kv ye gideyim mi? yarına kadar yanıt verin lütfen

Git tabii ki. Kadına demişsin zaten gelirim diye. Hevesini kursağında bırakma. Aile büyüğüne verilen sözden dönmek olmaz. Misafirlerine gelince evini şimdiden temizle yarın da ikramlıklarını hazırla. Kendine uyan bir organizyon belle, uyarsan hem kayınvalidene yemeğe gidersin hemde evini misafirlerine ayarlarsın. Unutma; sende bir gün kayınvalide olabilir 🙃

İyi akşamlar kayinvalideye gitmeden bir gece önce evi süpürür,vileda yaparsınız. Zaten esinizde yok,sizde evde durmayacaksiniz kirlenmez.Bence yetiştirilebilirsiniz kadın heves etmiş gece kalmayacaksınız zaten biraz erken kalkarsınız en kötü.
Iyi de kayinvalideye gitmeden bir gece once bu gece 😁. Yani su an temizlik imkansiz.
Sanirim care erken kalkmak

Iyi de kayinvalideye gitmeden bir gece once bu gece 😁. Yani su an temizlik imkansiz.
Sanirim care erken kalkmak
suan tuvaletı banyoyu mutfagı cıflersınız tozları alırsınız
sabah yer supurursunuz
bıttı :)
mısafırler pencerelerde oturmayacak ıcınız rahat olsun cam kapı duvar gırısmenıze gerek yok :)
sıkıntı yok rahat olun ya yetısır hepsı
hatta yemek derdıyle ugrasmayacaksınız ne guzel hazır yemek yıyıp kalkacaksınız

Arayıp misafirinizin geleceğini o yüzden ona gidemeceğiniz söyleyin ne var bunda? Eşiniz dönünce beraber gidersiniz. Tek başına napcaksınız zaten kv’de.

Aynen... oyle bir yazmiski sanki hepsi ayni gun gibi....
Arkadaslar hepsi ayni gun zaten.

Kayinvalide ziyareti yarin. Yani gitmeden isini yap diyorsunuz ama yapamam. Su an saat gece yarisi ve yarin 7de kalkip ise gitmem icin uyumam gerek.

Yarin 7.15-18.15 arasi işteyim. 18.15 de kayinvalideye gelsem yemek ye cay ic saat 21.00de evime anca gecerim. 21.00 de ütüyü halletmeli süpürge yapmali (burdan tum komsularimdan ozur diliyorum) ve tuvalet lavabo ovmaliyim. Gece yine bu saate yatarim.

Carsamba yine 7.15-18.15 arasi isteyim. Gelince keki yapsam 20.00 de misafir.

Kayinvalide ziyareti yarin. Yani gitmeden isini yap diyorsunuz ama yapamam. Su an saat gece yarisi ve yarin 7de kalkip ise gitmem icin uyumam gerek.

Yarin 7.15-18.15 arasi işteyim. 18.15 de kayinvalideye gelsem yemek ye cay ic saat 21.00de evime anca gecerim. 21.00 de ütüyü halletmeli süpürge yapmali (burdan tum komsularimdan ozur diliyorum) ve tuvalet lavabo ovmaliyim. Gece yine bu saate yatarim.

mısafır gelecegını bılıyordunuz kayınvalıdeye nıye soz verdıgınız kı o zaman
kadın sımdı belkı ona gore alısverıs yaptı o da belkı ona gore temızlık yaptı degıl mı :)
mısafırler evın heryerınde gezıyor mu kı oturcagınız odanın tozunu alır bır tuvalet cıfler mıtfagı toplarsınız eve gelırkende pastaneye ugrarsınız

sımdı sana su gun gelırım deyıp sonra hop gerı gelemeyecegım dıyen bırıne ne derdınız mesela mısafırlerınız sız hazırlık yaptıktan sonra ıptal etseler :) ne derdınız

mısafır gelecegını bılıyordunuz kayınvalıdeye nıye soz verdıgınız kı o zaman
kadın sımdı belkı ona gore alısverıs yaptı o da belkı ona gore temızlık yaptı degıl mı :)
mısafırler evın heryerınde gezıyor mu kı oturcagınız odanın tozunu alır bır tuvalet cıfler mıtfagı toplarsınız eve gelırkende pastaneye ugrarsınız

sımdı sana su gun gelırım deyıp sonra hop gerı gelemeyecegım dıyen bırıne ne derdınız mesela mısafırlerınız sız hazırlık yaptıktan sonra ıptal etseler :) ne derdınız
Onlara laflar hazirlardim :sinirli:

Onlara laflar hazirlardim :sinirli:
yaaa ıste bende ondan dıyorum kendınızı onun yerıne koyun gıttıgınızde yarın mısafırım var deyın belkı der kı kızım eve gıderken sunları da al gotur mısafırıne ıkram edersın belkı der belkı yapabılecegım bırsey var mı der, yapmasından degıl de programınız olmasına ragmen gıtmıs olmanız guzel bırsey olur farzedın kı mesaıye kaldınız :)

