- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cunku Turkiye de iki kisi degil, iki aile evlenir.Evet annem cok uyarmisti zamaninda cocuk tamam ama aileden emin misin diye
Ahaha eyvallah dostumBaşta nickine dikkat etmemişim yorumu okuyunca bu kesin sinsirelladır dedim gerçekten de senmişsinidolümsün
Kizlar merhaba,
Simd size olayi en basindan anlatamicam cok uzun olur son olaylari anlatayim sizde bana fikir verin nasil davranmam konusunda..
Ben 1 aydir rahatsizim 2 aylik bebegim var annemde kaldim 4 5 gun kadar sagolsun cok iyi bakti iyilestim gibi bisey dün evime geri geldim
Hastane islerim varken bebegime bakmasi icin annemi cagirmistm kv neden beni cagirmadin diye trip atmisti
Dün esim pazara gitti gayet iyiydik dönüste annesine ugramis bana ordan mesaj atti senin yuzunden yine ben kotü oldum dedi(yine dedigine gore daha oncede olms boyle olaylar belli ki) kv kp neden annesinde kaliyo bizde kalsaydi ya bizde bakardik diye soylenmisler esimde hasta kiz annesi ilgilendi fln diye kavga etmis onlarla ama baya sinirlenmis bana da mesajla dedi nolur onlarinda gonlunu yapsan arada birakmasan beni diye
Bende artik biktigim icin verdim veristirdim ben babanin evinde mememi acip.gezemem agrim oluyo sagmam gerekiyo krem surmem gerekiyo baban surekli evde ayrica kalsamda sanki cok mu ilgilenicek annen benimle dedim hep benden aramami bekliyolar 1 aydir hastayim bi kere arayip nasil oldn diye sormadilar bana dedm seni doldurup doldurup bana ustume saliyolar fln dedim cvp vermedi
Eve geldi nolur konusma artik iki tarafta bana soyleniyosunuz evlilikten sogutuyosunjz dedi bende hic bisey demedim sıkmamak icin.
Sonra eşim uyudu bende mesajlarina baktim(kontrol amacli degildi sıkıldigim icin bakmistim) annesiyle konusmus annesi bnmle ilgili bi dunya doldurmus evinjze geliyorum kspiyi acmiyo hic bisey bilmiyosun kocasin sen agirligini koy flan demis
esimde hep politik cevaplar vermis ezdirmemis beni ama annesinide terslememis. Bende uyaninca mesajini okudum demedim ama cok sinirliyim
Size sorum esime kv ye karsi nasil davranmaliyim.. butun bunlara bi karsilik vermek istiyorum ama eşimin soyledikleride icime dokundu artik arada kalsin istemiyorum
Ben olsam bu olayı uzatmaz pusuda beklerdim
Atıyorum 2 hafta sonra hastaymış gibi davranır elimde peçeteyle gezerdim eşime de hayatım yine kaptım şifayı galiba yaa derdim sonra da aslında geçen anneme gittiğimde sağolsun iyi baktı hemen toparladım yine gidesim vardı ama dur bu sefer de senin annene gideyim hem gönlü olsun hem de çabuk toparlanırım derdim
Giderdim formaliteden hasta ayağı yapardım işte evde muz var mı muzlu süt yaptı annem bana çok iyi gelmişti
Evde et var mı annem türlü yapmıştı da o toparlamıştı beni baya
Sıcak su torbası var mı onu belime koyunca iyi oluyorum
Ay canım tulumba tatlısı çekti annem hemen gidip almıştı canım çektiğinde
Böyle böyle dırdır konuşurdum kvyi bi güzel öffletirdim sonra da evime dönerdim eşime hayatım gönlü olsun arada kalma diye gittim ama fazlalık oldum sanırım annen öffleyip durdu bak senin hatrına gittim lütfen bi daha bu konuyu açma bana hastayım zaten üstüne moralim de bozuldu ben bunu haketmiyorum bi dahakine cevabını verirsin annene bi zahmet beni karıştırma artık derdim![]()
Kv cok fena bir kadınKizlar merhaba,
Simd size olayi en basindan anlatamicam cok uzun olur son olaylari anlatayim sizde bana fikir verin nasil davranmam konusunda..
