Merhaba sevgili kk üyeleri. Nasılsınız? Evliliğimin başından beri eşimin ailesiyle uğraştım. Herşeye karışmaları, bu evliliğe saygı duymamaları, sürekli herşeyden haberdar olmak istemeleri. Eşimi bana karşı doldurmaları. Eşimi aklamak için yazmıyorum ama çocuksu bir yapısı var sert bi insan değil. Bundan yüz bulup bana sataşıyorlardı. Ben fazla muhatap olmadım diye adımı kibirli, kendini beğenmiş çevreye böyle çıkarıyorlar. Ve kv tam bir yalancı bu kadının Allahtan korkusu yok. Herkesin arkasından atıp tutuyor. Ortalığı birbirine katıyor. Benimle ilgili de çok yalanlar söyledi çok pislikler yaptı aileme. Ben bunları unutamıyorum eşim kendine çeki düzen verdi ama artık istiyorum ki bu kadın haddini bilsin. Ne yapabilirim yüzsüz yine yüz versem gelir eskisi gibi olur kadın. Ben sert dursaam yine ortalıkta yine ağlayıp mağdur edebiyatı yapacak zalim gelin vss hayırsız. Ama kim kendine yüz tane laf çıkaran sağda solda dedikodusunu dden birine müsamaha gösterir. Eşime gelince biliyorum herşey onun bu zayıflığından kaynaklanıyor ama Evliliğimiz 5 6 aydır yolunda eskileri açıp huzursuzluk yapmak istemiyorum. O da eski hataları yapmıyor. Yinede tabiki güvenmiyorum yüzde yüz. Ne yapmalıyım sürekli bu konuları düşünüp kendimi üzmekten bıktım kadın zaten uzakta ama düşüncesi bile beni çıldırtıyor.