- 7 Ağustos 2017
- 9.990
- 37.310
- 548
- 29
Kahkaha attim :)))) burda nekadar super anne varyaEvet göz seviyesine inince şıp her şey kesiliyor, konu sahibi bilmiyor musunuz Allah aşkına?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahkaha attim :)))) burda nekadar super anne varyaEvet göz seviyesine inince şıp her şey kesiliyor, konu sahibi bilmiyor musunuz Allah aşkına?
Sen kayınvalidene ağzının payını ver sustur seni ilgilendirmez benim çocuğum karışma de.Yuz verme yuz verdikçe herşeye daha çok karışıyorlar ben de ayni durumdayim yüz verdikçe herseyime karışıyoKızlar hungür hüngür aglıyorum 1 saattir sinirimden. Baştan anlatıyım ,
Saat 11 gibi kv geldi oğlumu yıkadık. Hiçbişey yoktu gayet güzel sohbet fln. Neyse düğüne gidiceklermiş kızıma dedi senide annen giydirsin süslesin gidelim babanda orda zaten.' (2 bucuk yaşında ) sevindi hemen simdi gidelim diye tutturdu. Yok hazırlan bizde evi süpürelim gelip alıcaz filan dedi o uyuz görümcemle ikisi. Eve kaçtılar çocuk peşlerine takılmasın diye. Bunlar gitti kızım başladı ağlamaya ama öyle böyle değil nefesi kesiliyor 1 saniye dinlenip tekrar kıyametler koparcasına çığlık atarak aglıyor. Sadece tutamadım kendimi bağırdım bekle kardeşini emzirip göndericem diye yüksek sesle. Ağlamaktan içi geçti tam uykuya dalarken kv geldi kapıdan girer girmez sen dövdün mü bu çocuğu, kolu filan kıpkırmızı, kızıma dövdümü seni dedi her zamanki gibi kızımda ' evet 'dedi ve beynimden vuran laf 'ağlama babannem o kurban olsun sana"
Şartellerim yandı resmen.
Ne dövmesi ya çocuğu bırakıp kaçtınız ağlatan sizsiniz zaten ben neyi dövmüşüm dedim gözlerini pörtletti suratıma.gittim içerden giysilerini getirp önüne attım giydirdi götürdü. Kolu cizilmiş kızımın onu bile ben yapmısım gibi imâ etti. Daha bide hâla evdeki düzenime karışıyor Yatak örtüsünü yıkadım hani örtü nerde niye oraya koydun vs diyo suratıma psikolojim bozukmuş gibi bakıyo evi inceliyo ya Allahım çıldırıcam bu kadın bana Allahtan bela mı geldi!!!!
Bunu yapıp yapıp bide 1 saat sonra hiçbişey yokmuş gibi davraniyo benide kendine alet ediyo artık nefret ediyorum ıftiracı kadın dayanamadım eşime bağırdım ağladım senin iftiracı annenle yapamıyorum artık dedim bunun icin aglamana deymez konuşucam dedi de nerde ne konuşcak kendisi bile küs onlarla. 100 kere yanımda bağırdı konuştu anlamıyolar ki konuşsun. Benle tamamen kötü olmayi gözleri yemiyo zaten oğullariyla küsler benlede kötü olunca kapidan giremezler bu yüzden bi yandan da iyi davranmaya çalışıyolar o görümceden kv den şuan nefret ediyorum şuan burda olsalar laflari ağızlarına tıkayabilirim ama 1 saat sonra geldiklerinde canım cicim yapıyolar bende eskisi gibi oluyorum hemen. Zaten alısmıslar ağzımı açamama surat asmayi bile beceremiyorum aptal mıyım ben yaaa !!!
Taşın diyceksiniz taşınıcaz kızlar ama şuan imkanı yok maddi olarakta zor durumdayız eşim sabret herşey yavaş yavaş olucak diyor ama sabredemiyorum artık yoruldum kavga etmeden anlamıyolar ama kavgaya fırsatta vermiyolar çok doldum yazmak istedim okadar dolmuşum ki hayatımda hic sesli aglamamıştım gerçekten saçımı başımı yoldum
Sen söyle canım ben kendim bakarim diye biz bastan mesafeyi koyamadik esim gelmeyin bile dedi ki öyle sözü dinlenmeyen bi insan degildr kapiyi acmiyorm düsün hic alinmiyolar bileHimmm bizim evler ayrı arada birkaç sokak var ama yinede yakın geçende kaynanam birine çocuğu olursa gelip bakarım demiş ne alakaysa kızı ardarda doğsa ona gitse keşke...
Sağol canımm evet eşimide bunaltmak istemiyorm kendisi herseyi biliyoda ben fazla söyleyince bi yerden sonra batiyo normall olarak bende hic susmuyorm bazen çünküAllah ayrdımcın olsun bacım. Eşine de fazla yüklenme bak en azından senden yanaymış.
Almasan olmuyor mu bunları eve? Sokma eve gelmesinler..
