- 21 Şubat 2018
- 105
- 173
- 18
- 38
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
Kızlar hepinize iyi geceler uzaktan takip ediyordum uzun zamandır fakat ilk konumu açma ihtiyacı hissettim daha fazla tek başıma düşünmek istemiyorum ben 3 yıldır evliyim kv ile müthiş kötü fakat yinede mecburi göeüşmeye devam ettiğimiz bir ilişkimiz var sebebini anlayamadım ama benden 3 yıldır nefret ediyor annem babam ayrılar ben çok küçükken ayrılmışlar ikiside evliler başkaları ile soğul resmi bir ilişkimiz var beni babaannem büyüttü kayınvalidem her görüşmemizde beni ailemin durumu ile yaralıyor halbuki ikisi ilede kötü ilişkimiz yok yani kavga vs yok sadece resmiyiz yıllardır uzak büyümekten kaynaklı bu akşam kvdeydik durdul yere bana laf sokmaya başladı oğluma karşı çok şımarıyorsun dedi bende anne niye şımarayım kocaman kadınım dedim durdu durdu ve eşime dönüp dediki napsın annesi babası tarafından bile sevilmemiş hiç sana yamanıyor işte dedi ve ben öylece kalakaldım eve geldikten sonra eşimle çektiğimiz fotoğrafları gönderip ekte size gönderdiğim yazıyo attım ven haksızmıyım yanlış mı yaptım kızlar bu arada kv min üstüne kuma getirmiş kp buma istinaden o yazıyo yazdım