Kv yakınına taşınmak ne kadar mantıklı?

Anlayamadım, siz o tartışmaları eşinizle, bu fikrin mantıklı olup olmadığını düşünmeden mi yapmıştınız? Belki de bu sebeple fikrinizin arkasında duramadınız.

Bence hiç mantıklı değil de, siz neden hala bunu düşünüyorsunuz ki. Diğer konunuzdan gördüğüm kadarıyla eşiniz zorlamış, siz de kabul etmişsiniz.

Hala daha mantıksız geliyor malesef bana.
Ama açıkaçık konusuldugunda annem çomak sokacak olsa gelir burda da yapar benzeri seyler söyledi. Bana mantıklı gelen bu oldu. 30 40 dk uzaklıktayız yürüyerek. Istese her gun gelir.

Aklım hala karışık tamam gidiyoruz denmedi. Ortada bi yrr bulalım dedim o ev akraba evi olduğu icin daha rahat olucaz vs vs..

Ya bence kv kişisine bağlı biraz. Ben de çok yakınında oturuyorum. Kendi annemden de bir o kadar çok uzaktayım.
Kadıncağız kendi halinde etliye sütlüye karışmaz benim arayasım geliyor bazen. Programlı bir şekilde gelir çat kapı da hiç tarzı değildir. Bi kahvemi içer kakara kikiri yapar gider. Hem de kız kardeşiyle beraber. O da aynı şekilde yakın evleri hep birlikte gezerler. 2 kv gibi bişey yani bendeki :KK48:

Cat kapı gelecek tarz bi insan değil anlayışlı birisi ne kadar baskin olsa da. 5 dk yurume mesafesinden bahsediyorum tabii orda kaynanalik yapilir mi bilmiyorum.

Altlı üstlü oturuyorum ve hiç tavsiye etmiyorum. Ayrı ayrı oturmaya ne gerek var diyip hergun yanina cagiriyo gitmeyincede esimi doldurup ustume gonderiyo bana gelmiyo gitmiyo diye. Abartısız 1 yıldır eşimle haftada 3 4 defa kavga ediyoduk. Kendi evimi evim olarak goremiyodum resmen. Ama çocuk yaptım rahatladim diyebilirim. Çocukla inip cikamiyorum diyorum olay bitiyo kavga gürültü bitti :)

Böyle bi durumumuz var. Kv ye yarim saat uzaklıktayiz gelip gittigi yok. Yakına taşınınca değişir mi işler? Yanlış mı yapıyorum? Eksileri nelerdir?

Taşınma sebebimizi detaylı anlattığım bi konum var uzatmak icin yazmıyorum merak ederseniz bakabilirsiniz..
Hayir yakinina tasinmani tavsiye etmem, Hic iyiolmuyo. Aradaki mesafeler her anlamda kalmiyo.

Geçenlerde konu açmıştım kv yemek seçiyor diye.
Başka şehirden geldi 10 gün kaldı. Tüm düzenim altüst oldu.
Birkaç aydır telden eşime oralardan bana eşyaları ev bak dedi
Gelince yüzyüze dedi yine her fırsatta eltimle huzursuzluğunu belirterek. Beraber oturuyorlar.
Eşim olmaz öyle şey baba evinden çıkma onlar çıksın gerekiyorsa dedi
Bende eşime bana bu konuda hiç güvenme dedim. Kendi mabadımı zor topluyorum. Kışın kızımla okuldayım sabahtan akşama kadar gelişim geriliği var. Oğlumada annem bakıyor.
Tanıdığı kimse yok burda bizden başka.
Huzursuzluk çıkar biliyor eşim. Bir kere olur demedi şimdiye kadar.
Kişisine göre değişir tabi. Ben benimkiyle yapamam. 3 sene aynı şehirde oturmuşluğum da var.

Altlı üstlü oturuyorum ve hiç tavsiye etmiyorum. Ayrı ayrı oturmaya ne gerek var diyip hergun yanina cagiriyo gitmeyincede esimi doldurup ustume gonderiyo bana gelmiyo gitmiyo diye. Abartısız 1 yıldır eşimle haftada 3 4 defa kavga ediyoduk. Kendi evimi evim olarak goremiyodum resmen. Ama çocuk yaptım rahatladim diyebilirim. Çocukla inip cikamiyorum diyorum olay bitiyo kavga gürültü bitti :)
Esimle hergun gidilmez tabi diye konustuk o da onayladı.. açıkçası esim bana gidiceksin dese annemlere de onu zorla götürürüm.

Böyle bi durumumuz var. Kv ye yarim saat uzaklıktayiz gelip gittigi yok. Yakına taşınınca değişir mi işler? Yanlış mı yapıyorum? Eksileri nelerdir?

Taşınma sebebimizi detaylı anlattığım bi konum var uzatmak icin yazmıyorum merak ederseniz bakabilirsiniz..
kayınvalideme 5 dakika yürüme mesefesinde oturuyorum

aranızdaki samimiyete bağlı bence yarım saat çok değil gelen yine gelirdi

Esimle hergun gidilmez tabi diye konustuk o da onayladı.. açıkçası esim bana gidiceksin dese annemlere de onu zorla götürürüm.
En başta bizimde öyleydi. Evimiz ayrı olucak bize karisan olmaz dedi esimde. Ama sonra gidiversen nolur yani huzursuzluk çıkarma ne fark eder orasida senin evin demeye başladı. İnşallah sanada aynısı olmaz. Çünkü huzur diye bisey kalmıyor gerçekten. Bide eşimin her izinli gününde annesi plan yapardı şuraya buraya gidilecek diye yada o gün misafir çağırırdı. İkimiz biseyler yapamaz olmuştuk. Her izinli gününde kv ile birlikteydik. Ayy Allah kimsenin başına vermesin!!

Eski konunuza bakmadım.
Kv ye yakın oturup illallah eden de memnun olan da gördüm ben.
Benim ablam aynı apartmanda, kv si ile sorun yaşamıyor mesela. Bence biraz sizinle biraz eşinizle biraz da karşı tatafla ilgili bir konu bu, ezberden konuşmak doğru değil.

Tabiki uzak olmalı. Evin içinde ne oluyorsa haberdar olmak istiyorlar zaten. Evden çıkmaz özel hayatınız kalmaz.

Back
X