- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
Merhaba kızlar dun Aksam kv esimi aradı sonra beni istedi napıyonuz filan neyse yarın evdeysen sana gelicem torunumu özledim dedi buyur ettim kendisini pek sevmem bilen bilir burda konuda açtım bana ettikleri malumunuz neyse bugün kapı çaldı baktım eltim filan hep beraber gelmisler eltimin arabası varda neyse bu domusuk surat asik kızımı sevdi yemeğe oturdu eltim kv gorumce içerde gelmiyor çağırdim geldiler yediler kv gorumce hiç bir şey elini sürmedi gitti koltuğa kv yatıp uyumuş gorumce de telefonu ile oynuyo bizde eltimle mutfakta bebeklerimiz hakkında konusuyoz ateş ölçer filan vs görümce gelmiyor yanimiza neyse bizde sofrayi topladık gittik oturduk kv zırt birt kızımın altını değiştiriyor temiz temiz bezleri atiyo gorumcem anne yeter açıp durma dedi bende anne oğlunu batirdin dedim şaka yollu bu başladı ben ne batircam siz batirdiniz da bi bardak cayinizi içtim de kocalariniz bi kilo şeker aldı geldimi bana da eltimde kızdı neden çoğul konusuyon ben ne dedim sana dedim kızımın altını öyle bir bağlamış ki kızı sıkıştırılmış kıpkırmızı iyiki acmisim filan diyo bende çok sıkmisin dedim öyle yapılmaz dedim onada bi takım şeyler dedi ama anlamadım tuhaflıklari sebebi neydi eltimle olan iyi ilişkilerimiz mi başka ne olabilir çok sık gelmez bana zamanında kavga kıyamet o yüzden çağırmıyorum hiç kv