Kv ye temizlik

Bence doğruca söyleyin.
Anne buraya evini temizlemeye geldik bizde bayılmıyoruz temizlik yapmaya ama iyilik olsun diye geliyoruz. Sen böyle bize hizmetçi gibi davranınca olmuyor. İçimizden gelmiyor kusura bakma daha gelmicem ben. Deyip kurtul.

100 kilo çok tamam ama temizlik yapamayacak kadar değil ki ya.

Anlamıyorum ya mecbur musunuz? Eşiniz temizlesin. Tatilde gitsin izin alsın gitsin bir şekilde gitsin yani. Ondan sonra da birazda sizin annenize yardıma gitsin. Hep sizden istemekle olmaz birazda kendi yapsın. Bu sene taşındım ben. Teklif etmememe rağmen kv sağ olsun geldi temizliğe yardım etti. Altında kalmak istemedim ben de ona yardıma gittim. Ama yanımda eşimde vardı. Akşama kadar eşimde temizlik yaptı. Ben onun annesinin evindeyken herhalde o yatamazdı. Ayrıca hastanede kalmak zorunda da değilsiniz. Oğulları kalsın bir zahmet. Hizmetçi değil kadınsınız. İkisi aynı anlama gelmiyor

150 boya 100 kilo canım
Ömrünce işini yaptıracak birini bulduysa demek ,şaşmamalı. ..

Tanıdığım bir kadın var .. 120-130 kilo arası .. kendi evinin işini yapar ama pırıl pırıl ..başkalarının yardımına da koşar . Kimse ondan birşey istemez ama nerde düğün ,cenaze ,doğum yada yaşlı varsa kadın muhakkak elinde iki kap yemek ,pasta ,börekle en öndedir . Babamı kaybettikten sonra kadın hergün yemek yaptı getirdi bize . Geri çevirince de ağlıyor .. ben ailemden uzak bir yerde yaşıyorum .kadın diyor ki ,sen şimdi ev işi yapamazsın bu moralle , çocuklara da bakamazsın. Gelip evini temizleyeyim ,çocuklarına da bakarım .aman dedim x teyze ,yardımcı kadın herşeyi yapıyor .çocuklara da babaannesi ,halası bakıyor ,teşekkür ederim, düşünmen yeter . E şimdi böyle kadınlar da var ,senin kayinvaliden gibi kadınlar da ..senin kayinvaliden gibiler hizmeti sever . Gelini hizmetçisi gibi görmeye bayılır .

Anne buraya evini temizlemeye geldik bizde bayılmıyoruz temizlik yapmaya ama iyilik olsun diye geliyoruz. Sen böyle bize hizmetçi gibi davranınca olmuyor. İçimizden gelmiyor kusura bakma daha gelmicem ben.

valla aynen bu cümleyi kurardım, ne eksik ne fazla.

Terbiyesiz herif. Asla yapmayın. Kendi eşini hizmetçi gibi görüyor ama siz onun hizmetçisi değilsiniz. Elin kadınları gelsin ana babalarının pisliğini temizlesin eşek kadar adamlar da ben erkeğim diye dolaşsın. Yok ya. Siz çalışıyor olsanız anneniz çok hasta olsa eşiniz de o ara çalışmıyor olsa Allah aşkına gider mi hiç. Asla gitmez. Peki sizden neden bekleniyor. Çünkü kadın eşittir hizmetçi. Zihniyetler muhteşem

yapmayın, kendi uğraşsın üstelik kilo da verir. sağlığını düşünsün az yesin bi zahmet.
iyilik göreviniz olur. en ufak bir olayda da siz yine el kızı olursunuz.

benimki de her gittiğimde fayanslar silinecek deyip duruyordu... yaparsın bir ara dert etme diyordum... yok anlıyor mu anlamıyor eşime dönüp oğlum pazar günü gelsen de yapsan dedi...(oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla artık) aman anne kimden medet umuyorsun oğlun yapacak olsa kendi evine yapardı. yardımcı tut ... çalışıyorsun zaten birde evin temizliği ile mi uğraşacaksın dedim... o gün bugündür temizlik lafı etmiyor. etmessinde... ben kimsenin hizmetçisi değilim...
madem yerinden kalkamayacak durumda kayınvalideniz yardımcı tutsun o da... siz nereye kadar yapacaksınız. hadi siz olmasanız ne olacaktı... size mi güvenmiş göbeği şişirken...

bu gibi durumlar da en önemli bu gibi durumlara düşmemektir. Yapmışsınız bir kere ne kadir bilinir ne kıymet bilinir .
Eğer gözünüz yiyorsa bahaneler uydurun . Ama şunu söyleyeyim olayın sonunda yine kötü gelin siz olacaksınız yapsanız da yapmasanız da. Bu nedenle en baştan resti çekmeliy diniz. Belediyeniz temizlik ekipleri var yaşlı ve hastalara geliyor bir şansınızı deneyin derim

çok uç geliyor hala birçok insana ama
eşinize güzel bir dille kendisinin yapmasını söyleyin
sıkıntılarınızı güzellikle anlatın

bence de kendi durumu yoksa 2 oğlu ortak para verip
temzlikçi tutabilir en kötü ayda bir mis gibi valla.
en güzel çözüm bu...

yapmayın
az hareket etsin de zayıflasın sağlığın için dersiniz
ille temizlik yapacam diyosan parayla yap ciddiyim

150 boya 100 kilo canım
Valla bende tvdekiler gibi diyince 200 kilo falan sandım kadını
Öyle işini başkasına yaptıracak kadar da kilolu değil keşke alıştırmasaydınız
Şimdi ne oldu diyecek herkes
Bence sen hasta falan ol önce oram buram ağrıyo bir kadın tutalım gidemem ayakları yap eşinin tepkisini bir ölç
Eğer ılımlı gibiyse yırttın demektir
Hort zort ederse de her çağırdığında değilde arada gidip kafana göre iş yapıp kulakları tıkarsın

Valla ben burdakileri okudukça benim kv ve annem melekmiş diyorum. Anlayamıyorum evinin temizliğini kızın ya da gelinin senle yaşamayan birinden beklersin. Ya kocana söylicen bir kadın tutsun ya da oğullarına dicen ben yapamıyorum birini tutmama yardımcı olur musunuz? Bu ne ya gelinler yapsın kızlar yapsın, herkes kendi evinin işini zor yapıyor.

pardon da ne münasebetle siz yapıyorsunuz? durumu varsa kadın tutsun yoksa siz tutun yaptırın.

Ee kadin kilolu diye ömür boyu siz mi temizleyeceksiniz evini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…