Kv nin huzur bozma calismalari vol1224223q32

Ben olsam bu olayı uzatmaz pusuda beklerdim
Atıyorum 2 hafta sonra hastaymış gibi davranır elimde peçeteyle gezerdim eşime de hayatım yine kaptım şifayı galiba yaa derdim sonra da aslında geçen anneme gittiğimde sağolsun iyi baktı hemen toparladım yine gidesim vardı ama dur bu sefer de senin annene gideyim hem gönlü olsun hem de çabuk toparlanırım derdim
Giderdim formaliteden hasta ayağı yapardım işte evde muz var mı muzlu süt yaptı annem bana çok iyi gelmişti
Evde et var mı annem türlü yapmıştı da o toparlamıştı beni baya
Sıcak su torbası var mı onu belime koyunca iyi oluyorum
Ay canım tulumba tatlısı çekti annem hemen gidip almıştı canım çektiğinde
Böyle böyle dırdır konuşurdum kvyi bi güzel öffletirdim sonra da evime dönerdim eşime hayatım gönlü olsun arada kalma diye gittim ama fazlalık oldum sanırım annen öffleyip durdu bak senin hatrına gittim lütfen bi daha bu konuyu açma bana hastayım zaten üstüne moralim de bozuldu ben bunu haketmiyorum bi dahakine cevabını verirsin annene bi zahmet beni karıştırma artık derdim :rapci:
Vaaay sinsi vaaay:D

Bayıldım:super: :KK48:

Aslında oğlunu doldurmasa huzur bozmasa arayıp sormadığına boşverin derdim ama madem o oğlunun yuvasının huzurunu düşünmeyip alttan alttan hır çıkartıyor. Gelinler de iyi görünüp kv'nin yüzünü böyle ortaya çıkartsın. Çünkü hakediyorlar.

Konu sahibi 1aydır hastayım diyor belli ki daha da ağırlaşınca altı üstü 4-5gün annesinde kalmış. Sanki kırk kat yabancı annesi yahu annesi ister gider ister gitmez kv'ye ne oluyorsa. 2aylık bebeği olan gelinini 1aydır hastayken arama merak etme, iş annesinde kalmaya gelince "ay biz ne güne duruyoruz" diye bir de yüzsüz yüzsüz trip at. Madem gelini kendinde kalsın istiyordu, 1 aydır arayıp sorsaydı kendisi geliniyle ilgilenseydi yani. Üstelik kadının 2 aylık bebeği varmış. Böyle kv'lerin derdi "gelinim bende kalsın ilgileneyim" değil zaten, ele güne karşı "ay lohusa gelini hasta olmuş kv bakmamış" durumuna düşmemek. Yoksa kendisinin "arayıp sormama" ayıbını biliyor da "bak senin hanım da annesinde kaldı" diye saçmalayarak kendi ayıbını örteceğini zannediyor işte.
Okuduğum en mantıklı yorum sen evinde dururken ne torun özlerler ne hasta mısın derler sen annene gidince torunumuzu özledik bize niye gelmediniz başlar kodlanalım tamamen

Ben olsam bu olayı uzatmaz pusuda beklerdim
Atıyorum 2 hafta sonra hastaymış gibi davranır elimde peçeteyle gezerdim eşime de hayatım yine kaptım şifayı galiba yaa derdim sonra da aslında geçen anneme gittiğimde sağolsun iyi baktı hemen toparladım yine gidesim vardı ama dur bu sefer de senin annene gideyim hem gönlü olsun hem de çabuk toparlanırım derdim
Giderdim formaliteden hasta ayağı yapardım işte evde muz var mı muzlu süt yaptı annem bana çok iyi gelmişti
Evde et var mı annem türlü yapmıştı da o toparlamıştı beni baya
Sıcak su torbası var mı onu belime koyunca iyi oluyorum
Ay canım tulumba tatlısı çekti annem hemen gidip almıştı canım çektiğinde
Böyle böyle dırdır konuşurdum kvyi bi güzel öffletirdim sonra da evime dönerdim eşime hayatım gönlü olsun arada kalma diye gittim ama fazlalık oldum sanırım annen öffleyip durdu bak senin hatrına gittim lütfen bi daha bu konuyu açma bana hastayım zaten üstüne moralim de bozuldu ben bunu haketmiyorum bi dahakine cevabını verirsin annene bi zahmet beni karıştırma artık derdim :rapci:

wuuuuu tamda adına yakışır bir yorum olmuş :KK9: lıyorum seniiii

Ayni seyi ben yapsam esim asla beni tutmaz. Bugune kadar hakli da olsam hep annesine hak verdi beni asla kayinvalideme karsi savunmaz. Bu yuzden sanslisin. Esin cok bunalmis belli ki annesinin yaptigini da tasvip etmiyor bu yuzden esin icin orta yolu bulmaya calis bence. Esin seni savunmasa sakin adim atma derdim ama esin de senden tarafta ama bunaldigi icin annesine birsey diyemiyor

Burda diyebilecegim tek sey; akilli oyna.
Eger esiniz haddini asiyorsa tabi kendini koru, ezdirme.
Ama esine huzurlu yanini gostermelisin ki, sikayet edip kafasini sisirmemelisin ki adam senden sogumasin.
Mesela: anan bunu bunu etti demek yerine seri bi sekilde " bugun cok kirginim" diye bi boyun bukmek.

Evt kV niz mikemmel diil ama esiniz iyi idare ediyor yani sizide kolluyor ne diye annesini terslemeliki ben onu anlayamadım
Hasa ağaç kovugundan değil o kadından düştü sonucda!
Bir yenge sahibiyseniz yenge izin böyle bir talebiyle karşılaşmak istermiydi niz yada anneni tersle diyen yengenize ne tepki verirdiniz

Back
X