kv yine yanıltmadı beni

Hayır birlikte oturmuyorduk kiraydık biz onlar da öyle..
onların istediği ben bütün altınlarımı vereceğim bi arsa alacağız sonra oraya ev yapacağız herkese bi kat gibi.
ben de istemedim tabi bunu yani benim altınım benimdir ben ev alacaksam sıkıntıya gireceksem ayrı alırım kimseyi de çekmem dedim.
onların bi birikimi yok bu zaman a kadar ev sahibi olamamışlar benim mi beklediler ben çalışacağım ayrıca ev yaparken öderken
durum böyle yani

Ne bu ya, bir de erkek bunu yapanlar, kadın kısmı fesat diye bizi beğenmezler!!! :41:

Siz bişey yapmayacaksınız, eşiniz büyükleri olan değil mi? Onun tavrını koyması lazım. Gitsin konuşsun, nedir istediğiniz, bu ev meselesi yüzünden bitti mi bizim sevgimiz ailemiz?! Kızın parası, kızın evi o kadar!! Bundan sonra bizi sevmiyorsanız, ilişkimiz bitti diyorsanız da açık açık söyleyin erkek gibi, bilelim de ona görelim hareket edelim diyecek!

İki kaynın birden aynı şeyi yapıyorsa bir sorun vardır. Bu olay dışındaki ilişkilerinize bakmak lazım.
Bir sorun olması lazım. Her şey güllük gülistanlık olup da gelmemeleri normal değil.
Ama sorun yeğenlerini sevmemek değil. Seninle ya da eşinle veya ikinizle birlikte şahsi sorunlar olduğunu düşünüyorum.

önceki konumda kv mi anlatmıştım haksızmıyım diye..ben her zaman onlara karşı saygımı bozmadım her seferinde,biz ev aldıktan sonra kendileri ve bekar kaynımlar bi soğukluk soktular araya.
kızımın 1.yaş gününde iki amcası da gelmedi bekarlar ikisi de bahaneleri saçma sapan bişiydi...o konuyu uzatmadık.
bu pazar günü de 2.yaş günün kutlayacaktık ve ben iki gün öncesinden aradım pazar günü için plan yapmayın bize yemeğe bekliyorum ayrıca pasta keseceğiz dedim kaynımlardan için de mutlaka gelsinler bak gelmemezlik etmesinler diye de özellikle söyledim.
"çünkü eşim kardeşlerini seviyor onlar da olsun istiyor babaları vefat etmiş bi annesinden ve kardeşlerinden başka candan kimsesi yok"
biz o gün için hazırlığımızı yaptık kv biraz erken geldi mantı vs yapalım dedik annemde geldi biz hep birlikte yaptık yemek vaktı geldi babam kardeşim hatta kardeşimin kız arkadaşı geldi ama kaynımların ikisi de yok...
kv bahane uydurup durdu küçük kaynım teyzesine gitmiş gibi laflar etti teyzesi bizim eve yürüme mesafesiyle 10 dk.
büyüğü de evdeymiş uyuyomuş gece işe gidecekmiş falan fişman,o gece benim kardeşim de gece işe gidecekti.
yemek yedik gelmediler aradı eşim kaç kez telefon açmadılar
pasta keseceğiz kimse gelen giden yok ama eşimin elinde telefon sürekli arıyor
çok bozuldu bu arada kv hiç sesi soluğu çıkmıyor...
ya benim annem olsa kardeşin darılır mutlaka gel bak abini üzme yeğenin d.günü vs bir sürü sayar döker...
çok kırıldım inanın beni geçtim yeğenlerini bile artık sevmediklerini düşünüyorum.
eşime bişi demedim yeterince üzüldü zaten ama diyecek olsam da laf söyletmeyeceğine eminim...sadece şunu söyledim
annenlere bir daha gitmem ayda yılda bir giderim bilmiş ol ben yeğen sevdirmeye götüremem dedim...
Biraz ıvır zıvır konuştuk konuyu kapattık...Sizce nasıl davranmam lazım bu son olaydan sonra...