Gerildim resmen 😂 Hafta içi misafir de ne bileyim 😀 o zaman sen misafirleri iptal et. Nasılsa kv ye gidip gitmemen pek bi farketmeyecek zaman açısından.

yetısır tabı ne olacak bır kek cırpmak 10 dk o fırında pıserken bır borek yapmak 10 dk toplam yarım saatde pastalar hazırlanır
hatta sımdıden buzluga piramıt pasta mozaık pasta yapsa koysa yıne olur pandıspanyayı pısırıp buzluga atsa oncekı gece cıkarıp kremasını surse yıne olur yetısır kesınlıkle

haklısınız hepsi yetişir
Hata sabah erken kalkıp evide temizler öyle gidebilir işe, de niye yani? Kv biyere gitmiyor ya başka birgün uğrar. Neden kendine bukadar eziyet etsin arkadaş kv deye gitmek içinki

Ben olsam giderdim. Ama gündüz peşin peşin kayınvalideyi arayıp durumu anlatırdım "anne böyle böyle bir misafirlik durumu oldu, akşam sana söz verdiğim için mutlaka geleceğim ama erken kalkmam lazım" diye. Kadına söz vermişsiniz, gitmezseniz beni atlatıyor diye düşünebilir. Ki zaten esasında o yatılı istemişken siz oturmaya diye gidiyorsunuz. Aranızda bir kırgınlık olmasın gitme gelme konuları yüzünden. Yarın akşam için de birqz yorulursunuz işleriniz sıkışacağı için ama bir seferlik bir durum sonuçta. Halledilmeyecek bir şey değil.

haklısınız hepsi yetişir
Hata sabah erken kalkıp evide temizler öyle gidebilir işe, de niye yani? Kv biyere gitmiyor ya başka birgün uğrar. Neden kendine bukadar eziyet etsin arkadaş kv deye gitmek içinki
cunku soz verdı gelıcem dıye
ınsanlar ona gore hazırlık yapacak
kayınvalıdeye gıtmek ıcın kendısıne yaptıgı ezıyet degıl bu
ınsanlara yuk olmamak ıcın , planı olmasına ragmen kayınvalıdeye soz verdıgı ıcın kendısını bıraz sıkıstıracak sadece oda kendı evıne gelecek mısafır ıcın telası olacak kayınvalıdeye gıdecegı ıcın degıl, yemek yıyıp yarım saat oturup dınlenıp kalkacak netıcede

mevzuya dogru yaklasır orta yolu bulmaya calısırsak daha kolay olur hayat bızım ıcın, nıye kayınvalıdesı gelının soz verıp gerı vazgecmesı uzerıne yorgunluk yasasın konu sahıbı kendısını nıye o duruma dusursun cozulebılecek mevzu kendısıne evi çitile borek ac dıyen yok kı

Son düzenleme:
haklısınız hepsi yetişir
Bence sorun söz verilmis olmasi kv ya da baskasi olmasi degil. Konu sahibesinin carsamba gunki misafirleri arayip biz gelemiyoruz dese o kadar hazirliktan sonra o da hos olmaz bence

cunku soz verdı gelıcem dıye
ınsanlar ona gore hazırlık yapacak
kayınvalıdeye gıtmek ıcın kendısıne yaptıgı ezıyet degıl bu
ınsanlara yuk olmamak ıcın , planı olmasına ragmen kayınvalıdeye soz verdıgı ıcın kendısını bıraz sıkıstıracak sadece
mevzuya dogru yaklasır orta yolu bulmaya calısırsak daha kolay olur hayat bızım ıcın, nıye kayınvalıdesı gelının soz verıp gerı vazgecmesı uzerıne yorgunluk yasasın konu sahıbı kendısını nıye o duruma dusursun cozulebılecek mevzu kendısıne evi çitile borek ac dıyen yok kı
Söz vermiş dediğiniz kişi kv
Anneside olabilirdi
Şimdi ben anneme veya kv deme yarın gelecem desem ikiside buyur gel derler. Ben geleceğin için günler öncesi hazırlık yapmaz ikiside. Zaten günlük yemek yaptıkları için bana özel birşey yapmazlar. Dolayısıyla işim çıktı gelemiyorum desem ikiside tühh bende bisürü hazırlık yapmıştım diye üzülmez. Arkadaş yarın akşam için söz vermiş sabah erkenden arar kv’yi durumu anlatır oda ona göre hazırlık yapmaz. Hiç zannetmiyorumki kv gelini geleceği için birgün öncesinden hazırlık yapmış olsun.
Kv deye de başka birgün gider gene ne var bunda

Back
X