• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yaptığına anlam veremedim

Biz vereceğiz tabi ki ama düğünü de nişanlımla birlikte yapacağız ve benim daha fazla birikmişim var
Şimdi kınaya 4000 verdiğim zaman düğün masraflarına 4000 daha az katkıda bulunmuş olacağım onların da daha çok katkısı gerekecek biraz da o yüzden sanırım
Bence kv bulmusta bunuyor parasını da siz verecekmişiniz gelen gelir gelmeyen gelmez bende salonu onlar tutuyor zannetmiştim

Nişanlı veya eş sizi destekleyip üzmüyorsa böyle şeylere takılmak bana çok boş geliyor. Sonuçta kimseyi kontrol edemeyiz ve bize karşı sorumlu olan tek insan da hayatımızdaki kişi. O onu dedi bu bunu dedi bi zaman sonra sadece ilişkileri yıpratır..

İşte onu yapamıyorum çünkü patavatsızlıkları dışında bana çok iyi davranıyor
bir de yaşlı üzmek istemiyorum
önceden olanları söylerdim hep çünkü kimse benim kararlarıma karışmadı bu yaşa kadar tuhaf gelirdi
Nişanlım da hep beni savundu çünkü haklıydım ve annesinin ağladığı oldu onu düşünüyorum sırf
Kim gelecek burdan kimse gelmez deyip düğün öncesi neden moral bozuyor ki?
İyi yapmışsınız bence siz yine bildiğinizi yapın. Sevgi saygı çerçevesi içinde.

Nişanlı veya eş sizi destekleyip üzmüyorsa böyle şeylere takılmak bana çok boş geliyor. Sonuçta kimseyi kontrol edemeyiz ve bize karşı sorumlu olan tek insan da hayatımızdaki kişi. O onu dedi bu bunu dedi bi zaman sonra sadece ilişkileri yıpratır..
Nişanlıma söylemeyeceğim zaten söylersem hem kadını üzecek hem de bana güvenmez daha o kadar tembihledi söyleme diye.
Sadece ben yıpranıyorum aslında hevesim kırılıyor çünkü

Kim gelecek burdan kimse gelmez deyip düğün öncesi neden moral bozuyor ki?
İyi yapmışsınız bence siz yine bildiğinizi yapın. Sevgi saygı çerçevesi içinde.
Ben de anlamıyorum neden böyle yapıyor ama tek sebebi dediğim gibi masraf sanırım.

Nişanlıma söylemeyeceğim zaten söylersem hem kadını üzecek hem de bana güvenmez daha o kadar tembihledi söyleme diye.
Sadece ben yıpranıyorum aslında hevesim kırılıyor çünkü
bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte. Çok boş bi yere takılıyosunuz. Heves kırılcak bi şey yok. Önemsemeyin. Yoksa herkesin her söylefiğine takılsak oooo..

bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte. Çok boş bi yere takılıyosunuz. Heves kırılcak bi şey yok. Önemsemeyin. Yoksa herkesin her söylefiğine takılsak oooo..
Doğru diyorsunuz

Ben de anlamıyorum neden böyle yapıyor ama tek sebebi dediğim gibi masraf sanırım.

bence seni vazgeçirmek için buradan kimse gelmez ki demiş.
benim gelinim olsan bende ne gerek var kınaya boşa masraf derim muhtemelen çünkü cidden öyle düşünüyorum ha söyler geçerim hevesi olan yapsın tabi. ama çenemi tutamam derim yani bir kerede olsa.:)
ancak buradan kimse gelmez kısmı diretmeye girmiş belki inanır yapmazsın diye olta atmış sana sen anneme söylerim böyle düşündüğünüzü deyince de geri adım atmış.
yalnız bana yinede çok art niyetli gelmedi. şansını denemiş.

Biz vereceğiz tabi ki ama düğünü de nişanlımla birlikte yapacağız ve benim daha fazla birikmişim var
Şimdi kınaya 4000 verdiğim zaman düğün masraflarına 4000 daha az katkıda bulunmuş olacağım onların da daha çok katkısı gerekecek biraz da o yüzden sanırım
İnsanlar neleri hesaplıyor ince ince.Düğüne ayırdığın para azalmasın diye kına yapma diyen kayınvalide bana pek masum gelmedi açıkçası.Oğlu da annesinin huyunu biliyor ki kızıyor.Mazlum bir kayınvalide olsa onu yapma bunu yapma diye geline söylemek şöyle dursun en ufak bir imada bile bulunmaz.Neyse ki sonra pişman olup geri dönmüş lafından da.Uzatmayın o yüzden ama işinize karıştırmayın hiç.Belli o potansiyel var kayınvalidenizde.

Daha önce nişanlınız araya girip annesine kızdığı için sonradan duyulursa yine oğlum bana kızmasın diye gönlünüzü almış. Muhtemelen danıştığı biri de öyle demeseydin falan demişse sizi arayıp öyle söylemiş olabilir.

