Ömrünce işini yaptıracak birini bulduysa demek ,şaşmamalı. ..150 boya 100 kilo canım
Anne buraya evini temizlemeye geldik bizde bayılmıyoruz temizlik yapmaya ama iyilik olsun diye geliyoruz. Sen böyle bize hizmetçi gibi davranınca olmuyor. İçimizden gelmiyor kusura bakma daha gelmicem ben.
Yapma artık bahane bul az yesin bi zahmetMalesef ben toydum alışacaklar da mecbur gözúyle bakcaklarını bilseydim hiç yapmazdım
Kp emekli ama kiradalar şu an. Evleri oğullarına vermişler. Hem iki kardeşler ikisi de verse babası da koysa temizlik yaptırırlar. Geçen gün kaynım aile whatsapp grubunda laf arasında bizde işleri gelinler yapar dedi gıcık oldum resmen hizmetçi olarak lanse edildik gibi hissettim
eşlerinize söyleyin ortak birini tutsunlar temizlesin..
çok uç geliyor hala birçok insana amaMide ameliyatinin ölüm riski varmis ondan yanaşmıyorama lafa gelince maşAllah hizmetçiye sorar gibi soruyor onu bunu. Ha bir de şu var bir kere kavga ettik eşimle araya girdi kv yok ben kv ameliyatında refakatçisi olmuşum ama evde yemek yapmamak içinmiş. Yani kendi çıkarım için iyilik yapmışım öyle dedi. Şimdi ise ameliyat ol diyoruz olmuyor ettiği lafları hatırlayıp utanıyordur belki bana refakatçi ol demek için.
Valla bende tvdekiler gibi diyince 200 kilo falan sandım kadını150 boya 100 kilo canım
Merhaba kızlar. Geçen haftalarda kvmin evine temizlik yaptık eltimle beraber. Kv aşırı şişman şu tlcdekiler gibi nerdeyse. Neyse ondan dolayı temizlik işini bize devretmiş durumda. Ama sıkıntı şu ki hayrına yaptığımız temizliģi burnumuzdan getiriyor onu yaptınız mı bunu yaptınız ayyyy baygınlık geldi resmen. Sanki hizmetçiye yaptırır gibiydi. Bayram da yaklaşıyor yine isticek eminim temizlik yapılmasını. Ne yapmalıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?