kv ye fena sinirlendim

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar şu an nasıl sinirliyim anlatamam kendimi burada buldum.
Kv dem 3 hafta bizde kalmıştı gitti şükür derken 1 ay oldu çat geldi yine. Bide kız kardeşi yanında. Efendim ablaları taşınacak diye yardıma gelmişler de önce biraz burada kalacaklarmis. Bana soran eden yok. Yahu bi düşünün bu evin sahibi kız istermi. Belki bir programım var dimi. Eşşek başımiyim ben. Vallahi sinirden ellerim titriyor artık. Eşim işe gitti umrumda değil. Boşver diyo bana. Off napayım şimdi ben soylermisiniz

Ben de bi kaç gündür kvalide elinde şamar oğlanına döndüm , hiç taviz verme , as suratını otur

Düşüncesizlik etmişler gelen misafir de kovulmaz ama teyzenin olmadığı bir an esiniz kayinvalidenize soylesin o söylemiyorsa siz söyleyin laf arasında keşke sorsaydiniz belki başka işimiz vardı diye.

Eşinize söyleyin annesiyle konussun siz kendinizi kötü etmeyin. Ama mesafeli olun erken yatın falan.

Düşüncesizlik etmişler gelen misafir de kovulmaz ama teyzenin olmadığı bir an esiniz kayinvalidenize soylesin o söylemiyorsa siz söyleyin laf arasında keşke sorsaydiniz belki başka işimiz vardı diye.
Ya yüzüm öyle yumuşakki benim diyemem. Yemek hazırlicam bide bu sinirle.

Onlar gelmeseydi ne yapacaksan onu yap. Sonuçta musait misin diye sorulmamis. Sende musait degilmis gibi davran. Temizlik yap, alisverise cik, gez dolas arkadaslarinla gorus. Allah sabir versin bende olsam delirirdim

Görgüsüzlük bu ya..insan kahve içmeye bile biryeerine giderken önceden bir sorar fikir alır davet bekler bu ne ya..!
Hiç ilgilenme as suratını otur..haketmisler valla

Sen cik gez eglen isini gucunu yap onlarla ilgilenme.. bisi olursa da benim programim boyleydi keske sorup oyle gelseydiniz tarzi bisiler soyle.. Allah sabir versin..

Sen cik gez eglen isini gucunu yap onlarla ilgilenme.. bisi olursa da benim programim boyleydi keske sorup oyle gelseydiniz tarzi bisiler soyle.. Allah sabir versin..
Evt program yapmaya çalışayım. İyi olur. Ama akşam döneceğim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…