önemsememişler gibi duruyor.burda iş KV nize düşüyordu kırılşacagınızı ve bekleyeceğinizi onlara anlatacak oydu.aileyi toparlayan dağıtan da annedir maalesef

İki kaynın birden aynı şeyi yapıyorsa bir sorun vardır. Bu olay dışındaki ilişkilerinize bakmak lazım.
Bir sorun olması lazım. Her şey güllük gülistanlık olup da gelmemeleri normal değil.
Ama sorun yeğenlerini sevmemek değil. Seninle ya da eşinle veya ikinizle birlikte şahsi sorunlar olduğunu düşünüyorum.

küçük kaynım lise son sınıf a gidiyor hani ailevi nedenlerden dolayı bi sorun yaptığını sanmıyorum
ama yapı olarak soğuk bi cocuk yetiştirme tarzı benim kv ortanca oğluna çok düşkündür o biraz ergenlik dönemlerinde de sorunlu büyümüş her istediği olsun istemiş yapmayınca evden kaçmış ilginin tamamen üstünde olmasını istiyor olmadı mı küsüyor vs biraz problemli yani.

bunu idare ederken kv küçüğünü ihmal etti herzaman bunu çok kez ikaz ettik fakat orta yolu bulamadı ve biraz kopuk büyüyor...

ortanca kaynım bahsettiğim gibi garip bi yapısı var...Evde tüm hakımiyetin onda olmasını istiyor kp de olmadığı için evin reisi gibi görüyor kendini kv onun gitme dediği yere gitmez yapma alma dediğini almaz o şekilde.
o da biz ev alırken gidip ev alacaz diye söylemedik diye küsmüş kırılmış bunu bir kere dile getirmişti...ki ev alacağımızı biliyorlardı ev pat diye alınan bişi değil araştırıyorduk sağa sola haber bıraktık niyetimiz var diye.
şimdi de hırs yaptıklarını düşünüyorum ben bu yüzden de bize karşı soğuklar...Evi aldık kv evimize 3 ay sonra geldi baktığım zaman hiç bi kavgamız tartışmamız yoktur yani.

Son düzenleme:
gelmeyen kayınlar,suçlu kaynana:44:

bence sen gidip gelmemeye bahane arıyormuşsun da bahane bulmuş gibisin:34:

İlk sene beraber kutlanmış .İkinci sene niye cümbür cemaat kutlamak istediniz?

Ben mesela kocam çocuğum ben başbaşa olalım isterdim.

Madem gelmiyorlar uzatmanın da alemi yok. Tavrını koyar önüne bakarsın. Eşin yok yere aramış etmiş kaç kere. Gelecek olan Fizan'dan gelir isteyince.Zorla güzellik olmuyor işte.

Taşıma suyla değirmen dönmezmiş doğru.:31:

işte tam olarak bunu demek istiyorum....
benim kv bunu yapamıyor işte.

çok kasıtlı bir şey değil gibi kadının genel hali olabilir bu ve bunu sizin değiştirme gibi bir şansınız yok ancak kendi isterse değişebilir.

bence siz kayınlarınıza kardeş gibi yaklaşmaya devam ederseniz güzel bir ilişki kurabilirsiniz ama dediğim gibi aileden görmedikleri için hemen karşılık vermeye bilirler bu yuzden sabırlı olmalısınız.en küçük bir şeyde hemen bağları koparmaya çalışmayın.verici olursanız ve çok karşılık beklemezseniz samimiyetiniz ölçüsünde güzel şeyler olur.çünkü anladıgım kadarıyla aileye önem veriyorsunuz.

İlk sene beraber kutlanmış .İkinci sene niye cümbür cemaat kutlamak istediniz?

Ben mesela kocam çocuğum ben başbaşa olalım isterdim.

Madem gelmiyorlar uzatmanın da alemi yok. Tavrını koyar önüne bakarsın. Eşin yok yere aramış etmiş kaç kere. Gelecek olan Fizan'dan gelir isteyince.Zorla güzellik olmuyor işte.