Ne yaptın kapıyı açmadın mı?Sen söyle canım ben kendim bakarim diye biz bastan mesafeyi koyamadik esim gelmeyin bile dedi ki öyle sözü dinlenmeyen bi insan degildr kapiyi acmiyorm düsün hic alinmiyolar bileondan böyle oldu bizimkiler bide cok düskün uni okuyan görümcelerim ayrılırken yigenleri icin hüngür hüngür aglıyo amaan gelse gelse biraz büyüyene kadar gelirler
Yok canım annem geldi bugün zaten öyle oturduk kv de dun küs gibiydi bugün bişey belli etmedi normal oturdu bizle . Sabah görümceye acmadım oda iyice sinirimi bozuyoNe yaptın kapıyı açmadın mı?
Bana da sürekli ağlayan çocuklar değişik geliyor. Ben hiç yaşamadım. Anlattım bitti.
Kesinlikle buna katılıyorum. Fakat anasınıfı öğretmeni olduğum dönemde de bana hiç ağlayan çocuk denk gelmedi. Hep konustum çocuklarla. Ortaligi yikmadilar hic. Cok şükür. Ama 3. Bir çocuğum olursaHer insan bir mi her çocuk bir olsun?
Aynı anne babadan, aynı karından doğan çocuklar o kadar farklı oluyor ki şaşarsınız. İkizler bile çok farklıdır..
Benim tek çocuğum var ama asla ikinci için net bir şey diyemem. Her çocuk başka bir karakter, başka bir deneyim..
Yalnız değilsinCunku 2.5 yasindaki kizim dugunun ne demek oldugunu bilmiyor , hani biri seni dugune goturcem dese salak salak bakar diyen kisiye sonra da bacaklarima sarilir sadece goturmek eyleminin ne oldugunu bildigi icin
Baskasinin arkasindan da boyle aglamaz ki cocugum her an herseye aglama potansiyeline sahip bir bebek
Yani konudaki bebegin tepkileri 4-5 yad cocuk algisi ve tepkisi bana gore , burda baska konularda da benzer seyler okuyorum , sonucta benimkinin gerizekali olduguna karar verdim birkac gundur okudugum bebek konularindan sonra
Evet canım kendi kapida görmüş geldi oturdu biraz cay icti gitti . Biz yemek yedik cagirmadım sonra kendi gene geldi neye geliosa bi 10 dk daha durdu sinir oldumnaptigini merak ettim yogi:) gene gelmişler sanırım. annen geldi diye niye kaynanani cagiriyosun kikendi mi gördü geldi
Evet canım kendi kapida görmüş geldi oturdu biraz cay icti gitti . Biz yemek yedik cagirmadım sonra kendi gene geldi neye geliosa bi 10 dk daha durdu sinir oldumgerci annemle muhabbet ettiler baya Sonra da annem giderken uğramış ona , kv ip vermis görümcemin ceyizine bişiy ördürmek için. Bide süt kendi yaptigi tereyagı filan vermis annem almıyomustu zorla vermis öyle iste dün küs gibiydi annemi görünce baristi herhal
![]()
Bana dese zaten derim ona buna diyor yanında olsam derim bakamayacağım çocuğu yapmam diye zaten eşimin iş değişimini bekliyorum çocuk için.Sen söyle canım ben kendim bakarim diye biz bastan mesafeyi koyamadik esim gelmeyin bile dedi ki öyle sözü dinlenmeyen bi insan degildr kapiyi acmiyorm düsün hic alinmiyolar bileondan böyle oldu bizimkiler bide cok düskün uni okuyan görümcelerim ayrılırken yigenleri icin hüngür hüngür aglıyo amaan gelse gelse biraz büyüyene kadar gelirler
Aynennn öylee ya varya zaten kaynanamın surati yetiyo gözleri öyle bi bakiyo kii insana kelimelere sığmazyogi yaaaelalem demeyecek mi gelinin annesi gelmiş seni eve almadilar mi cik cik cik diye
kendini iyi göstermek için yapmıştır. bundan sonra bi gün önceden arayip haber ver annem gelecek çaya da sana cikicaz musaitsen diyeannen var diye gelemesin çiz sınırını.
senin kaynanan çok uyanıksenin daha uyanık olman şart
Aynennn öylee ya varya zaten kaynanamın surati yetiyo gözleri öyle bi bakiyo kii insana kelimelere sığmazcok uyanik nerde napacıgını da cok iyi bilir herseyii ufacık seyi bile düsünür önceden
dedigin gibi benim daha uyanık olmam lazım:)))
Goz hizasına inip konuşunca her sey halloluyodu di mi sonuçta 2.5 yasinda çok mantikli2.5 yaşında çocuk doğru düzgün anlatırsanız anlar ama her şeyi. Ne gerek vardı o kadar kıyamete? Önünde oturup gözlerine bakarak anlatmanız yeterli bu yaş çocuklar için.