Kv yalan söylüyor

Ahaha yaa benimki de evlenip şehir değiştirmeden önce çalıştığım iş yerinin müdürü olduğumu söylüyor herkese Hem de müdürlüğü bırakıp bize gelin geldi diye millete hava atıyo sözde ama beni enayi pozisyonuna düşürüyor farkında değil.Müdür olsam niye bırakim skshdh

demi hahshshshshs ama kötü niyetle demiyordur. benim gelinim donanımlı manasında konuşuyordur

demi hahshshshshs ama kötü niyetle demiyordur. benim gelinim donanımlı manasında konuşuyordur
Tabi tabi aynı anda hem beni, hem böyle biriyle evlenen oğlunu, hatta müdürlüğü elinin tersiyle iterek bu aileye geldiğim için ailesini bile övmüş oluyor Çok yanlış ama napalım onlar da böyle mutlu oluyor işte, hiç takılmıyorum ben

O zaman şey desin mesela öğretmen? Ya da bankacı desin. Neden benimkini söylüyor bir de detay vererek yazılımcı filan diye.
Bilgisayar programcılığı ile ilgili bir kursa vb gitmiş mi ? Öğretmen dese çalıştığı okul, bankacı dese çalıştığı banka sorulur çünkü.

Bilgisayar programcılığı ile ilgili bir kursa vb gitmiş mi ? Öğretmen dese çalıştığı okul, bankacı dese çalıştığı banka sorulur çünkü.
Hayır bilgisayar ile de alakası yok. aynı mantıkla muhtemelen nerde çalışıyor diye de soruyorlardır ona ne uyduruyor bilmiyorum.

Bu arada gerçekten bilgisayar mühendisi olunca asla merak edip detay sormam ama yazar, doktor, öğretmen falan olunca mutlaka bi muhabbet dönüyor. Ugrasmamak için öyle diyordur muhtemelen. Benim sanırım hiç umrumda olmazdı ya böyle bir şey.

Bana siz kv yalan söylemesinden değilde, mühendis demesinden rahatsız oldunuz gibi geldi nedense

Tek yaptığı çarpıtma buysa sorulardan kaçıyordur. Sürekli işine gelen şeyleri farklı anlatıyorsa aşağılık kompleksi vardır. Onu tanıyan herkes yalanlarına aşinadır. İnsanlar arkadan dalga geçiyorlardır. Sadece sizinle ilgili konularda çarpıtma varsa sizi kompleks yapmıştır. Takılmayın bence. Gülün geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…