Taşıma suyla değirmen dönmezmiş doğru.:31:

anane dede babaanne vs olsun istedik büyük bir aile gibi ama seneye böyle birşey olmayacak :ssz:

baştan beri kırıldım bir çok şeye evet çok da gitme gelme taraftarı değilim.

belli zaten.bir gelinin kayınlarım gelmedi diye bu kadar üzüleceğine inanamamıştım.hadi istediğini elde etmişsin.eşine karşı her zaman kullanabilirsin:34:

belli zaten.bir gelinin kayınlarım gelmedi diye bu kadar üzüleceğine inanamamıştım.hadi istediğini elde etmişsin.eşine karşı her zaman kullanabilirsin:34:

hayır onların gelip gelmemesine üzülmüyorum
ben araya mesafe koymak istedikçe eşim de bu mesafeyi kısaltma çabasında
ben her seferinde hiç bişi olmamış gibi onlara gitmek istemiyorum ayda yılda bir eyv.gidilir ziyaret edilir
ben gidersem yeğenlerini görüyorlar seviyorlar gitmezsek yok ben yeğen sevdirmeye gitmek istemiyorum :19:

Kusura bakmayın ama ben konunun kayınvalidenizle ne ilgisi var anlayamadım. Başlıkta kayınvalidem yine yanıltmadı beni demişsiniz ama sorun kayınlarınızın gelmemesi. Kayınvalideniz gelmiş hatta erken gelip hazırlığada yardım etmiş, kayınlarınız gelmediyse ya da gelmek istemiyorsa kayınvalideniz onları elinden tutup zorla getiremezki. Boşverin sizde çok önemsemeyin gelen gelir gelmeyen gelmez. Bende cumartesi günü kızımın doğumgününü kutlayacağım gündüz okul arkadaşları ve kuzenleriyle akşam annemler kayınvalidemler ve birkaç yakın akrabayla, hiç takmam ben o günün tadını çıkarmaya bakarım o gelmiş bu gelmemiş gelen gelir gelmeyen gelmez umurumda olmaz açıkçası.

inan kırmamak için elimden geleni yapıyorum
yani kızdığım şeyleri söylemeye kalksam suan konuşmazdık ama hep eşim için sustum.Yaranamadım

bnm kaynmda gelmz hiç bir yıl olck yeni ewe tasınalı görmedilip dogum gününede gelmedi görmcemn biride gelmedi binbir davetle zor geldi artkta hiç takmıorm çokta tınnn:13:

aynen öyle eşimin verdiği değer kadar aynı değeri görmüyor yanı ben çok bişi istemiyorum onlardan
işte bana kalsa onlara hakettikleri değeri çok iyi vereceğim de eşim var arada onun zorlamalarıyla hep gidip geliyorum gittiğimde de kırmıyorum güler yüzümü eksik etmiyorum keza evime geldiklerinde de...Gerçi evime 3 senede toplasan 5 kere gelmemiştir kaynımlar yüzüme mesafesindeyiz üstelik

Daha ne istiyosun ?

Bosver gec. Ayrica esin senden kayinvalidenlere gitmeni istediginde bence onlar gelmiyo niye ben gideyim deme. Sonucta sen kayinvalidene gidiyosun. Kayninlar evlendiginde onlar sana ne kadar geldiyse sen o zaman verirsin karsiligini. Sonucta esinin annesi de yasiyor evde.

Kayinvaliden sozunu geciremiyor demek ki.

kv nin ne suçu var anlamadım
koca adamlar kolundan tutup zorla getirtemez ya
şimdi sen bunu da demişindir eşine benim annem olsa zorlardı
ama seninki bi lafını geçirememiş :3:
dememişindir inşallah

Kırmızı çilek baştan beri gitme gelme taraftarı değilsen doğum günü gibi özel bir günde neden ısrarla arayıp çağırdın ki? Gelmeyince de dertsiz başına ağrıttın ki şimdi bunu anlamadım ben.

Ben kayınvalideden kaynaklı bi sorun görmedim
Kadın erken gelip yardım bile etmiş
Çocukları gelmediyse ne yapsın ? Senin çocuğun küçük söz geçirebiliyosundur ama kocaman insanları zorla getiremez ya

Ben olsam şu gün çocuğun doğum gününü yapıyorum, hepinizi beklerim müsaitseniz derim ( Ki hiç demedim, eşimin ailesini eşim arar benim ailemi ben )
Gelen gelir, gelmeyen gelmez
Bu kadar
Gelmeyene de gönül koymam
Eşim koyuyosa koysun, kardeş onun kardeşi sonuçta

Son düzenleme:
Back
X