Kv nin huzur bozma calismalari vol1224223q32

Kizlar merhaba,
Simd size olayi en basindan anlatamicam cok uzun olur son olaylari anlatayim sizde bana fikir verin nasil davranmam konusunda..

Ben 1 aydir rahatsizim 2 aylik bebegim var annemde kaldim 4 5 gun kadar sagolsun cok iyi bakti iyilestim gibi bisey dün evime geri geldim

Hastane islerim varken bebegime bakmasi icin annemi cagirmistm kv neden beni cagirmadin diye trip atmisti

Dün esim pazara gitti gayet iyiydik dönüste annesine ugramis bana ordan mesaj atti senin yuzunden yine ben kotü oldum dedi(yine dedigine gore daha oncede olms boyle olaylar belli ki) kv kp neden annesinde kaliyo bizde kalsaydi ya bizde bakardik diye soylenmisler esimde hasta kiz annesi ilgilendi fln diye kavga etmis onlarla ama baya sinirlenmis bana da mesajla dedi nolur onlarinda gonlunu yapsan arada birakmasan beni diye

Bende artik biktigim icin verdim veristirdim ben babanin evinde mememi acip.gezemem agrim oluyo sagmam gerekiyo krem surmem gerekiyo baban surekli evde ayrica kalsamda sanki cok mu ilgilenicek annen benimle dedim hep benden aramami bekliyolar 1 aydir hastayim bi kere arayip nasil oldn diye sormadilar bana dedm seni doldurup doldurup bana ustume saliyolar fln dedim cvp vermedi

Eve geldi nolur konusma artik iki tarafta bana soyleniyosunuz evlilikten sogutuyosunjz dedi bende hic bisey demedim sıkmamak icin.
Sonra eşim uyudu bende mesajlarina baktim(kontrol amacli degildi sıkıldigim icin bakmistim) annesiyle konusmus annesi bnmle ilgili bi dunya doldurmus evinjze geliyorum kspiyi acmiyo hic bisey bilmiyosun kocasin sen agirligini koy flan demis
esimde hep politik cevaplar vermis ezdirmemis beni ama annesinide terslememis. Bende uyaninca mesajini okudum demedim ama cok sinirliyim

Size sorum esime kv ye karsi nasil davranmaliyim.. butun bunlara bi karsilik vermek istiyorum ama eşimin soyledikleride icime dokundu artik arada kalsin istemiyorum
Canm nereli siizn karsı taraf cok merak eddim bzdede var o ic anadoluda kendi anana gdince b ayıplanıyorsun b hor goruluyorsun ! Sacmalıga bak bu kadınlar zamannda kendini ezdrmis hep ondan olmus ama kadın kadının dusmanı kv senş dusnmesi gerekrken kendine kolemi arıyorlarmıs onlara gtsen sana ev temzligi blmem ne yaptırcak rahat edemeyeceksn bebek var hastasın ana gbi olurmu o kendi kızına olemi yaparmıs acaba kduırsun dursun bakdn olmuyor ara azına geleni soyle aklını basına alsın

Az sonra kayınvalideme gideceğiz. Eşim önden gitti, ben hazırlandım çocuklarla gideceğim. Kayınpederim akşam geldiği için eve çocukları görsün diye ben oturacağım, eşim eve dönecek. Dur gidince kayınvalidemin, kayınpederimin ellerini öpeyim, böyle olmadıkları için. Takma, eşine yansıtma. Boşşşşver.
Oyle ozeniyorum ki sorunsuz kv kp iliskilerine keske bizimkilerde biraz sorun yaratmasa da huzurumuz bozulmasa. Rabbim sizin huzurunuzu bozmasn insallah

Canm nereli siizn karsı taraf cok merak eddim bzdede var o ic anadoluda kendi anana gdince b ayıplanıyorsun b hor goruluyorsun ! Sacmalıga bak bu kadınlar zamannda kendini ezdrmis hep ondan olmus ama kadın kadının dusmanı kv senş dusnmesi gerekrken kendine kolemi arıyorlarmıs onlara gtsen sana ev temzligi blmem ne yaptırcak rahat edemeyeceksn bebek var hastasın ana gbi olurmu o kendi kızına olemi yaparmıs acaba kduırsun dursun bakdn olmuyor ara azına geleni soyle aklını basına alsın
Dogulular evet ama uzun zamandir batida oturuyolar yani az da olsa biseyler görmüs olmasi lazimdi farkliliklar var evet haklisin.
Biz mesela esimle yan yana oturuyoruz sakalasiyoruz ayip diyo yolda el ele yuruyoruz ayip diyo kendisi kp in 2 adim gerisinden yurüyo istiyo ki bizde ayni olalim

