Sizinki yine benzer. Benim eşim çok alakasız bir iş yapıyor. Bir de doktor dese bile umursamazdım ama neden benim mesleğimi söylüyorben de dil edebiyat mezunuyum ama annem herkese dümdüz öğretmen diyor. filolog dese anlayacaklar mı?esiniz ne iş yapıyor ki? çok mu alakasız mühendislikle?
Dizi senaristiBizim toplumda var böyle meslek yuvarlama işleri
Eşin ne iş yapıyor çok merak ettim
Sende eşin ne iş yapıyor diyene senarist dersin yalancı olarak kalır kendısı nie onla laf yapıp uğraşasın kiDizi senaristimühendislikle uzaktan yakından alakası yok
E yuh alakaya maydanoz, boşver yakalanırsa kendi utansin uğraşmaDizi senaristimühendislikle uzaktan yakından alakası yok
Bari yazar deseymiş mühendis ne alakaDizi senaristimühendislikle uzaktan yakından alakası yok
En abartili haliyle oglunun mesleginden utaniyor ya da meslegini begenmiyor, sizle ne alakasi var konunun? Birakin esiniz rahatsiz olsun.Ya düşündükçe bile gülüyorum çok saçma. Ben bilgisayar mühendisiyim, doktora yaptım hatta yüksek mühendisim. Eşim de güzel sanatlar fakültesi mezunu tamamen alakasız bir alanda okumuş ve alakasız bir alanda çalışıyor.
Geçen gün kayınvalidem benim yanımda eşimin mesleğini soran birine bilgisayar mühendisi dediyanlış anladım sandım şok oldum. Sonra açıklama yaptı, meğer soran herkese oğlum bilgisayar mühendisi diyormuş. Neden öyle diyorsun dedim “aman uzun uzun açıklama yapmak zor geliyor mühendis deyip geçiyorum” dedi.
Çok sinir oldum, mühendis olan benim kocam değil. Ne emeklerle alınıyor o diploma ya çok meraklıysa gelip kendi okusaydı
Amacı ne sizce? Ve gidip bir daha söylemeni istemiyorum dalga mı geçiyorsun demek istiyorum ama abartıyor muyum?
karı koca olduğunuz için belkiSizinki yine benzer. Benim eşim çok alakasız bir iş yapıyor. Bir de doktor dese bile umursamazdım ama neden benim mesleğimi söylüyorçok gıcık bir durum
Yani sırf benim mesleğime olan hasetinden dolayı diye düşünüp sinirleniyorum zaten.Bari yazar deseymiş mühendis ne alaka
Yani sırf benim mesleğime olan hasetinden dolayı diye düşünüp sinirleniyorum zaten.Yani sırf benim mesleğime olan hasetinden dolayı diye düşünüp sinirleniyorum zaten.
İçten içe gayet özeniyor ama dışından hiç bu konuda takdir edici bir şey söylemez. Ben de buna sinirleniyorum. Mesela mesleki olarak bir başarı elde ederim, eşim söyler, hiç merak edip aa öyle mi filan demezler hmm deyip geçerler.
Madem ilgilenmiyorsunuz niye oğlunuza bu mesleği yakıştırdınız
Tamam iste sizin mesleginizi guzel buluyor, oglununkini begenmiyor ama simdi size hayranlik besler gibide duramaz serde kaynanalik var, olmaz yaniYani sırf benim mesleğime olan hasetinden dolayı diye düşünüp sinirleniyorum zaten.
İçten içe gayet özeniyor ama dışından hiç bu konuda takdir edici bir şey söylemez. Ben de buna sinirleniyorum. Mesela mesleki olarak bir başarı elde ederim, eşim söyler, hiç merak edip aa öyle mi filan demezler hmm deyip geçerler.
Bunu eşime biraz dalga geçerek ve gülerek söyledim çok mahcup oldu utandı açıkçası ben de konuyu açmadım tekrar ama kafamdan da atamadım yani.Tamam iste sizin mesleginizi guzel buluyor, oglununkini begenmiyor ama simdi size hayranlik besler gibide duramaz serde kaynanalik var, olmaz yani
Takilmayin, birakin esiniz takilsin anam garip anam benden utaniyor diye.
Gelin de işte fotokopi makinesini açıp kapatıyor diyor olabilir sizin duymadığınız yerlerdeYani sırf benim mesleğime olan hasetinden dolayı diye düşünüp sinirleniyorum zaten.
Bana normal geldi bunu ben kendim bile yapıyorum şu an bile dışarıda soran yeni tanıştığım herkese kimya diyip geçiyorum bölümüm tr de sadece 2 okulda olan bir bölüm ismi uzun şu an o mesleği yapmıyorum kadın mesleği değil ve söylediğim zaman ilgi çekiyor ( çoğu ilk defa duyduğundan çoğu karşı cinsin ilgisi olduğundan) soru soruyorlar bir saat soru cevaplayıp laf kalabalığı olacağına kimya okudum diyip geçiyorum meslek soranlara bana mesleki şeyler sormasınlar diye call center da çalışıyorum diyip geçiyorum ama yok böyle bir şey yani bırak kadın ne derse desin size dokunan bir yanı yokYa düşündükçe bile gülüyorum çok saçma. Ben bilgisayar mühendisiyim, doktora yaptım hatta yüksek mühendisim. Eşim de güzel sanatlar fakültesi mezunu tamamen alakasız bir alanda okumuş ve alakasız bir alanda çalışıyor.
Geçen gün kayınvalidem benim yanımda eşimin mesleğini soran birine bilgisayar mühendisi dediyanlış anladım sandım şok oldum. Sonra açıklama yaptı, meğer soran herkese oğlum bilgisayar mühendisi diyormuş. Neden öyle diyorsun dedim “aman uzun uzun açıklama yapmak zor geliyor mühendis deyip geçiyorum” dedi.
Çok sinir oldum, mühendis olan benim kocam değil. Ne emeklerle alınıyor o diploma ya çok meraklıysa gelip kendi okusaydı
Amacı ne sizce? Ve gidip bir daha söylemeni istemiyorum dalga mı geçiyorsun demek istiyorum ama abartıyor muyum?
Kaynana kiskanirmi ya gelininin damatinin meslegiji aklim almiyor.Yani sırf benim mesleğime olan hasetinden dolayı diye düşünüp sinirleniyorum zaten.
sizden aşağı göstermek istemiyor aklınca :)Sizinki yine benzer. Benim eşim çok alakasız bir iş yapıyor. Bir de doktor dese bile umursamazdım ama neden benim mesleğimi söylüyorçok gıcık bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?