Ben 1 aydir rahatsizim 2 aylik bebegim var annemde kaldim 4 5 gun kadar sagolsun cok iyi bakti iyilestim gibi bisey dün evime geri geldim
Hastane islerim varken bebegime bakmasi icin annemi cagirmistm kv neden beni cagirmadin diye trip atmisti
Dün esim pazara gitti gayet iyiydik dönüste annesine ugramis bana ordan mesaj atti senin yuzunden yine ben kotü oldum dedi(yine dedigine gore daha oncede olms boyle olaylar belli ki) kv kp neden annesinde kaliyo bizde kalsaydi ya bizde bakardik diye soylenmisler esimde hasta kiz annesi ilgilendi fln diye kavga etmis onlarla ama baya sinirlenmis bana da mesajla dedi nolur onlarinda gonlunu yapsan arada birakmasan beni diye
Bende artik biktigim icin verdim veristirdim ben babanin evinde mememi acip.gezemem agrim oluyo sagmam gerekiyo krem surmem gerekiyo baban surekli evde ayrica kalsamda sanki cok mu ilgilenicek annen benimle dedim hep benden aramami bekliyolar 1 aydir hastayim bi kere arayip nasil oldn diye sormadilar bana dedm seni doldurup doldurup bana ustume saliyolar fln dedim cvp vermedi
Eve geldi nolur konusma artik iki tarafta bana soyleniyosunuz evlilikten sogutuyosunjz dedi bende hic bisey demedim sıkmamak icin.
Sonra eşim uyudu bende mesajlarina baktim(kontrol amacli degildi sıkıldigim icin bakmistim) annesiyle konusmus annesi bnmle ilgili bi dunya doldurmus evinjze geliyorum kspiyi acmiyo hic bisey bilmiyosun kocasin sen agirligini koy flan demis
esimde hep politik cevaplar vermis ezdirmemis beni ama annesinide terslememis. Bende uyaninca mesajini okudum demedim ama cok sinirliyim
Size sorum esime kv ye karsi nasil davranmaliyim.. butun bunlara bi karsilik vermek istiyorum ama eşimin soyledikleride icime dokundu artik arada kalsin istemiyorum
En doğru yorumAdama huzur ver.boylece rahat edersin onlar soylensede sen sessiz kal
Ya evlerine bir kere gidip burunlarından getireceksiniz ya da hiç takmayacaksınız ama ben olsam bir kere gider halısına bir şey döker aaaah ağrım çok der iş o halıyı öyle bırakırım. Canım sunu çekti der onu yaptırırım ve sofrayı falan toplamadan direk bebeğe bakıcam diye giderim içeri. Ya da odadan bile çıkmam konuşmam sadece yatarım. Yahu annem varken neden kaynanada kalayım. Allah ım ne manyak istek bu. Çok sinir oldum kaynananızaBunlari esimde kv de biliyo zaten ama amac anneme gitmemi kiskanmalari. Eşimi idare ederim tabiki ama kv nin yaptiklarini boyle acik acik ogrenince ona karsi cok fazla sogukluk oldu bende.. yuzunu dahi gormek istemiyorum ama eşimle de aram acilir mi nasil.davranmaliyim bunu kestiremiyorum
Tecrubeyle sabit cok uzucu durumlar bunlarEn doğru yorum
Akilli adam belli.onlar konusup sen sustukca onlar hakkinda kotu kelime kullanmadikca birde huzur sevgi verdinmi anlayacak.sabirli olBen sessiz kalirsam bu sefer onlar ordan konusur esim bana karsi iyice dolar mi diye korkuyorum
Bizim evlerin arasi 5 dk kalmalik bi durum yok kaldi ki 40 im yeni cikti sonra hasta oldm zaten ama istiyolar ki hep oraya gideyimBir de siz iyi olmaya bakın. Ne olursa olsun yarın bir gün bir şey olsa sizden bilinir. Laf falan sokuyorsa gerçekten kafanıza takmayın. Eşinizi size karşı dolduracak fırsat tanımayın. Kendinizi ezdirmeyin ama sakın. Gitmediğinizden yakınıyorsalar 15 günde bir gidin kalın. Ben ilk kızımda haftada bir defa gidip kalıyordum ama dedesi kızıma, kızım da dedesine o kadar düşkündü ki çok özlüyordular birbirlerini. Şimdi öyle gidip kalamasam da haftada bir defa akşamları gidiyorum. Az önce kvalidem mesela arayacaktım gel diye özledim ama kaza falan yaparsın diye aramadım dedi. Ancak asla laf sokma maksadı ile demedi bunu. Öyle olsa ben de huzursuz olurum zaten.
