Kv ye temizlik

Sanırım çalışmıyorsunuz. Eşiniz çalışıp evinizin geçimi için kazanç sağlıyor, siz de evde ev işlerini yapıyorsunuz. Aranızdaki anlaşma bu yönde.

Eşinizden sizin anne babanızın evinin geçiminin bir kısmını karşılaması beklenmediğine göre, aynı mantıkla sizin de kocanızın anne babasının ev işlerinin bir kısmını yapmanız beklenmemeli.

Maddi durumları varsa kendileri, yoksa oğulları temizlikçi tutup temizletebilir.

Ev konusunda tek lafım olmadı evlenirken eşime. Yok ben kira istemem filan diye de baskı yapmadım. Kendi kararları ile oğullarına bıraktılar evi ve taşındılar kiraya. Şimdi ise yaptığım iyilikte bile direktif vermeleri (mecbur yapıyormuşum gibi) canımı sıktı.

Evet aynı dediğiniz gibi durumlar. Bu açıdan bakmamıştım hiç. Haklısınız bu şekilde konuşacağım eşimle.

Gitmeden evvel direktiflerini verir ardından aynı gün yemek öncesi biraraya geldiğimizde kontrol eder. Sanırım beni soğutan nokta da bu oldu.

Allah yardımcınız olsun sizinde kayınvalidenizin de. Ama zaten sürekli yapmıyosunuz anladığım kadarıyla. Yalnız da yapmıyosunuz eltiniz varmış.
Anneniz aynı durumda olsa ne yapardınız.

Ben olsam Allah rızası için yapardım.

Ben de Allah rızası için yapıyordum bugüne kadar ama herşeyi sorması mecburmuşum gibi ev temizlenmesi lazım ne zaman gelirsin ve devamında tek tek şunu bunu yaptın mı diye özellikle bana sorması canımı sıktı. Eltime bu kadar sormuyor

Yaşı çok yokmuş. Gidip ameliyat olsun dicem ölüm tehlikesi var demiştin.
Valla canm benim naçizane fikrim tutsun kocalarınız temizlkçi her hafta halletsin olayı. Yoksa bu devran yürümez.
Yukarda arkadaşlar annene yapmaz mıydın vb şeler yazmış. Anne ile kv aynı mı? Eminim annen emekler sürünüp iş yapar ama sana kıymazdı. Kv ile anneyi bir tutmayın artık lütfen.

Çok haklısın ayrıyeten hiçbir anne mecbursun şeklinde temizliğe çağırmaz.

Neden yapıyorsun herkes para versin kadın gelsin mukemmel de yapsan beğenilmeyecek keşke en başından alıştırmasaydin.bi daha çağrırsa kolum incindi yatıyorum deyın. :)

herkes aynı şeyi söylemiş yani bunda bu kadar atla deve bi fikir sunmaya gerek yok. o evin temizliğinden siz sorumlu değilsiniz. gitmeyin.

Neden yapıyorsun herkes para versin kadın gelsin mukemmel de yapsan beğenilmeyecek keşke en başından alıştırmasaydin.bi daha çağrırsa kolum incindi yatıyorum deyın. :)

Malesef ben toydum alışacaklar da mecbur gözúyle bakcaklarını bilseydim hiç yapmazdım

Benim kayınvalidemde aşırı kilolu ama ben temizlik işini hiç üstlenmedim üstlenmemde. Bir zahmet boğazını tutuversin, o ne bulursa yesin diye ben kendimi hizmetçi konumuna düşüremem kusura bakmasın.

Kızı var mı ?
Yada maddi durumunuz var ise ayda 1 kez temizlikçi tutabilirsiniz.
Yoksa ayda bir hayrınıza yapın ne olacak.
Söylensin bırakın farzedin ki annenize yapıyorsunuz.

kv diniz drumu yok mu temizlikci cagırsın yada sizler verin yarı yarıya böyle zamanlarda
benim kv 70 yaşında kendi temizliğini kendisi yapıyor ben çalışıyorum kendi evimi zor süpürüyorum ki öyle dört dörtlk temızlık hayal benım için bu ay günü var misafirleri gelcek temizlik yapmadım dedi e benım cocugada bakıyor. bende yardım ederım sana anne dedim. ama kadın sen zaten çalışıyorsun temızlıkcı tutayım kızım dedi. geçenlerde wc banyo temızlıgını begenmedıgım ıcın ben temızledım onunkını ama istiyerek yptım.
böyle durmadan her temızlıgı bana yaptırmaya kalksa kotu nıyet sezsem asla yapmam sizde böyle yapın.

150 boya 100 kilo canım
100 kilo tamam zayıf değil ama kendi işini yapabilir. tlcdekiler gibi deyince 300 kilo canlandı benim gözümde. bence kilodan değil onunki, işine gelmiyo gelinler nasıl olsa yapıyo. elitiyle anlaşıp artık yapmayın. ama kocanda kaynın gibi düşünüyosa zor sizin iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…