• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yaptığına anlam veremedim

Falezzz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
54
27
3
34
Selam kızlar,
7 aylık nişanlıyım ve eylülde düğünüm olacak.
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
Ben de nasıl kimse gelmez dedim
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı
Sanırım o yüzden korktu ben de tamam söylemem dedim üst üste tembihledi
Kv iyi bir insan ama bu tarz olayları kafamı karıştırıyor sizce amacı ne ?

Anladığım kadarıyla; lafınızı esirgeyen, kendinizi ezdirecek biri değilsiniz. En sonunda da söyleyeceğinizi söylemişsiniz. Kadın da korkmuş aramış zaten, devam ettirmemiş. Daha neye takılıyorsunuz?

Son düzenleme:
Patavatsizlik etmis sonradan anlayip duzeltmeye calismis.
Ustunde durmayin.
önceden çok takardım da alıştım artık ama bu şekilde yapmazdı söyleme falan gibisinden ona şaşırdım

Aman ne takıyorsunuz ki? Benim kaynanam da demişti senin düğüne kimse gelmez diye. Ama düğünüm doldu taştı her milletten insan vardı :)
Hiç de takmadım fikrini söyleyebilir ne olacak ki?

Selam kızlar,
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı

Diger arkadaslar gibi dusunmuyorum acikcasi bana art niyetli geldi.

Hani oglu varken geline iyi davranip, yokken yilan gibi zehrini salanlar olur ya. Once sizin icinize sikinti verecek, rahatsiz edecek seyi soyluyor sonra aman oglum duymasin diyor.

Aa ben oglunuzdan hicbir seyi saklayamam deyip dibi delik poset gibi soylediklerini dokmek lazim.

Diger arkadaslar gibi dusunmuyorum acikcasi bana art niyetli geldi.

Hani oglu varken geline iyi davranip, yokken yilan gibi zehrini salanlar olur ya. Once sizin icinize sikinti verecek, rahatsiz edecek seyi soyluyor sonra aman oglum duymasin diyor.

Aa ben oglunuzdan hicbir seyi saklayamam deyip dibi delik poset gibi soylediklerini dokmek lazim.
İşte onu yapamıyorum çünkü patavatsızlıkları dışında bana çok iyi davranıyor
bir de yaşlı üzmek istemiyorum
önceden olanları söylerdim hep çünkü kimse benim kararlarıma karışmadı bu yaşa kadar tuhaf gelirdi
Nişanlım da hep beni savundu çünkü haklıydım ve annesinin ağladığı oldu onu düşünüyorum sırf

Aman ne takıyorsunuz ki? Benim kaynanam da demişti senin düğüne kimse gelmez diye. Ama düğünüm doldu taştı her milletten insan vardı :)
Hiç de takmadım fikrini söyleyebilir ne olacak ki?
Söyledi zaten de hevesim kırılıyor o böyle yaptığında
Aslında insandan çok gidecek parayı düşünüyor

Kadın korkmuş. Nişanlınızın annesine kuzdığını söylemişsiniz. Muhtemelen olayı anlatacağınzı ve oğlunun kızacağını sandı kadın.
Üzüldüm kadına, doğur büyüt fikrini söyle, oğlun sana cırlasın. Kadın sinmiş ben olsam bana kızan oğlumu silkelerdim.
Siz de kafaya takmayın çünkü burada mağdur taraf değilsiniz.

Kadın korkmuş. Nişanlınızın annesine kuzdığını söylemişsiniz. Muhtemelen olayı anlatacağınzı ve oğlunun kızacağını sandı kadın.
Üzüldüm kadına, doğur büyüt fikrini söyle, oğlun sana cırlasın. Kadın sinmiş ben olsam bana kızan oğlumu silkelerdim.
Siz de kafaya takmayın çünkü burada mağdur taraf değilsiniz.
Art niyetli dahi olsa, kadın diretmemiş düşüncesinde. Konu sahibi zaten son sözü söylemiş, ezilmemiş, sinmemiş. Daha önce nişanlısına bu gibi şeyleri söyledi ise o da annesine bağırmış belli ki.

Art niyetli dahi olsa, kadın diretmemiş düşüncesinde. Konu sahibi zaten son sözü söylemiş, ezilmemiş, sinmemiş. Daha önce nişanlısına bu gibi şeyleri söyledi ise o da annesine bağırmış belli ki.

Kadına üzüldüm ben. Ne olursa olsun doğurduğum çocuk bana sesini yükselemez. Ben olsam minübüs falan tutmam. Oğlum ağzını açsa haddini bildiririm. Burada kusur tamamen damadın.

Kadına üzüldüm ben. Ne olursa olsun doğurduğum çocuk bana sesini yükselemez. Ben olsam minübüs falan tutmam. Oğlum ağzını açsa haddini bildiririm. Burada kusur tamamen damadın.
Büyük konuşmayın derim ben

Kötü niyetli değil de acaba sizin araç tutmanızı beklemiş olabilir mi uzaktan gelen misafirleri içın?

Kötü niyetli değil de acaba sizin araç tutmanızı beklemiş olabilir mi uzaktan gelen misafirleri içın?
Hayır öyle bir talepte bulunamayacağını biliyor ki
Onun istediği ikisi bir arada çıksındı.
Benim istediklerim hayallerim onun için önemli değil boşvermişlik var hevesli değil pek

Selam kızlar,
Salonun parasını kim verecak.?eger siz verecekseniz kv karısmamalı

Salonun parasını kim verecak.?eger siz verecekseniz kv karısmamalı
Biz vereceğiz tabi ki ama düğünü de nişanlımla birlikte yapacağız ve benim daha fazla birikmişim var
Şimdi kınaya 4000 verdiğim zaman düğün masraflarına 4000 daha az katkıda bulunmuş olacağım onların da daha çok katkısı gerekecek biraz da o yüzden sanırım

Her kv bir değil tabiki ama bazıları özellikle düşüncesinin yanlış olduğunu bildiği icin oğluna söyletmiyor. Geline istediğini söylüyor ama oğlum duymasın diye de akıl veriyor. Sizde deseydiniz Kınayı sizin misafirlere özel yapmıyoruz diye. Benim kaynanam da bana kızım kuzum diye diye her lafı söylemişti. Bu tarz konularda muhatap olarak anneniz olsun. Siz araya girmeyin. Benim kv annemin söylediklerini dügün günü inkar etmişti benim haberim olmadı diye. Oğluna da yemin etmişti. Yalancı olduğuyla kaldı gözümde. Artık sevgi filan beslemiyorum. Sadece eşimin annesi o kadar.

Back
X