kv ye gideyim mi? yarına kadar yanıt verin lütfen

anlamadim,
kayinvalidenize soz verdiniz,
sonradan mi cikti bu misafirler,
ya misafirleri kabul etmeyin erteleyin, ya da bir sekilde yetistirecek sekilde plan yapin.

Kayinvalidenize soz verdikten sonra caymaniz bence hos degil.

Bahsettiğiniz işler maksimum bir saat sürer zaten.Yarisini geceden,yarısını sabahtan yaparsınız bitti gitti.Hatta kek yapmasanız bile olur,işten gelirken tatli,çerez vs.alirsiniz çayın yanına tamamdır.
Niye bu kadar telaş yaptığınızı ben anlamadim.

En güzelini yapmışsınız ki dediğiniz işlerin hepsi 10 da bile başlasanız yetişirsiniz heves edip çağırmış bence üzmeyin kadıncağızı. Hatta anne evi silip süpürüp geleyim burada kalayım de gönlü olsun

ara kv'ciim böyle böyle çok misafirim var ben gelirsem yetiştiremem zahmet olmazsa sen bana gel ben temizliği yaparken sen de bir uçtan kektir börektir yaparsın sonra çay içeriz dinleniriz de bak nasıl haftaya görüşürüz diye telefonu kapatıyor :KK70: :KK70:

Kızlar kayınvalide den bildiriyorum:
Yemeği yedik çay içiyoruz. Sanırım yarım saate kalkıp hızlıca süpürge lavabo ve tuvalet ovmayı halledeceğim vakit kalırsa gerisine bakacağım
oh afıyet olsun en guzelını yaptınız :)
aman supurmeye bıle gerek yok nolcak sankı hıc kımse gıttıgı evde yerlerın mıkrop oranını olcmuyor sıkıntı yapmayın kendınıze bosuna yorulursunuz sadece tuvalet yıkanır mutfak elden gecer tamamdır :)

Back
X