Ay sanmiyorm yapmiyo ki zaten biliyosun mevlutte alt tarafi 2 tencere yikicakti kosarak kactiEşin annesini biliyordur kuzu ama dediği gibi annesini ile aranızda kalıyor şimdiye kadar lafını esirgemedi sende arsızlık yap kpden de kvden de sürekli yardım iste bezdir onları belki susarlar
Bnmde sirf ben istiyorum diye kabul ettiler cunku esim gercekten cok uyumlu iyi biri ondan yana hic kotu laflari olmadi ama en basindan beri bu aile rahat vermez dedilerCunku Turkiye de iki kisi degil, iki aile evlenir.
Batida dogup buyuse bile genler degismez, aidiyet farklidir.
Benim dogu lu cok arkadasim var. Paylasimci, icten..
Ama arkadaslar o kadar...evlilik yok yani teklif aldim ama yapamazdim ailem musade de etmezdi
Anneler hakli cikiyor
Bu esin ysninda iyi yokken mesafeli durumu kv yapiyo. Esim gelince bana karsi cok iyi yokken hep laf sokma moduTek yöntem şu;
Eşinize asla ailesinden dert yanmayın.
Eğer eşiniz konuyu açarsa her zaman üzgün ve masum bir tavırla "onları anne ve baban olduğun için seviyor, sayıyorum ama onlar beni sevemedi galiba, üzgünüm" deyin ve susun. Uzatmayın ki konu başka yerlere gitmesin.
Eşinizin yanında canım kayınvalideciğim deyin, yokken mesafeli ve net olun.
Öyle olmaz ki. Ben insanları anlamıyorum. Biz de bir problem mi var acaba? Oğlum olsa ileride evlense isterim ki eşi ile ufacık bir problemi olmasın. Keza abim evli yengeme çok değer verir. Biz de abimden çok yengemciyiz. Hiç laf sokmaya falan çalışmayın. Doğrudan kendisi ile konuşun. Eşinize konuşacağınızı söyleyin ve karışmamasını rica edin.Bizim evlerin arasi 5 dk kalmalik bi durum yok kaldi ki 40 im yeni cikti sonra hasta oldm zaten ama istiyolar ki hep oraya gideyim
Tamam işte.Bu esin ysninda iyi yokken mesafeli durumu kv yapiyo. Esim gelince bana karsi cok iyi yokken hep laf sokma modu
Çalışıyormuş zaten tek nasıl gideceksinEsim yokken gorusmuyoruz pek fazla genelde beraber gidip geliyoruz zaten sorunda orda basladi neden tek gitmiyorum
muthis yazmissin senden alacagim tuyolar vr :)Ben olsam bu olayı uzatmaz pusuda beklerdim
Atıyorum 2 hafta sonra hastaymış gibi davranır elimde peçeteyle gezerdim eşime de hayatım yine kaptım şifayı galiba yaa derdim sonra da aslında geçen anneme gittiğimde sağolsun iyi baktı hemen toparladım yine gidesim vardı ama dur bu sefer de senin annene gideyim hem gönlü olsun hem de çabuk toparlanırım derdim
Giderdim formaliteden hasta ayağı yapardım işte evde muz var mı muzlu süt yaptı annem bana çok iyi gelmişti
Evde et var mı annem türlü yapmıştı da o toparlamıştı beni baya
Sıcak su torbası var mı onu belime koyunca iyi oluyorum
Ay canım tulumba tatlısı çekti annem hemen gidip almıştı canım çektiğinde
Böyle böyle dırdır konuşurdum kvyi bi güzel öffletirdim sonra da evime dönerdim eşime hayatım gönlü olsun arada kalma diye gittim ama fazlalık oldum sanırım annen öffleyip durdu bak senin hatrına gittim lütfen bi daha bu konuyu açma bana hastayım zaten üstüne moralim de bozuldu ben bunu haketmiyorum bi dahakine cevabını verirsin annene bi zahmet beni karıştırma artık derdim![]()