamiledir doğum yapmıştır rahatsızlanmıştır uzun süreli raporludur filan. Ki onların bile yerine önceden birileri ayarlanır. O konuda sıkıntın olmasın sadece o şekilde davranmalarının hoş olmadıgını belirt çokta üsteleme huy değişmiyor çünkü anlayacak yapıda degiller anladıgım kadarıyla
Yalnız verdikleri siteye baktım ciddi ciddi başvuru yapılabiliyor. Ben de eylülde ve şubatta olur diye düşünmüştüm. Allah bilir bunlar yalvarmıştır da gelinimizi alın diye of yarabbim :KK42:

Kızlar selam. En baştan anlatacağım.

Ben memleketimden 6 saat uzaklıkta bi şehre gelin geldim, 15 ay oldu. Kv ve kp in sahip olduğu başka bir evde oturuyoruz. Burda kimim kimsem yok, tabiri caizse yapayalnızım. Binada komşuluk ilişkileri de yok.

Kv son derece işgüzar bir kadın. Bugün yaptıkları beni çileden çıkardı, size danışmak istedim.

Eşim bugün izinliydi, işlerimiz vardı dışarı çıkacaktık ki annesi aradı. Ben atanamamış bir öğretmenim bu arada. 'oğlum biz ilçe milli eğitim müdürlüğündeyiz, GorTuu için ücretli öğretmenlik başvurusu yapıyoruz'. Eşim bozuldu telefonu bana verdi. Neden başvurdunuz ben şubatı bekliyorum dedim. Şubatta atama yokmuş, şu kadar maaş ve sigorta veriyorlar, hem canın sıkılmaz vs vs. Çok sinirlendim, insan bi bana sormaz mı başvuru yaparken?

Kaydettirmişler adımı oraya. İster misin diye soran yok! Az önce karşılaştık buz gibi davrandım ama hırsımı alamadım. Kavga etmek de istemiyorum. Şimdi ben bu insanlara nasıl davranayım?
Buz gibi davranmanla bişey anlamazlar benim yerime niye karar veriyorsunuz diyecektin ben istemiyorum diyecektin ne münasebetle senin adına karar veriyorlar

Buz gibi davranmanla bişey anlamazlar benim yerime niye karar veriyorsunuz diyecektin ben istemiyorum diyecektin ne münasebetle senin adına karar veriyorlar
Telefonda bu nerden çıktı dedim, ben şubata kadar bekleyeceğim istemiyorum dedim, aman annem sen sıkılıyorsun diye, maaşı sigortası şu kadarmış falan filan zırvaladı durdu

Ben memleketimden 6 saat uzaklıkta bi şehre gelin geldim, 15 ay oldu. Kv ve kp in sahip olduğu başka bir evde oturuyoruz. Burda kimim kimsem yok, tabiri caizse yapayalnızım. Binada komşuluk ilişkileri de yok.

Kv son derece işgüzar bir kadın. Bugün yaptıkları beni çileden çıkardı, size danışmak istedim.

Eşim bugün izinliydi, işlerimiz vardı dışarı çıkacaktık ki annesi aradı. Ben atanamamış bir öğretmenim bu arada. 'oğlum biz ilçe milli eğitim müdürlüğündeyiz, GorTuu için ücretli öğretmenlik başvurusu yapıyoruz'. Eşim bozuldu telefonu bana verdi. Neden başvurdunuz ben şubatı bekliyorum dedim. Şubatta atama yokmuş, şu kadar maaş ve sigorta veriyorlar, hem canın sıkılmaz vs vs. Çok sinirlendim, insan bi bana sormaz mı başvuru yaparken?

Kaydettirmişler adımı oraya. İster misin diye soran yok! Az önce karşılaştık buz gibi davrandım ama hırsımı alamadım. Kavga etmek de istemiyorum. Şimdi ben bu insanlara nasıl davranayım?

Ben olsam gidip sildirirdim ismimi. Onlara da "bana sormadan nasıl böyle bir iş yapabilirsiniz? Ne kadar ayıp. İsmimi de sildirdim. Sakın bir daha yapmayın. Karşınızda reşit bir insan var" der, "şimdi gitmem lazım" diyip çıkar, cevap vermelerini bile beklemezdim. Kavga falan da etmezdim.

Benim için kavga meselesi

şubatta atama olmadıgını kım soylemıs?