Sadece banamı ruhaf gelşyor, 19 yıllık evliyim, eşimin teline ve mesajlarına hiç bakmadım. Siz hoşlanırmısımız, kendi anneniz ve kardeşinizle yazışmalarınızın eşiniz tarafından okunmasından

Uyanık ol eşini kv için kırma maşa varken elinizi ateşe sokma ne kadar sinirlensen eşini sar sarmala yanına çek adam sende mutlu olsun huzuru sende bulsun kv kudursun oyunu kuralına göre oyna kv nin tuzağına düşme

Sadece banamı ruhaf gelşyor, 19 yıllık evliyim, eşimin teline ve mesajlarına hiç bakmadım. Siz hoşlanırmısımız, kendi anneniz ve kardeşinizle yazışmalarınızın eşiniz tarafından okunmasından
Normalde sevgiliyken fln cok bakardik ama evlendiktn sonra sıkılınca aliyoruz telefonlari elimize bakiyoruz birbirimize de soyluyoruz zatn genelde haber verip bakiyoruz

Eşinize bişey demeyin. Annesi hakkında konuşursanız siz kötü olursunuz. Hiç umursamıyor tavırları gösterin kv ye. İçinizde de takmayin gerçekten. Yeni Doğum yapmışsınız. Sutunuz filan kesilir. Eşinizle iyi olun. Kv böyle görünce geri adim atacaktır.

Normalde sevgiliyken fln cok bakardik ama evlendiktn sonra sıkılınca aliyoruz telefonlari elimize bakiyoruz birbirimize de soyluyoruz zatn genelde haber verip bakiyoruz
Karşılıklıysa ve biliniyorsa sorun olmuyordur sanırım. Ama yinede canın sıkılmış bak, hafta sonun mahvoldu

Ben olsam bu olayı uzatmaz pusuda beklerdim
Atıyorum 2 hafta sonra hastaymış gibi davranır elimde peçeteyle gezerdim eşime de hayatım yine kaptım şifayı galiba yaa derdim sonra da aslında geçen anneme gittiğimde sağolsun iyi baktı hemen toparladım yine gidesim vardı ama dur bu sefer de senin annene gideyim hem gönlü olsun hem de çabuk toparlanırım derdim
Giderdim formaliteden hasta ayağı yapardım işte evde muz var mı muzlu süt yaptı annem bana çok iyi gelmişti
Evde et var mı annem türlü yapmıştı da o toparlamıştı beni baya
Sıcak su torbası var mı onu belime koyunca iyi oluyorum
Ay canım tulumba tatlısı çekti annem hemen gidip almıştı canım çektiğinde
Böyle böyle dırdır konuşurdum kvyi bi güzel öffletirdim sonra da evime dönerdim eşime hayatım gönlü olsun arada kalma diye gittim ama fazlalık oldum sanırım annen öffleyip durdu bak senin hatrına gittim lütfen bi daha bu konuyu açma bana hastayım zaten üstüne moralim de bozuldu ben bunu haketmiyorum bi dahakine cevabını verirsin annene bi zahmet beni karıştırma artık derdim :rapci:
Başta nickine dikkat etmemişim yorumu okuyunca bu kesin sinsirelladır dedim gerçekten de senmişsin :D idolümsün

Oyle ozeniyorum ki sorunsuz kv kp iliskilerine keske bizimkilerde biraz sorun yaratmasa da huzurumuz bozulmasa. Rabbim sizin huzurunuzu bozmasn insallah
Ya oluyor tabii arada sırada çat pat ama ben öyle espriye vurur geçer giderim. Hani karşılıklı biraz. Sizin ki çok farklı bir şey. Ben uzun süre kp, kv girmeye fırsat bulamazsam asla eşime yansıtmazlar beni ararlar. Mesela geçen hafta kp aradı şakayla takıldı öyle gelin bizim evin yolunu unuttuysan konum atayım diye ama gidemezsem de eşime karınınyola getir falan demezler çünkü bizim aramızda huzursuzluk olursa bu onlara da yansır. Vakti zamanında çok çektirdiğimiz için herhalde.

Kapıyı acmadi derken?bunu merak ettim...ama siz hastayken en son düşünecek şeyleri demişler maalesef
Kv haber vermeden geliyo bize bi kac kere esime demistm haber verip geldin misait olmuyorum diye bi iki kere kapiyi acamadm birinde cocugu emziriyodum digerinde dustaydim. Esimi arayip dikayet etmis bana kapiyi acmiyo diye

Uyanık ol eşini kv için kırma maşa varken elinizi ateşe sokma ne kadar sinirlensen eşini sar sarmala yanına çek adam sende mutlu olsun huzuru sende bulsun kv kudursun oyunu kuralına göre oyna kv nin tuzağına düşme
Bende tam olarak bunu diyorum o ordan ben burfan bunaliyo adam ama nasil kendimi tutucam bunu bilmiyorum

Erkekler annelerinin haksiz oldugunu biliyor. Ama anneleri oldugu icin itiraf edemiyor. Toz konduramiyor.

