- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi northernlight
eşim iş sebebiyle şehir dışında. sık gitmiyor ama bu ara üst üste geldi. geçenlerde gittiğinde ailemle vakit geçirmek için farklı bir ilçede yaşayan aileme gitmiştim, 1 gece de kalmıştım. bu sefer kayınvalidem heves etmiş olacak ki bir akşam da bize gel dedi. kadını kırsam ayıp olacak, pazartesi çarşamba perşembe programım var salı gelirim dedim. (kalmalı değil, iş çıkışı yemeğe ve oturmaya)
şimdi arkadaşlar yarın kv deye gelirim dedim ama çarşamba misafirlerim gelecek. evime ilk kez gelecekler. süpürge tutmam toz almam, çamaşırları ütüleyip kaldırmam ve tuvaleti lavaboyu ovup bir kek çırpmam gerekiyor. yetişmeyecek. kayınvalideyi arayıp gelmeyeceğim desem ayıp olacak. ne yapayım, siz söyleyin.
şimdi arkadaşlar yarın kv deye gelirim dedim ama çarşamba misafirlerim gelecek. evime ilk kez gelecekler. süpürge tutmam toz almam, çamaşırları ütüleyip kaldırmam ve tuvaleti lavaboyu ovup bir kek çırpmam gerekiyor. yetişmeyecek. kayınvalideyi arayıp gelmeyeceğim desem ayıp olacak. ne yapayım, siz söyleyin.