- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
Sen onların rahatını boz o zaman kıl oldukları ne varsa yap mesela onlar tv izlerken sen evi süpür böyle şeylerSen git rahatina bak diyolar. Sorun onlarla evde kalmak zaten.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen onların rahatını boz o zaman kıl oldukları ne varsa yap mesela onlar tv izlerken sen evi süpür böyle şeylerSen git rahatina bak diyolar. Sorun onlarla evde kalmak zaten.![]()
Sekercim bu kv zaten ben yaparım sen dur der. Gelir gelmez mutfakta. Ama ben onlarla yemek yemek falan istemiyorum ki. Eşşek başımı var burda bana niye sorulmuyor ki derdim bu.ayda 3 hafta yatıya gelen insan misafir değil, demirbaştır.. öyle muamele edin.. "anne ya, ben yeri süpüreyim siz de bir toz alın" de.. "anne ben sizin zeytinyağlı yaprak sarmanız ile mantınıza bayılıyorum yarın eşime de söyledim yemekler sizden" de.. işe yaramazsa ben buradayım, bulursun.. gerçi bu güne kadar bulan olmadı demek işe yarıyor![]()
Bana derki dur surayida al böyle supur vs. Bi gidemedi evine yaa.Sen onların rahatını boz o zaman kıl oldukları ne varsa yap mesela onlar tv izlerken sen evi süpür böyle şeyler
Allah allahBana derki dur surayida al böyle supur vs. Bi gidemedi evine yaa.
Aman bosver gezmeye git gec gel eve. Hatta aksam eve gelince ' aaaa yemek hazir degilmi butun gun evdesiniz yemegi hazirlayamadinizmi ' de. Rahatsiz oldugunu belli et.Yemek yapılacak acıktık. Mecburum şimdi bişeylere. Çıkmaza girdim yaa![]()
Bence yazdıklarınızda haklılık payı var, ama bu durum için geçerli değil.Bu tarz konularda yapilan yorumlari okuyorum genel olarak hep surat yap erken yat seklinde eve gelen misafiri kovmaktan beter etmeye yonelik tavsiyeler...
Ne vakit boyle insanlar olduk biz?
Bu sekilde bencil bireyler haline nasil geldik?
Sofralarinda hep misafir gelir diye bir tabak fazla koyan buyuklerimizi ne zaman unuttuk da eve gelen misafiri nasil kovalayabilirim diye fikir danisir olduk birbirimize?
Size gore kayinvalidenizin habersiz gelmesi yanlis bir davranis olabilir. Buradaki bircok arkadasa gore de yanlis olabilir. Ama bence insan oglunun ya da kizinin evine de izin alarak gitmez. Cok samimi oldugumuz bi arkadaşımız da cat kapi gelebilmeli evimize bence.
Uzuluyorum acikcasi boyle seyler okudugumda. Misafir evin bereketidir.
Sozlerimi kimseyi incitmeden empati kurarak secmeye calisiyorum.
Bir insan esine annesi o eve geldi diye nasil sikayette bulunabilir? Bu sorunun cevabini gercekten merak ediyorum.
Konu sahibesinin mutlaka kendince hakli oldugu noktalar vardir. Kv dusunememis diye bazi seyleri kovmaktan beter etmek bence dogru bir davranis olmaz. Sitem edebilir hakli olarak ama yine de misafir bastacidir. Ben boyle dusunuyorum.Bence yazdıklarınızda haklılık payı var, ama bu durum için geçerli değil.
Konu sahibi geçen ayın 3 haftasını kv ile geçirmiş. Şimdi tekrar çatkapı. Yerleşmeye giriyor bu artık, misafirlik kalmamış ki. Tamam oğlunun evidir buyursun gelsin de, yerleşmesin geldiğinde, bir de misafirliğini bilsin.
Anliyorum. Bence esine bi citlat ama yalnizken annesine onun soylemesi etkili olabilirSen git rahatina bak diyolar. Sorun onlarla evde kalmak zaten.![]()
Nasıl zor sabretmek şimdi. Of allahım yaa
Bu tarz konularda yapilan yorumlari okuyorum genel olarak hep surat yap erken yat seklinde eve gelen misafiri kovmaktan beter etmeye yonelik tavsiyeler...
Ne vakit boyle insanlar olduk biz?
Bu sekilde bencil bireyler haline nasil geldik?
Sofralarinda hep misafir gelir diye bir tabak fazla koyan buyuklerimizi ne zaman unuttuk da eve gelen misafiri nasil kovalayabilirim diye fikir danisir olduk birbirimize?
Size gore kayinvalidenizin habersiz gelmesi yanlis bir davranis olabilir. Buradaki bircok arkadasa gore de yanlis olabilir. Ama bence insan oglunun ya da kizinin evine de izin alarak gitmez. Cok samimi oldugumuz bi arkadaşımız da cat kapi gelebilmeli evimize bence.
Uzuluyorum acikcasi boyle seyler okudugumda. Misafir evin bereketidir.
Sozlerimi kimseyi incitmeden empati kurarak secmeye calisiyorum.
Bir insan esine annesi o eve geldi diye nasil sikayette bulunabilir? Bu sorunun cevabini gercekten merak ediyorum.
Tam böyle davrandım dün zaten. Uyku da tutmadı erkenden kalktım. Anlıyorlar da bakalım gitmelerini hizlandirirmi bu. Geçmişte de yaşadık bunları yinede geldiler işte. Yüzleri meşin kaplı.1. suratını as otur sohbete katılma. bi şey dediklerinde tek kelimelik cevaplarla geçiştir, ama akşam eşin varken o kadar fazla belli etme, ters tepmesin sonra.
2. sakın ama sakın onlar var diye yemeklere falan özenme. onlar yokken hangi yemeği yapardın? işte yine onu yap.
3. laf sokarak ''kusura bakmayın benim bugün arkadaşıma sözüm vardı bana ihtiyacı var yanına gideceğim, geleceğinizden haberim olsaydı belki kendimi ona göre ayarlardım ama malesef programımı değiştiremem'' de, ondan sonra çık ya arkadaşına git ya da gez dolaş.
4. akşamları erkenden çekil odana. hatta mümkünse eşinle birlikte çekilin.
bu seferlik sadece bunları yap, eşine şimdilik bi şey söyleme. bi dahaki geldiğinde eşine taşırsın konuyu. ama sakın yumuşak yüzlü davranma onlara. sıkılsınlar yani senin evinde anlıyo musun? ilgi göremesinler.