• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ve tuhaflıklari

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Merhaba kızlar dun Aksam kv esimi aradı sonra beni istedi napıyonuz filan neyse yarın evdeysen sana gelicem torunumu özledim dedi buyur ettim kendisini pek sevmem bilen bilir burda konuda açtım bana ettikleri malumunuz neyse bugün kapı çaldı baktım eltim filan hep beraber gelmisler eltimin arabası varda neyse bu domusuk surat asik kızımı sevdi yemeğe oturdu eltim kv gorumce içerde gelmiyor çağırdim geldiler yediler kv gorumce hiç bir şey elini sürmedi gitti koltuğa kv yatıp uyumuş gorumce de telefonu ile oynuyo bizde eltimle mutfakta bebeklerimiz hakkında konusuyoz ateş ölçer filan vs görümce gelmiyor yanimiza neyse bizde sofrayi topladık gittik oturduk kv zırt birt kızımın altını değiştiriyor temiz temiz bezleri atiyo gorumcem anne yeter açıp durma dedi bende anne oğlunu batirdin dedim şaka yollu bu başladı ben ne batircam siz batirdiniz da bi bardak cayinizi içtim de kocalariniz bi kilo şeker aldı geldimi bana da eltimde kızdı neden çoğul konusuyon ben ne dedim sana dedim kızımın altını öyle bir bağlamış ki kızı sıkıştırılmış kıpkırmızı iyiki acmisim filan diyo bende çok sıkmisin dedim öyle yapılmaz dedim onada bi takım şeyler dedi ama anlamadım tuhaflıklari sebebi neydi eltimle olan iyi ilişkilerimiz mi başka ne olabilir çok sık gelmez bana zamanında kavga kıyamet o yüzden çağırmıyorum hiç kv

Ne yapacan idare et huyunu biliyormussun. Ben olsam laf sokmazdim bırak kaç kez degisirse degissin altını kızının sanki hergün mu geliyor.sıkı baglamasi neyse de Diğer konuda sen de biraz istemissin yani sanki sorun çıkmasını. ..

Gelmek isterse isim var de.. misafir geldi de... disaridayim de.. de de deee yani gormek istemiyosan gelmesini engelle.. ne oyle gwlip yememeler uyumalar falan allah sabir versin idare et gitsin...

Kelime hazneme her gün yeni bir sey ekleniyor. Domuşuk Surat. Domuşuk ne ya. :S

KV lerden nefret ediyorum
eski nisanlimin annesi yaniı benim eski kv o kadar tuhaf o kadar rahatsız edici hareketlere sahip biriydi ki
kibirli olmadığım halde birinden bu derece tiskindim
laf anlamaz gorgusuz patavatsiz temizlik kurallarından bir haber sorumsuz saya saya bitmez
bir de benle yaşamak istiyordu evlenince
sanki onla evlenecektim

Afedersin konu Sahibi içimi dökmek istedim :(

Aklıma annem geldi.Annem yillarca kv gorumceden cekmedigi kalmamış,kadin herşeye bi bahane laf söylüyor yiyecekleri sakliyormus.Ayni evde yaşamış annem neyse bi gün gene bişey demiş kadin, annem almış eline (eskiden çöp süpürge olurdu )süpürge yi bi kv bi gorumceye canina yetmiş artık. O günden sonra karı susmus hemende ev bulup ayrilmislar başka yere.Aklima geldi boylelerini evire cevire ...... Neyse ..... Allah sabır versin

Cnm ben aynı binada oturuyorum.çocuk dogunca neler olacak düşünemiyorum.Allah'tan esım beni koruyan kollayan bırıde ezılmıyorum,yine siz aynı binada değilsiniz geldımı idare et.tabı bebegını hep yanında tut o ayrı.

Back
X