- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Merhaba kızlar
Taşınıyorum kendi evimi toparlamaya annem kız kardeşim geldi evi toparladık canımız çıktı çok yorulduk küçük bebeğim de var kv bi kere bile arayıp ne yapıyorsunuz demedi hatta o gün oturmaya çağırdı arkadaşlarını. Eşim aramış onu bana da sonradan söyledi anne böyle böyle gel diye ben kaç gündür çok iş yaptım yorgunum salı gelirim demiş, zaten iş bitiyor asıl iş bugün yani pazar eşya eve gelecek yerleştirecez.açıkçası çok üzüldüm bari geleyim de bebeği tutarım bile demiyor . Nasıl davranayım ona sizce geldiğinde?
Olmaz mı benim kv bekar oğluyla birlikte eltimin evinde iki yıl boyunca kaldı ellerini hic cebine atmadan. Kv erkenden cikar kursa giderdi eltim yemek temizlik her isi halleder aksama dogru da kv gelirdi. Eltim bu iki yılda hamile kaldı cocugu oldu ama birsey fark etmedi yani. Kv eltimin evinde kalarak para biriktirip bekar oğluna ev aldıAnaa benden beteri de varmış
Sıfır beklenti=sonsuz mutluluk...Merhaba kızlar
Taşınıyorum kendi evimi toparlamaya annem kız kardeşim geldi evi toparladık canımız çıktı çok yorulduk küçük bebeğim de var kv bi kere bile arayıp ne yapıyorsunuz demedi hatta o gün oturmaya çağırdı arkadaşlarını. Eşim aramış onu bana da sonradan söyledi anne böyle böyle gel diye ben kaç gündür çok iş yaptım yorgunum salı gelirim demiş, zaten iş bitiyor asıl iş bugün yani pazar eşya eve gelecek yerleştirecez.açıkçası çok üzüldüm bari geleyim de bebeği tutarım bile demiyor . Nasıl davranayım ona sizce geldiğinde?
Ee bu da okuzluk artik.Olmaz mı benim kv bekar oğluyla birlikte eltimin evinde iki yıl boyunca kaldı ellerini hic cebine atmadan. Kv erkenden cikar kursa giderdi eltim yemek temizlik her isi halleder aksama dogru da kv gelirdi. Eltim bu iki yılda hamile kaldı cocugu oldu ama birsey fark etmedi yani. Kv eltimin evinde kalarak para biriktirip bekar oğluna ev aldı
Şimdi eltim ve kaynımdan kötüsü yok amaEe bu da okuzluk artik.
Sasirmadim, yazik o kiza.Şimdi eltim ve kaynımdan kötüsü yok ama
Kv de olmakta çok zordur herhaldeMerhaba kızlar
Kendi evinizi yerleştirin yahu. Ne insanlar var .Merhaba kızlar
Surda kv'lerden beklentileri okudukca iyiki kizim var diyorum.Kv de olmakta çok zordur herhalde
Bana karışmasın, mümkünse gözüme gözükmesin aslında en iyisi nefes almasın
Amaaaa eğerki içim düşerse hemen herşeyi bıraksın gelip koşsun, çocuklarıma ve bana yetişsin sonraa işim bittince hemeeennn eski düzene dönsün hata ölü takliti yapsın…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?