kv yine yanıltmadı beni

Doğru valla seboş. Konu sahibi dolmuş da olabilir. Hani geçmişten dolayı içi şişmiş olabilir de ne bilim ortamda laf falan mı sokarım dedi ki. Neden dersen bazen diyorum benim kpeder keşke yanlış tuşa bassa da beni arasa falan da azcık böyle ince bir iki laf etsem. Geçen rüyamda gördüm kavga ediyordum. Sabah eşime dedim zaten “rüyamda babanla tartışıyordum. Deşarj oldum kısmen.” Gerçek gibiydi seboş :D

Ben kayınvalideden kaynaklı bi sorun görmedim
Kadın erken gelip yardım bile etmiş
Çocukları gelmediyse ne yapsın ? Senin çocuğun küçük söz geçirebiliyosundur ama kocaman insanları zorla getiremez ya

Ben olsam şu gün çocuğun doğum gününü yapıyorum, hepinizi beklerim müsaitseniz derim ( Ki hiç demedim, eşimin ailesini eşim arar benim ailemi ben )
Gelen gelir, gelmeyen gelmez
Bu kadar
Gelmeyene de gönül koymam
Eşim koyuyosa koysun, kardeş onun kardeşi sonuçta

çek'cim tabi ki haklısın kv burada hiç bir sorun yapmadı eskiye dönük çok birikmişim var
hakikaten laf geçiremiyor diye de düşünüyorum ama ben gitmediğim zamanlarda da laf sokarlar falan insanın canı sıkılıyor
neyse bu bize iyi bir koz oldu diye düşünüyorum bişi derlerse benim de vereceğim cevap tam yerinde olacak
benim tek sıkıntım gerçekten eskiye döndüğümde çok kırgınlıklarım oldu ve bunları atamıyorum içimden.

Doğru valla seboş. Konu sahibi dolmuş da olabilir. Hani geçmişten dolayı içi şişmiş olabilir de ne bilim ortamda laf falan mı sokarım dedi ki. Neden dersen bazen diyorum benim kpeder keşke yanlış tuşa bassa da beni arasa falan da azcık böyle ince bir iki laf etsem. Geçen rüyamda gördüm kavga ediyordum. Sabah eşime dedim zaten “rüyamda babanla tartışıyordum. Deşarj oldum kısmen.” Gerçek gibiydi seboş :D

laf falan sokmam canım da amcaları çok seviyor ya yeğenlerini bir tane yeğenleri var ya onlar öyle söylüyor hepsi lafta...
inan geçmişteki kırgınlıklarımı atamıyorum tek sebebi bu...

1 yaş d.gününde kalabalık bir d.günü yaptık 1.dereceden akrabaları falan da çağırdık eşim öyle olsun istedi.
benim ailem hepsi eksiksiz vardı.
bir de çok yakın çocukluk arkadaşım var hiç bişide birbirimizi ayırmadık ayrılmadık oun da bebeği vardı eşi ile birlikte onları da çağırdım.
Arkadaşımın kız kardeşi ile benim ortanca kaynım bi ara flört dönemi geçirdiler anlaşamadılar ayrıldılar
o akşam onlar var diye kaynım kapıya kadar geldi onları gördü pat diye geri döndü gitti evden bu sefer kayınvalidem surat astı zehir oldu o akşam bana
ben hiç düşünemedim hani onlar var diye rahatsız olduğunu yani kızı çağırsam tabi ki kızmakta haklı ablasını çağırmışım ki o ev benim evim
bana böyle tepki gösterdiler ben onlara değer vermişim kaynıma değer vermemişim vs vs uzadı da uzadı inanın çok sinir oldum sanırım bu seneki d.gününde onun hırsını çıkarttı gelmeyerek tepkisini koydu:20:

Son düzenleme:
laf falan sokmam canım da amcaları çok seviyor ya yeğenlerini bir tane yeğenleri var ya onlar öyle söylüyor hepsi lafta...
inan geçmişteki kırgınlıklarımı atamıyorum tek sebebi bu...

Boş ver ya. Yani her ne kadar bazen onları sevmek için şartları zorlasak da olmayınca olmuyor. Zaten karşılıklı hisler.
İlişkiler iyi olsa ne güzel olur ancak olmuyorsa herkes kendi işine baksın.
Şahsen ne kadar uzak o kadar iyi olduğunu düşünüyorum.

çek'cim tabi ki haklısın kv burada hiç bir sorun yapmadı eskiye dönük çok birikmişim var
hakikaten laf geçiremiyor diye de düşünüyorum ama ben gitmediğim zamanlarda da laf sokarlar falan insanın canı sıkılıyor
neyse bu bize iyi bir koz oldu diye düşünüyorum bişi derlerse benim de vereceğim cevap tam yerinde olacak
benim tek sıkıntım gerçekten eskiye döndüğümde çok kırgınlıklarım oldu ve bunları atamıyorum içimden.

Eskiyi bilmiyorum da
Bu konu ile başlığı alakasız buldum o yüzden
Ne zaman, nerde, kim olursa olsun hak ettiği cevabı anında ver
Ver ki böyle içinde birikmesin

Back
X