• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve zaaflarımla oynaması

Zeyzey_neyzen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
105
173
18
38
Kızlar hepinize iyi geceler uzaktan takip ediyordum uzun zamandır fakat ilk konumu açma ihtiyacı hissettim daha fazla tek başıma düşünmek istemiyorum ben 3 yıldır evliyim kv ile müthiş kötü fakat yinede mecburi göeüşmeye devam ettiğimiz bir ilişkimiz var sebebini anlayamadım ama benden 3 yıldır nefret ediyor annem babam ayrılar ben çok küçükken ayrılmışlar ikiside evliler başkaları ile soğul resmi bir ilişkimiz var beni babaannem büyüttü kayınvalidem her görüşmemizde beni ailemin durumu ile yaralıyor halbuki ikisi ilede kötü ilişkimiz yok yani kavga vs yok sadece resmiyiz yıllardır uzak büyümekten kaynaklı bu akşam kvdeydik durdul yere bana laf sokmaya başladı oğluma karşı çok şımarıyorsun dedi bende anne niye şımarayım kocaman kadınım dedim durdu durdu ve eşime dönüp dediki napsın annesi babası tarafından bile sevilmemiş hiç sana yamanıyor işte dedi ve ben öylece kalakaldım eve geldikten sonra eşimle çektiğimiz fotoğrafları gönderip ekte size gönderdiğim yazıyo attım ven haksızmıyım yanlış mı yaptım kızlar bu arada kv min üstüne kuma getirmiş kp buma istinaden o yazıyo yazdım

Eklentiler

• Screenshot_20180221-003548~2.webp
    Screenshot_20180221-003548~2.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 3.587
Böyle şeyler yapmaya gerek var mıydı bilemedim.
Aranız zaten kötüymüş gıcıklık yapıyor işte sizin resim atıp mesajlar yazmanız onu taktığınızı gösterir.
Ben olsam kale bile almazdım kendisini.
Kendi çalsın kendi oynasın kıskanç.
Ha yok gününü göstermek istiyorum derseniz pusuya yatın siz de onun zaafını bulun ve orayı deşin :)

Bence onun yaptığına karşılık kötü yapmışsın Altan alta laf sokmuşsun bunu yaparak onun gibi olmuşsun haksızsın şuanda da
Dayanamadım artık nolur biraz anlayın her gittiğimizde bana hiç suçum yokken annen anne olsaydı sana çeyiz yapardı vs diyor daha neler neler düğünümğ babannemler yaptı ona dahi dünyanın lafını sokuyor

Kızlar hepinize iyi geceler uzaktan takip ediyordum uzun zamandır fakat ilk konumu açma ihtiyacı hissettim daha fazla tek başıma düşünmek istemiyorum ben 3 yıldır evliyim kv ile müthiş kötü fakat yinede mecburi göeüşmeye devam ettiğimiz bir ilişkimiz var sebebini anlayamadım ama benden 3 yıldır nefret ediyor annem babam ayrılar ben çok küçükken ayrılmışlar ikiside evliler başkaları ile soğul resmi bir ilişkimiz var beni babaannem büyüttü kayınvalidem her görüşmemizde beni ailemin durumu ile yaralıyor halbuki ikisi ilede kötü ilişkimiz yok yani kavga vs yok sadece resmiyiz yıllardır uzak büyümekten kaynaklı bu akşam kvdeydik durdul yere bana laf sokmaya başladı oğluma karşı çok şımarıyorsun dedi bende anne niye şımarayım kocaman kadınım dedim durdu durdu ve eşime dönüp dediki napsın annesi babası tarafından bile sevilmemiş hiç sana yamanıyor işte dedi ve ben öylece kalakaldım eve geldikten sonra eşimle çektiğimiz fotoğrafları gönderip ekte size gönderdiğim yazıyo attım ven haksızmıyım yanlış mı yaptım kızlar bu arada kv min üstüne kuma getirmiş kp buma istinaden o yazıyo yazdım
Yerinizde olsam, sadece anne bugün düşündüm de sana da hak verdim zamanında eşin tarafından yeterince sevilmemişsin, üzerine bir de kuma gelmiş. Yanında kocamla mesafeye de dikkat etcem seni üzmek istemem derdim. Annesi ve babasından sevilmemiş kısmı hiç yazmazdım incindiğimi belli etmemek için. Ama böyle de olmus tabi hadsiz kadın.

Daha cok simariklik yap sende
Yemin ederim hiçbir şımarıklığım olmaz olamaz o benim kaç yaş büyüğüm onun yanında aşna fişne zaten yapmam ama artık laflarına dayanamıyorum bana sürekli başkalarının ailelerini anlatıyor sonrada sen annesizsin anlamazsın anneliği vs gibi laflar ediyor

Dayanamadım artık nolur biraz anlayın her gittiğimizde bana hiç suçum yokken annen anne olsaydı sana çeyiz yapardı vs diyor daha neler neler düğünümğ babannemler yaptı ona dahi dünyanın lafını sokuyor
Susup kalsaydiniz buseferde neden susuyorsunuz neden pasif kaliyirsunuz diye yorumlar alirdiniz..dogrusunu yapmisiniz bence bu tiplere sustukca altdan aldikca insanin tepesine daha fazla binerler...

:KK9:

Aslında sizde haklısınız empati kurarak düşündüğümde sürekli biri banada la sokup canımı acıtsa ben bu kadarını yapamazdım ama siz iyi yapmışsınız:KK9:

Yemin ederim hiçbir şımarıklığım olmaz olamaz o benim kaç yaş büyüğüm onun yanında aşna fişne zaten yapmam ama artık laflarına dayanamıyorum bana sürekli başkalarının ailelerini anlatıyor sonrada sen annesizsin anlamazsın anneliği vs gibi laflar ediyor
Cahil bir insan demekki belalti vuruyor
Bazi insanlar baskasinin mutlulugundan mutsuz oluyor niyeyse
Umursama dediklerini onun yaninda ozellikle mic mic davran

İnsanların mutsuz yanlarına vurmak hiç hoş değil. Günah..
Sizin tavrınız da o yönde ama size kızamadım. Çok ayıp etmiş.
Sanırım bende olsam sizin gibi cevap verirdim.
Tamam kötülüğe iyilikle karşılık vermek şahanedir ama ben o kadar da mükemmel biri değilim. O sebeple sizin yaptığınız bana batmadı.
O bir büyük hem de bir anne olarak size belden aşağı vurmamalıydı..

Bence iyi yapmışsınız. Bir noktada yeter demek gerekiyor, gerçi ben doğrudan konuşuyorum artık, dolanbaçlı yollara girmiyorum çünkü beceremiyorum. Ama siz bu kişiyle olabildiğince alakanızı kesseniz daha iyi olur.Bir de eşiniz bir şey demiyor mu ve kv cevap verdi mi?
Yok eşimde beni savundu ona senide sevmiyorum senin gibi evlat olmaz olsun vs diye saydırdı konuşmaları gördü kv ama cevap vermedi

Back
X