Esinizin sizi ezdirmezdigini anladim yazdiklarinizdan ki bu guzel bir sey.

Ben olsam soyle yapardim. Esime daha cok sarilirdim. Onlara inat esimi mutlu ederdim. Mutfakta ve yatakta kendime baglayip , beni savunmasini saglardim.

Erkek anneleri hasta ruhlu. Gelinleri uzup eline ne gececek ? Bilmiyorlar ki ogullari da torunlari da yipraniyor. Oglunu seven anne , geliniyle iyi gecinir.

Evlendigim gecenin sabahi saat 6 da evet abartmiyorum kapimizi israrla caldi. Ardindan pat diye iceri girdi. Aaa oglumun uzeri acik usur dedi. Sorun degil bem isitirim anne dedim eski esime sarildim.

Simirlendi carpti kapiyi cikti.

Dogulular evet ama uzun zamandir batida oturuyolar yani az da olsa biseyler görmüs olmasi lazimdi farkliliklar var evet haklisin.
Biz mesela esimle yan yana oturuyoruz sakalasiyoruz ayip diyo yolda el ele yuruyoruz ayip diyo kendisi kp in 2 adim gerisinden yurüyo istiyo ki bizde ayni olalim
Kultur farki iste.
Hepimiz insaniz ama iste evlenirken bazi seyleri iyi irdelemek gerekiyor. Hayata bakis acisi bile cok farkli onlarin

Ya oluyor tabii arada sırada çat pat ama ben öyle espriye vurur geçer giderim. Hani karşılıklı biraz. Sizin ki çok farklı bir şey. Ben uzun süre kp, kv girmeye fırsat bulamazsam asla eşime yansıtmazlar beni ararlar. Mesela geçen hafta kp aradı şakayla takıldı öyle gelin bizim evin yolunu unuttuysan konum atayım diye ama gidemezsem de eşime karınınyola getir falan demezler çünkü bizim aramızda huzursuzluk olursa bu onlara da yansır. Vakti zamanında çok çektirdiğimiz için herhalde.
Bizimde yansiyo ama sanirim mutlu oluyolar ki devam ediyolar

Erkekler annelerinin haksiz oldugunu biliyor. Ama anneleri oldugu icin itiraf edemiyor. Toz konduramiyor.

Esinizin sizi ezdirmezdigini anladim yazdiklarinizdan ki bu guzel bir sey.

Ben olsam soyle yapardim. Esime daha cok sarilirdim. Onlara inat esimi mutlu ederdim. Mutfakta ve yatakta kendime baglayip , beni savunmasini saglardim.

Erkek anneleri hasta ruhlu. Gelinleri uzup eline ne gececek ? Bilmiyorlar ki ogullari da torunlari da yipraniyor. Oglunu seven anne , geliniyle iyi gecinir.

Evlendigim gecenin sabahi saat 6 da evet abartmiyorum kapimizi israrla caldi. Ardindan pat diye iceri girdi. Aaa oglumun uzeri acik usur dedi. Sorun degil bem isitirim anne dedim eski esime sarildim.

Simirlendi carpti kapiyi cikti.
dunden beri esimle iyiyiz cunku hic kv konusu acilmadi bende normal davrsniyorum bakslim ne kadar devam edicek..
Benimde balayindan geldigimiz aksam elinde tencereyle kapimizi calmistilar...

Bir de siz iyi olmaya bakın. Ne olursa olsun yarın bir gün bir şey olsa sizden bilinir. Laf falan sokuyorsa gerçekten kafanıza takmayın. Eşinizi size karşı dolduracak fırsat tanımayın. Kendinizi ezdirmeyin ama sakın. Gitmediğinizden yakınıyorsalar 15 günde bir gidin kalın. Ben ilk kızımda haftada bir defa gidip kalıyordum ama dedesi kızıma, kızım da dedesine o kadar düşkündü ki çok özlüyordular birbirlerini. Şimdi öyle gidip kalamasam da haftada bir defa akşamları gidiyorum. Az önce kvalidem mesela arayacaktım gel diye özledim ama kaza falan yaparsın diye aramadım dedi. Ancak asla laf sokma maksadı ile demedi bunu. Öyle olsa ben de huzursuz olurum zaten.

Bizimde yansiyo ama sanirim mutlu oluyolar ki devam ediyolar
Yaptıkları gerçekten çok ayıp. Özellikle kayınvalidenizin. Ben olsam gider anne neden böyle yapıyorsun, hangi anne oğluna böyle der diye sorardım. Çünkü böyle yaptıkça eşinizi size karşı sürekli dolduracaktır.

Back
X