• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ye fena sinirlendim

ayda 3 hafta yatıya gelen insan misafir değil, demirbaştır.. öyle muamele edin.. "anne ya, ben yeri süpüreyim siz de bir toz alın" de.. "anne ben sizin zeytinyağlı yaprak sarmanız ile mantınıza bayılıyorum yarın eşime de söyledim yemekler sizden" de.. işe yaramazsa ben buradayım, bulursun.. gerçi bu güne kadar bulan olmadı demek işe yarıyor :27:

ayda 3 hafta yatıya gelen insan misafir değil, demirbaştır.. öyle muamele edin.. "anne ya, ben yeri süpüreyim siz de bir toz alın" de.. "anne ben sizin zeytinyağlı yaprak sarmanız ile mantınıza bayılıyorum yarın eşime de söyledim yemekler sizden" de.. işe yaramazsa ben buradayım, bulursun.. gerçi bu güne kadar bulan olmadı demek işe yarıyor :KK53:
Sen bize yatıya gelsene :KK53:

Konu sahibi olmuşla ölmüşle çare yok gelmişler artık
Üstteki arkadaşın yorumuna katılmakla beraber yemek yapmayı seven biriyse kayınvalideniz ve saz arkadaşı temizlikte şansınızı deneyin :KK53:

Sen bize yatıya gelsene :KK53:

Konu sahibi olmuşla ölmüşle çare yok gelmişler artık
Üstteki arkadaşın yorumuna katılmakla beraber yemek yapmayı seven biriyse kayınvalideniz ve saz arkadaşı temizlikte şansınızı deneyin :KK53:

üstteki arkadaş olaraktan yatıya gelirsem sarmalarımı, mantılarımı, pastalarımı, böreklerimi alır gelirim name'im :70:

bana aynı şey yapılsa tam kapıdan girerken lafımı sokardım. sen lafını esirgedikçe daha çok gelir kaynana sana. azcık ağzını aç.

Gelinir kalınır da 3 hafta çok gereksiz olmuş hadi 3 hafta kalındı bir ay geçmeden yine gelmek hem de kardeşiyle.nasil rahat ediyorlar ki yani. Eşine birşey soyleme yapacak birşey yok ama kvnin dusunceli olması lazim

çat kapı kahveye gelen msafire ble tahammülüm yok, yatıya gelene diyecek söz bulamıyorum. En fazla 3-4 gün sürer diye düşünüyorum. Geldikleri gibi giderler bacım sakin ol sen.
Okadar zorki sabretmek

heralde boyle durumlarda aynısı tekrarlanmasın diye samimi davranmamak lazım istenmediklerini anlasınlar ustelik evin kadınına sorulur musaitmisin gelicez diye cat diye gelinmez
Nasıl zor sabretmek şimdi. Of allahım yaa

Anne bu hafta temizlik yapacaktım dip köşe, keşke haber verseydiniz hazırlık yapardım. Neyse yabancı değiliz bişiler hazırlar yeriz hem temizliğe yardım edersiniz iyi oldu ha de ve dip köşe evi temizlet :KK53::KK53:
Yok temizlik yapınca yüz bulurlar hiç gitmezler

Haberim olsaydı daha iyi ağırlardım böyle olunca ne yapsam bilemedim falan de laf arasında
Yok bunlar biz yaparız der falan uzun uzun kalırlar. Sıkılıyorlar evlerine gidince çünkü. Yüzsüzler anlayacağın

Yok bunlar biz yaparız der falan uzun uzun kalırlar. Sıkılıyorlar evlerine gidince çünkü. Yüzsüzler anlayacağın
O zaman kendine dışarda iş çıkar bırak evde takılsınlar

Onlar gelmeseydi ne yapacaksan onu yap. Sonuçta musait misin diye sorulmamis. Sende musait degilmis gibi davran. Temizlik yap, alisverise cik, gez dolas arkadaslarinla gorus. Allah sabir versin bende olsam delirirdim
Sen git rahatina bak diyolar. Sorun onlarla evde kalmak zaten.:(

Back
X