Yok artık ne kadar saygisizlarmis.sen cocukmusun da sana sormadan böyle bir iş yapıyorlar.esin de teli sana vereceğine keske bir deseymis anne niye sormadiniz diye.bence soyle bana sormadan böyle birşeye kalkışmayın bir daha diye

Adini yazdirmislar. Gidip basvuruyu yapma evraklarini verme. Soruncada ben istemedigimi soylemistim size dersin. Sonunada bir daha sakin boyle bizim kararlarimiza karismayini eklersin.

Sadece soğuk davranmayla olmaz kelimelere dokun ben kendim kararlarimi verebilirim beni düşünmeyin gerek yok deyin benimkide iki aylik hamileyken bi beyaz esya magazina girdik borcunu odicekti eleman ilanini gorunce direkt ordaki adama aaa gelinim gelsin calissin dedi adamda olur oturun konusalim sartlari dedi bende hamileyim olmazki dedim adamda eger hamilelik varsa olmaz ise baslama egitim sureci ise alisma derken isten cikicaksiniz biz yine zora duscez dedi kadin adama yalvarmadi ayaklarina kapanip bi tek adam olmaz yenge dedikce ya gelsin uc bes ay calissin nolcakki dedi en sonunda dayanamadım hele cocugum dogsun en az iki sene ben bakicam ona dedim o zamanda kendim iş bulurum istedigim gibi merak etme dedim daha da o oldu hic boyle biseyle gelmedi is konusunda sizde tavrinizi net belli edin ordan haber geldiğini sizin gitmediginizi siz söylemeden bilmezler gidip yine biyerlere basvuru yaparlar esinizle konusup agiz birligi yapin ve bi sonraki gorusmenizde ordaki basvuruyu iptal ettim oglunuzda oyle istedi deyin evlerinde oturuyosaniz zorla degil ki cogu anne baba evladının gelecegi icin boyle yatirim yapmiyomu ya evi vermicekler yada ogullarini evlendirmicekler

Bence iyi niyetli bir davranış göstermişler. Bir de bu açıdan bakın. Neticede artık onlar da sizin aileniz.

Bence iyi niyetli bir davranış göstermişler. Bir de bu açıdan bakın. Neticede artık onlar da sizin aileniz.
amenna. ama bana ister misin diye sorulmadığı gibi, biz başvurucaz diyen bile olmadı. konuştuktan sonra haber verildi. bu doğru bir davranış değil diye düşünüyorum.

amenna. ama bana ister misin diye sorulmadığı gibi, biz başvurucaz diyen bile olmadı. konuştuktan sonra haber verildi. bu doğru bir davranış değil diye düşünüyorum.

Belki sürpriz yapmak, sizi sevindirmek istemişlerdir. Ben kötü niyetli bir şey göremedim. Böyle şeyler yüzünden ağzınızın tadını bozmayın. Eşinizle de huzurunuz bozulmasın. Bir ailesiniz. Artık onlar da anneniz ve babanız. Neticede zorla çalışacak da değilsiniz.

Belki sürpriz yapmak, sizi sevindirmek istemişlerdir. Ben kötü niyetli bir şey göremedim. Böyle şeyler yüzünden ağzınızın tadını bozmayın. Eşinizle de huzurunuz bozulmasın. Bir ailesiniz. Artık onlar da anneniz ve babanız. Neticede zorla çalışacak da değilsiniz.
sanırım kayınvalidesiniz :) birkaç yorumunuzu gördüm. gelinlere yapılan her saygısızlıkta kayınvalideleri inatla savunuyorsunuz. bilemedim. kv iseniz de bilin ki böyle şeyler sadece saygısızlık. zaten ben de kötü niyetliler demedim burda.

Defalarca ucretli ööğretmenik yapmis birisiyim ve kv yada kp senin adina basvuru yapamazlar tanidiklari var belli ki ona soylemisler o is oyle kolay olmuyor
Ben sahsen bunda kotu niyet görmüyorum benim kayinvalidem gitse bana is ayarlasa gocunmam bundan memnun bile olurum. evde sıkılma mi sıkılıp ta kendi kendime kurmami istememis diye dusunurum ya atanamazsan ben 11 yil oldu atanamadim daha
Kadin sana iyilik yapmaya calismis bence cok ustune dusme derim kotu niyet yok

Back
X