Kp emekli ama kiradalar şu an. Evleri oğullarına vermişler. Hem iki kardeşler ikisi de verse babası da koysa temizlik yaptırırlar. Geçen gün kaynım aile whatsapp grubunda laf arasında bizde işleri gelinler yapar dedi gıcık oldum resmen hizmetçi olarak lanse edildik gibi hissettim
Bu lafın üstüne evinde bir iğne kaldırmamanız lâzımdı.
Kocalarınız yapsın. Annene her hafta gidip temizlesen laf olur ama. Anasında çıkmıypr derler. Çok iyilik maraz doğurur... yapma temizlik sana ne. Kocan boşayacakmı yapmıyorum deyince. Size ev vermişler okuduğum kadarı ile. Mecburlar vermeye. Madem öle doğurmasalardı çocuk. Hiiiç kendini altta kalmş hissetme
Sanırım çalışmıyorsunuz. Eşiniz çalışıp evinizin geçimi için kazanç sağlıyor, siz de evde ev işlerini yapıyorsunuz. Aranızdaki anlaşma bu yönde.
Eşinizden sizin anne babanızın evinin geçiminin bir kısmını karşılaması beklenmediğine göre, aynı mantıkla sizin de kocanızın anne babasının ev işlerinin bir kısmını yapmanız beklenmemeli.
Maddi durumları varsa kendileri, yoksa oğulları temizlikçi tutup temizletebilir.
Kayınvalidem para vermedi, yardım etmedi, ölsün, gebersin konularından sonra iyi geldi bu konu bana. Malum buradaki gelinler(in çoğu) kv'lerine günahını bile vermezken siz el uzatmışsınız, çoook güzel bir davranış. Allah eltinizden de sizden de razı olsun, Allah sizlere de evlatlarınızdan göstersin.
Ben de bir iş yaparken karışılmasından hoşlanmam, bazen annem de yapardı bekarken. Temizlik günlerinde evden uzaklaştırın temizlik bitince gelsin evine, çok rahat edersiniz.
Allah yardımcınız olsun sizinde kayınvalidenizin de. Ama zaten sürekli yapmıyosunuz anladığım kadarıyla. Yalnız da yapmıyosunuz eltiniz varmış.Merhaba kızlar. Geçen haftalarda kvmin evine temizlik yaptık eltimle beraber. Kv aşırı şişman şu tlcdekiler gibi nerdeyse. Neyse ondan dolayı temizlik işini bize devretmiş durumda. Ama sıkıntı şu ki hayrına yaptığımız temizliģi burnumuzdan getiriyor onu yaptınız mı bunu yaptınız ayyyy baygınlık geldi resmen. Sanki hizmetçiye yaptırır gibiydi. Bayram da yaklaşıyor yine isticek eminim temizlik yapılmasını. Ne yapmalıyım sizce ?
Allah yardımcınız olsun sizinde kayınvalidenizin de. Ama zaten sürekli yapmıyosunuz anladığım kadarıyla. Yalnız da yapmıyosunuz eltiniz varmış.
Anneniz aynı durumda olsa ne yapardınız.
Ben olsam Allah rızası için yapardım.
Bu kadın kaç kilo ki
Çok mu yaşlı
Yaşı çok yokmuş. Gidip ameliyat olsun dicem ölüm tehlikesi var demiştin.Yaşı da 58
Yaşı çok yokmuş. Gidip ameliyat olsun dicem ölüm tehlikesi var demiştin.
Valla canm benim naçizane fikrim tutsun kocalarınız temizlkçi her hafta halletsin olayı. Yoksa bu devran yürümez.
Yukarda arkadaşlar annene yapmaz mıydın vb şeler yazmış. Anne ile kv aynı mı? Eminim annen emekler sürünüp iş yapar ama sana kıymazdı. Kv ile anneyi bir tutmayın artık lütfen.
Neden yapıyorsun herkes para versin kadın gelsin mukemmel de yapsan beğenilmeyecek keşke en başından alıştırmasaydin.bi daha çağrırsa kolum incindi yatıyorum deyın. :)
Kızı var mı ?Merhaba kızlar. Geçen haftalarda kvmin evine temizlik yaptık eltimle beraber. Kv aşırı şişman şu tlcdekiler gibi nerdeyse. Neyse ondan dolayı temizlik işini bize devretmiş durumda. Ama sıkıntı şu ki hayrına yaptığımız temizliģi burnumuzdan getiriyor onu yaptınız mı bunu yaptınız ayyyy baygınlık geldi resmen. Sanki hizmetçiye yaptırır gibiydi. Bayram da yaklaşıyor yine isticek eminim temizlik yapılmasını. Ne yapmalıyım sizce ?
Merhaba kızlar. Geçen haftalarda kvmin evine temizlik yaptık eltimle beraber. Kv aşırı şişman şu tlcdekiler gibi nerdeyse. Neyse ondan dolayı temizlik işini bize devretmiş durumda. Ama sıkıntı şu ki hayrına yaptığımız temizliģi burnumuzdan getiriyor onu yaptınız mı bunu yaptınız ayyyy baygınlık geldi resmen. Sanki hizmetçiye yaptırır gibiydi. Bayram da yaklaşıyor yine isticek eminim temizlik yapılmasını. Ne yapmalıyım sizce ?
100 kilo tamam zayıf değil ama kendi işini yapabilir. tlcdekiler gibi deyince 300 kilo canlandı benim gözümde. bence kilodan değil onunki, işine gelmiyo gelinler nasıl olsa yapıyo. elitiyle anlaşıp artık yapmayın. ama kocanda kaynın gibi düşünüyosa zor sizin iş150 boya 100 kilo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?