KV yaninda Turkiye izni

acemi_anne_91

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
54
41
8
33
Merhaba sevgili hanimlar,
Bir konu hakkinda fikrinizi almak istiyorum ve Turkcem cok iyi degilse simdiden affola. Esimle 4 yildir evliyiz ve 8 aylik bebisim var. En son TR'ye 2013'de geldim. Evlenirken KV ile nisanlilik ve dugun surecinde cok problemler yasadik. Sadece maddi konulardan oturu degil, manevide. Kendisi oglunu paylasmak istemeyen birisi. Bana oyle seyler yasattiki daha yeni yeni etkisinden kurtuluyorum. Ben ailemle yurtdisinda yasiyorum ve aramizda okyanoslar olsa bile bir telefondan sonra huzurumuz kacabiliyor.

Herneyse biz bebegimi gorsunler diye haftaya Turkiyeye 1 ayligina geliyoruz. Cok kalmayacagiz yanlarinda ama simdiden beni bir telas sardi. Esim zamaninda hic bana destek olmadi, hep annesi ne dediyse onun arkasinda durdu. Dogal olarak gecmisten dolayi bu tatilden cok korkuyorum. Acaba onun evinde nasil davranmaliyim, ne yapmaliyim. Saygim sonsuzdur o ayri konu ama ondan hic hoslanmiyorum hatta agir kacicak ama nefret ediyorum. Insallah bebegimden dolayi bana sarmaz ama hicte belli olmaz... Sizce nasil tavir takinmaliyim. Gerci yapmacik bir insan degilim ve herkese karsi cok sicak kanliyimdir ama....:110:

off bilemiyorum, kafam cok karisik bi yardim ediverinnn:KK74:

Canım stres yapma lütfen
1 ay ne ki, her dediğine he de kapa kulaklarını evladınla ilgilen zaten kimse senden delice iş beklemez çünkü bebeğin çok küçük
çok şükür ki uzaktasın ve kendi ailenin yanındasın, döneceğin yer yine onların yamacı
ya Türkiyede kv ile kalmak zorunda kalsaydın bir ömür boyu

bırak konuşsun, emin ol bebeğe de karışacak bırak karışsın,
tek başınasın orada ha diyince yetişenin olmayacak, tepen atsa nereye basıp gideceksin :KK43:
1 ay sabret kardeşim
peki diyince kavga çıkmıyor inan

Canım stres yapma lütfen
1 ay ne ki, her dediğine he de kapa kulaklarını evladınla ilgilen zaten kimse senden delice iş beklemez çünkü bebeğin çok küçük
çok şükür ki uzaktasın ve kendi ailenin yanındasın, döneceğin yer yine onların yamacı
ya Türkiyede kv ile kalmak zorunda kalsaydın bir ömür boyu

bırak konuşsun, emin ol bebeğe de karışacak bırak karışsın,
tek başınasın orada ha diyince yetişenin olmayacak, tepen atsa nereye basıp gideceksin :KK43:
1 ay sabret kardeşim
peki diyince kavga çıkmıyor inan

canim cevabin icin cok tesekkur ederim. Sanki yuregime birazda olsa su serpildi :) Annem zaten hep bunu diyor ama sizden duymakta iyi geldi :)

1 ay gelip geçer cnm ne derse he de geç nasıl olsa hep yanında değilmiş eşinin sana olan saygısı artar hem annesine karşı ılımlı olursan

Bir ay çok uzun ya.
Ben de kendi ailemde kalıcam uzun bir süre, şimdiden sürekli dip dibe olmayalım diye planlar peşindeyim. Eşini ikna et, haftada bir bir iki günlüğüne yakın yerlere gezmeye gidin. Böylece hem ev sahibi hem siz biraz nefes alırsınız.

Bir ay çok uzun ya.
Ben de kendi ailemde kalıcam uzun bir süre, şimdiden sürekli dip dibe olmayalım diye planlar peşindeyim. Eşini ikna et, haftada bir bir iki günlüğüne yakın yerlere gezmeye gidin. Böylece hem ev sahibi hem siz biraz nefes alırsınız.

evet bencede. O yuzden 1 haftaligina tatile gidecegiz ama iste insan yinede gecmisten dolayi tedirgin oluyor :(

Gecmisi unutmus gibi yap.
Saygida kusur etme , guler yuzlü ol .
Çocugunu bırak sevsinler .
Ama cocugun uzerindeki oterite ve kurallardan vazgacme ;)

Yine ayni seyler olursa esine ben gecmise sunger çektim aradan 4 sene gecti hala annen ayni ki artik sen disinda bir tane daha ortak bagimix var demeye hakkin olsun .

Anası bu kadar oğluna düşkünse evlendirip yurtdışına yollamasaymış. Demekki onada cazip gelmiş ki yollamış.
Eşinizin Türkiyede işi gücü var mıydı?
Yani onunla evlenmeniz eşinizin hayat standartlarını yükseltti mi?
Eğer böyle bi durum varsa yatsın kalksın sizle evlendiğine şükretsin.
Kaynanaya gelince ben çok iyi davranmaltan yana değilim mesafenizi koruyun her zaman.
Ne kadar alttan alırsan insanlarda seni bi o kadar ezmeye çalışıyor.

Koca sene icinde 1 ay hicbir sey. Esiniz icin en azindan tartismalarin onune gecin. Torunlarini sevsinler istedikleri gibi. Ama bakim ve kaarar konusunda dogrulanizdan sasmayin. Arada kayinvalidenizi alin dissri cikin. Bu 1 ay herkesin yuzu gulsun. İnanin kotuluktan kimseye fayda gelmiyor

Anası bu kadar oğluna düşkünse evlendirip yurtdışına yollamasaymış. Demekki onada cazip gelmiş ki yollamış.
Eşinizin Türkiyede işi gücü var mıydı?
Yani onunla evlenmeniz eşinizin hayat standartlarını yükseltti mi?
Eğer böyle bi durum varsa yatsın kalksın sizle evlendiğine şükretsin.
Kaynanaya gelince ben çok iyi davranmaltan yana değilim mesafenizi koruyun her zaman.
Ne kadar alttan alırsan insanlarda seni bi o kadar ezmeye çalışıyor.

Aslinda biz esimle yurtdisinda tanistik. Benim okudugum universiteye doktora yapmaya gelmisti. Ama annesi birturlu yurtdisinda kalmasini hazmedemedi. Ona burdan ev aldigimizi bile soyleyemiyoruz yoksa sinir krizleri geciyor turkiyeye donmeyecekmisin diye.... cok agresif birisi

Back
X