İnsanlar neleri hesaplıyor ince ince.Düğüne ayırdığın para azalmasın diye kına yapma diyen kayınvalide bana pek masum gelmedi açıkçası.Oğlu da annesinin huyunu biliyor ki kızıyor.Mazlum bir kayınvalide olsa onu yapma bunu yapma diye geline söylemek şöyle dursun en ufak bir imada bile bulunmaz.Neyse ki sonra pişman olup geri dönmüş lafından da.Uzatmayın o yüzden ama işinize karıştırmayın hiç.Belli o potansiyel var kayınvalidenizde.
Evet ben hiçbir şeye karışmam deyip bu şekilde yapanlardan biraz fikrini söylüyor böyle yapın diyor ama ben yine de karışmam ekliyor sonuna
Olan bana oluyor işte şimdiden olumsuzluk soktu kafama

Daha önce nişanlınız araya girip annesine kızdığı için sonradan duyulursa yine oğlum bana kızmasın diye gönlünüzü almış. Muhtemelen danıştığı biri de öyle demeseydin falan demişse sizi arayıp öyle söylemiş olabilir.
Birine danışacağı vakit olmadı ki hemen yola çıktım yarım saat sonra aradı beni
Düşündü herhalde şimdi annesine söyleyecek oğluma söyleyecek ben üzüleceğim sonunda o yüzden en iyisi kabullenmek
Ya zaten benim istediğim olacak onda problemim yok ama bu şekilde konuşmaları bana istediğini deyip sonra oğluma söyleme diye tembihlemesi sinirimi bozuyor çoğu şeyde yapıyor bunu

Evet ben hiçbir şeye karışmam deyip bu şekilde yapanlardan biraz fikrini söylüyor böyle yapın diyor ama ben yine de karışmam ekliyor sonuna
Olan bana oluyor işte şimdiden olumsuzluk soktu kafama
Aldırmayın , herkes akıl verir bu dönemlerde.İşe yarayanı alıp kullanın , işe yaramayan artniyetli akılları kulak ardı edin gitsin.Neden böyle Dedi , demeseydi , şöyle desem buna böyle desem vs vs gibi düşüncelerle kendinizi daraltmayın.İşinizi yürütmeye bakın yani.Ha mantıklı konuşursa da sırf kayınvalide diye dinlememezlik yapmayın ama.

Selam kızlar,
7 aylık nişanlıyım ve eylülde düğünüm olacak.
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
Ben de nasıl kimse gelmez dedim
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı
Sanırım o yüzden korktu ben de tamam söylemem dedim üst üste tembihledi
Kv iyi bir insan ama bu tarz olayları kafamı karıştırıyor sizce amacı ne ?
Ben kötü bir amaç görmedim kötü amacı olsa o kına iptal olurdu

Aldırmayın , herkes akıl verir bu dönemlerde.İşe yarayanı alıp kullanın , işe yaramayan artniyetli akılları kulak ardı edin gitsin.Neden böyle Dedi , demeseydi , şöyle desem buna böyle desem vs vs gibi düşüncelerle kendinizi daraltmayın.İşinizi yürütmeye bakın yani.Ha mantıklı konuşursa da sırf kayınvalide diye dinlememezlik yapmayın ama.
Yok zaten seviyorum kendisini iyi biridir zıt gitmem öyle.
Cidden dediğiniz gibi her kafadan bir ses çıkıyor

Oooo ben kaçar size imrendim ama sanmaki bu güç senin eşinle alakalı bir durum eşin arkanda durmasa deli gibi aşık olsan emin ol iptal olur ben yaşadım
Ben de nişanlıma aşığım ama nişanlım arkamda durmazsa, ben de aşkımın arkasında durmam
Siz ipleri eline vermeseydiniz keşke böyle daha değerli olunuyor emin olun ki
Bir kadın olarak hepimiz güçlüyüz :KK54:

Selam kızlar,
7 aylık nişanlıyım ve eylülde düğünüm olacak.
Kına düğün bir olsun muhabbetleri oldu ama ben ve ailem bunu kabul etmedik tek çocuğum ve herşey bir kere olacak diye güzel olsun istiyorum.
Annem kına gecesi için bir düğün salonu ayarladı herşey içinde 3000 tl ve çok uygun geldi bize.
Bugün kv ye gittik ben de söyledim kına gecesi için yer ayarladığımızı o da yazık değil mi o paraya kim gelecek burdan kimse gelmez ki dedi
Ben de nasıl kimse gelmez dedim
2 saat mesafe olduğu için kimse kınaya gitmek istemez düğün salonunda 10 kişi olunca da insanın zoruna gider dedi
Ben de onu kırmak istemediğim için sakince bizimkiler yeter gelmeyen gelmesin hem nişan da baya gelen olmuştu dedim
O da gelmezler nişanın da çok kalabalık değildi dedi ama salon dolmuştu oturacak yer bulamamışlardı hatta
Neyse ben çok takmadım anneme söylerim böyle düşündüğünü dedim çıktım eve gidiyordum yolda aradım beni
Kızım sakın oğluma ve annene söyleme nolur dedi 1 minibüs Ayarlar geliriz kınaya
Ne oldu birşey mi dedi nişanlım dedim daha önce de bu tarz karışmalarında nişanlım annesine baya kızmıştı
Sanırım o yüzden korktu ben de tamam söylemem dedim üst üste tembihledi
Kv iyi bir insan ama bu tarz olayları kafamı karıştırıyor sizce amacı ne ?
Kına ve düğün bir olacak salon parası haliyle ortak olacak bunlar düğünü ucuza getirecek işte siz salon tuttuğunuzu söylediğinizde bile ilk yazık değil mi o paraya demesinden belli tipik cimri kv işte

Back
X