Kv ye temizlik

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
Merhaba kızlar. Geçen haftalarda kvmin evine temizlik yaptık eltimle beraber. Kv aşırı şişman şu tlcdekiler gibi nerdeyse. Neyse ondan dolayı temizlik işini bize devretmiş durumda. Ama sıkıntı şu ki hayrına yaptığımız temizliģi burnumuzdan getiriyor onu yaptınız mı bunu yaptınız ayyyy baygınlık geldi resmen. Sanki hizmetçiye yaptırır gibiydi. Bayram da yaklaşıyor yine isticek eminim temizlik yapılmasını. Ne yapmalıyım sizce ?

Yapmıcaksınız bu kadar basit .
Benim kayınvalıde uzakta oturuyor. Teldfonda konustuk temizlik yaptım dedim Benim de camlar var gelince yapar mısın dedı..
Esek kadar kızın var benı ikiye katlar annecim dedim
Takılıyorum zaten dedi..
Kıymetı olsa neyse ne elime yapısmıcak da kıymet yok

Ameliyat olsun o kadar kötü durumdaysa. Biraz zaman geçtikten sonra ev işleri ona hareket olur. Hem siz kurtulursunuz hem o sağlığına kavuşur.

Mide ameliyatinin ölüm riski varmis ondan yanaşmıyor ama lafa gelince maşAllah hizmetçiye sorar gibi soruyor onu bunu. Ha bir de şu var bir kere kavga ettik eşimle araya girdi kv yok ben kv ameliyatında refakatçisi olmuşum ama evde yemek yapmamak içinmiş. Yani kendi çıkarım için iyilik yapmışım öyle dedi. Şimdi ise ameliyat ol diyoruz olmuyor ettiği lafları hatırlayıp utanıyordur belki bana refakatçi ol demek için.

eşlerinize söyleyin ortak birini tutsunlar temizlesin..

Maddi durumu yerindeyse birini tutuverin en azından istediği gibi yapar

Kp emekli ama kiradalar şu an. Evleri oğullarına vermişler. Hem iki kardeşler ikisi de verse babası da koysa temizlik yaptırırlar. Geçen gün kaynım aile whatsapp grubunda laf arasında bizde işleri gelinler yapar dedi gıcık oldum resmen hizmetçi olarak lanse edildik gibi hissettim

Sisman olmasi temizlige neden engel? Benim bir halam da cok kilolu oldugu halde bir evine gidip baksin. Piril pirildi her zaman. Kalp hastasiydi üstelik. Hareket etmek iyi gelir hemde. Normalde yardim etmek iyi hosda,ama birde üstünüze geliyorsa birilerini tutsun. Sizin bir mecburiyetiniz yok. Olmadi oglu gidip temizlesin. Temizlik sirf kadinlara degil yanu

O anda kayniniza güzel bir cevap oturtmadiniz mi?

İki kardeş birlesip haftalık bir yardımcı tutsun. Kendi evimizin temizliği bile yükken başkasının işini görüp bir de bin ton laf işitmek akıl karı değil. Hani iyi niyetli tatlı dilli olsa yardımcı olunur tabi ki o ayrı. Ama böylesi çok zor. Yine laf çarpıp iş emreden olursa "zorunda mıyım dersiniz"

Kadin cagirsin. Sonucta sizinde bir aileniz eviniz ve sorumlulugunuz var. Onun g.tü kalkmiyor diye siz gitmek zorunda degilsiniz ki

O anda kayniniza güzel bir cevap oturtmadiniz mi?

Hayır ama yapilması planlanan mangal etkinliğine bu yüzden demesem de istemediğimi belirttim iş çıkar vs lafları ettim sonra kararsız kaldılar vazgeçtiler. Benim inadıma tamam karar verilmistir gidiyoruz yazdı en son kaynım. Ama kimse de ona cevaben evet demedi yani planı suya düştü. Gıcıklar ya tam

Kadin cagirsin. Sonucta sizinde bir aileniz eviniz ve sorumlulugunuz var. Onun g.tü kalkmiyor diye siz gitmek zorunda degilsiniz ki

Hayrına yapıyoruz bari şunu yap bunu yap bilmemne deme bari dimi? Eltim de evde ikimizken diyor ki sen yokken ben yalnız yapıyordum canım çıkıyordu iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…