• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve zaaflarımla oynaması

Aynen tatlım sonuna kadar o dediğinden geçicem noldu zorunamı gitti yoksa alışmışsın tabi ezilmeye biri kendini savununca haliyle ben niye yapamadım diye mi artık niye bilmem bileniyorsun

tatlım derken?
üslubunuz berbat, zorunamı gitti falan. beni tekrar alıntılamayı düşünüyorsanız mahalle ağzıyla yazıp zahmet etmeyin.
eşinizle bir olup kv ile dalga geçebilecek tiynette olmanızın burada bir hükmü yok saygılı yazmak zorundasınız.

Küçük yaşta kocaya kaçtığı için ailesiyle arası bozuk olan bir kadın (ki annesi bunca yıldan sonra bile yumuşamamış) üzerine kuma getirilince gidecek bir yeri olmadığı için sesini çıkaramamış olabilir mi? Kumayla kocanın sevişme seslerini duyup kafasını duvarlara vuran bir kadın gidebilecek olsa kendisine bunu neden reva görsün?
Bunları yaşayan kadının çocuğu babasına laf etmeyip anneyi kuma meselesiyle aşağılıyan, anneye her fırsatta belaltı meselelerle laf sokan, anneye karşı merhameti olmayan bir insanken o anneyi evine kabul edip bakar mı?

Konu sahibi cevaplara sinirleniyorsun, kendini haklı buluyorsun ama olayları doğru yorumlayamıyorsun. Kocan normal bir insan değil. Aile yapısı da hiç normal değil. Kayınvaliden belki yaşadıkları yüzünden belki fıtratı böyle olduğundan sana karşı yanlış davranışlarda bulunmuş. Sana aile meselelerin dolayısıyla laf sokmamalıydı, senin elinde olmayan şeyler sebebiyle üzerine gelmemeliydi . Fakat bunu da kayınvalidene yapan başka biri daha var o da kocan. Kayınvalidenin davranışları yanlışken kocanınki doğru mu şimdi? Kayınvaliden ona sinirlenip acısını senden çıkarıyor olmasın? Kocanın aklıyla yazdığın mesaj kayınvalidenin seni sinirlendiren davranışlarından ne farkı var? İnsan hakkını böyle mi savunmalı?
Şurda içimi sızlatan tek mesaj ciddi manada söylüyorum sizinkiydi gerçekten kişiler hakkında en doğru cümleleri kurmuşsunuz gerçekten teşekkür ederim

tatlım derken?
üslubunuz berbat, zorunamı gitti falan. beni tekrar alıntılamayı düşünüyorsanız mahalle ağzıyla yazıp zahmet etmeyin.
eşinizle bir olup kv ile dalga geçebilecek tiynette olmanızın burada bir hükmü yok saygılı yazmak zorundasınız.
Yahu senin canın mı sıkıldı be kadın aklını mı yitirdin yoksa bilerek mi yapıyorsun hu hu sana diyorum kendine gel ben durduk yere birşey yapmıyorum ayrıcada okuman yazman varssa düzgün oku dalga geçilen benim ben dalga geçen ben değilim kadın durmadan sen annesizsin annesizlik şnsanı kötü yoa sürükler sen bozulmuşsundur vs vs diye saydırıp duruyor yıllardır kimse kimseyle dalga geçmiyor iyi oku

Ohh içimin yağları eridi. Hiç etik mi değil mi umrumda değil valla.. Her insanın hassas bi noktası vardır sürekli oraya oynanmaz :kahve:
Valla o kadar alışmışlar ki kendilerini ezdirmeye bazılarının bir dövmediği kaldı beni yahu kadın çarşaf çarşaf ilan etti mahalleye bu kız annesizdir annesizdir diye hemde ortada hiçbir sebep yok o gğn hiçbir muhabbet olmamasına karşın ddurduk yere e ne yapsın annesi babası tarafından hiç sevilmemiş sana şımarıyor dedi yahu yetwe vallahi yeter billahi yeter bazı kadınlar kv agızlarına pislese daha yokmu anne diyecekler galiba çok özür diliyorum çok ama böyle

Ahahah size bayildim ya cok zeki bir kafinsiniz ayrica cok guclu siz takmayin onu insanin eksikligiyle dalga gececek kadar aciz bir insan bir daha cesaret edemez bence:ukala:

Valla o kadar alışmışlar ki kendilerini ezdirmeye bazılarının bir dövmediği kaldı beni yahu kadın çarşaf çarşaf ilan etti mahalleye bu kız annesizdir annesizdir diye hemde ortada hiçbir sebep yok o gğn hiçbir muhabbet olmamasına karşın ddurduk yere e ne yapsın annesi babası tarafından hiç sevilmemiş sana şımarıyor dedi yahu yetwe vallahi yeter billahi yeter bazı kadınlar kv agızlarına pislese daha yokmu anne diyecekler galiba çok özür diliyorum çok ama böyle
işine gelmeyen yorumları hep terslemişsin. ama bi soruya hiç cevap verdiğini görmedim. eşin neden buna izin veriyor. önceki mesajımdada sordum. madem seni çok seviyosa annesiyle görüştürmemesi lazım, sana böyle bi muameleyi nasıl reva görüyo, o laçkalaşmış ortama nasıl sokuyo. mutluluğumuzu görüp kıskansınlar ne demek seni o ortamda daha çok mutsuz ediyor. kendi istediği kadar gitsin birbilerine laf soksunlar ana oğul. ama gitmek zorunda bırakmasın. kv masum demiyorum ama böyle olmasına tek sebep eşindir. annesinin karısına laf sokamasına ezmesine izin veriyo. kv ile laf sokma yarışına gireceğine, bi otur düşün eşim beni neden savunmuyo neden uzak tutmuyo neden bunları bana yaşatıyo. daha ilk çarşaf meselesinde eşin diyemedimi o benim namusum seni ilgilendirmez. bu laf sokmaların sonu gelmez, seviye düştükçe düşer bu engellicek olanda eşindir.

Her istediğini söyleyen, her istemediğini isitir .
Mesajla değil o laf soktuğu an "dan dan" söyleyin .

Madem bu kadar yaptiginizin arkasindaydiniz neden konu açıp"sizce yanlis mi yaptim kizlar haksiz miyim?" diye sorma gereğini gördünüz? Çünkü siz de biliyosunuz cok yanlis bel alti vurdugunuzu kv nin size yaptigini asla onaylamiyorum tabi ama belliki psikolojisi bozulmus bi kadin kocaniz evlat olamamis ama es oldugu da soylenemez sizi yerinde savunmasi gerekirdi boyle entrikaları cici annesinden öğrenmiş heralde

sizinle aynı şartlarda büyüdüm.
sizin kv deniz gibi bir muamele görmedim açıkçası.ama oluyor yani.kirmak üzmek için olmasada illaki alindiginiz şeyler oluyor.
çokta takmiyorum ben kafama açıkçası.
sizin durumunuzda olsam hayatta o mesajı atamazdim.ama siz iyi yapmışsınız.
bu mesajdan sonra yakında esinizden daha kıymetli olursunuz.

Back
X