Kv yalan söylüyor

Yani kıskandığı için söylediğini düşünmedim ben ya. Kendi ya da etrafi cahilse 10 saat senaristin ne olduğunu mu anlatacak. Mühendis, öğretmen, doktor hemşire vb söyler geçersin. Çok irdeleyen olmaz. Kıskansa senin duyacagin yerde söylemezdi. Bilmiyor mu oğlunun mühendis olmadığını.
 
Aaa kocamın mesleğini yeni öğrenmiş oldum benim kocam mühendis mıymış anne deyin herkesin içinde
 
Esinizin meslegi sizden asagi degil ki. Guzel sanatlar vb olunca bizim toplum hemen nasil belli ediyor geri kalmisligini.
 
Benim kv demde benim mesleğimi abartarak söylüyor herkese hahshshshs. Ben yüksek lisans mezunuyum eşim lise. Benimle çok gurur duyuyor herkese benim gelinim yüksek okul mezunu diye anlatıyor hshshdjddj. Ben dış ticaret ile uğraşıyorum herkese benim gelinim bakanlarla çalışıyor diyor
 
Amannn kalsik gelininin mesleğine hasatlenen, aşağılık sendromu yaşayan, oğlunu gelininden yüksek göstermeye çalışan ezik kayınvalide profili, muhatap olmaya bile değmez, mesafeni koy geç, belli ki senin mesleğin altında eziliyorlar , eli tepsili, salvarli gelin olsan çok mutlu olurlardı nasip işte
 
Bunda takacak ne var, anlayamadım ben. Sırf kayınvalideniz söylüyor diye mi takıldınız?
 
Aaa Bu da farklı bir versiyonu, gelişmiş versiyonlu kaynana
 
Ne alaka ki Allahtan eskide kalmış
Hemen o gün eskide kaldı, hiç vakit kaybetmedim
Hastaneye geldiğinde sürekli koşturduğumu görmüş sanırım, koşup duruyor hademe gibi bir şey demişti
Acilde oturup kahve içmediğim için özür dilerim herkesten
 
Ben böyle bir şeye şahit olsam benim mesleğimi sahipleniyor, kolay almadım o diplomayı diye düşünmem de, eşim için üzülürdüm sanırım. Annesi yaptığı işe kıymet vermiyor diye. Yani ne anneler gördüm, oğlunun yaptığı en basit işi bile atomu parçalıyormuş gibi anlatan. Yazar deyip geçebilirdi detay vermek istemiyorsa da.
 
Bumu yani mesele tek tek herkese açıklama mi yapsin kadin surda okudu da surda bilmem ne de yani genelde kayınvalidelere kiziyoruz ama. Bazi gelinlerde gerçekten itici ayrica kocanız da kucumsuyor gibi tavırlariniz insani irite ediyor bunu esinize de yansitmayin
 
Dizi senaristi derse: hangi dizi, ilerleyen bölümlerde ne olacak, oyuncuları tanıyor mu vb gibi onlarca soruyla karşılaşmamak için farklı bir bilgi veriyor belli ki.
O zaman şey desin mesela öğretmen? Ya da bankacı desin. Neden benimkini söylüyor bir de detay vererek yazılımcı filan diye.
 
Bilgisayar mühendisi derken de açıklama yapıyor ama? Yani amaç sorulardan kaçmaksa öğretmen desin doktor desin niye benim mesleğimi söylüyor? Bir de ayrıntı veriyor yazılımcı filan diye.
 
Bilgisayar mühendisi derken de açıklama yapıyor ama? Yani amaç sorulardan kaçmaksa öğretmen desin doktor desin niye benim mesleğimi söylüyor? Bir de ayrıntı veriyor yazılımcı filan diye.


Bence sizin takıldığınız kısım da tuhaf. Eşimin annesi ısrarla eşimin aldığı eğitimi çarpıtarak söylese gözüme batar. Benimle aynı mesleği söylemesine gerek yok.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…