KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Yorumunuz icin tesekkurler alacagim zaten 2 gun once olmus olay bunlar evi terk ettim aslada donmeyecegim ! Evet 7 aylik hamileyim
Alamaz kuzucuk
Allah sana bağışlasin bebeğini .ggeçmiş olsun diyelim kurtulmussun
bundan sonra ana kız hep çok mutlu olun

İçinde zaten varmış kaynana açığa çıkarmış allah fırsat vermesin böylelerine hakkınızdan hayırlısı olsun

Bu konunun sahte olmasını isterdim.
Hamile bir kadına şiddet uygulayacak, uygulatacak kadar insafsız olmamalı insanlar.
Sakın eşin olacak asalağa ne derse desin güvenip geri dönme.
Dalga mi geciyorsunuz aslaaaaa donmem annem babam bana 28 yil boyunca bir tokat bile atmamisken elin oglu atacak ben barisacagim oyle mi ayaklarimi opsun isterse asla barismayacagim !!

K.bakmayin ama boyleleri allahsiz kopek. Hele o kvden olacak canavarin allah belasini verir. Varya okurken okadar sinirlendimki, hicde cocugu alamaz bende hamileyim ve bosanmak uzereydim ve korkudan dolayi hemen danismaya gitmistim, bi anne cocuguna piskolojikmen bakabildigi surece cocugu babaya vermezler. Sen hic korkma. O kopeklede irtibatini kes. Ben boyle insanlara inanamiyorum ya, hem hamileyken dovuyo cocugu dusunmeden sonra bide cocugu istiyo allahsizlar. Insan anne abla olarak orda araya girip o adamin suratina tukurmeliydi. Allahim korusun boyle insanlardan nekadar kotu bi durum gercekten. Cok uzuldum durumunuza.. keske siddet uygulandigina dahil dava acsaydiniz. Hem cocugu goremezdi hemde cezasini alirdi

Her işte bir hayır vardır. Belki çocuğun da ilerde babasından şiddet görecekti. ki gebe bi kadına darp uygulayabiliyorsa bunu her halukarda kızınıza da yapacaktır. En yakın zamanda darp raporunuzla birlikte dava açın. Çocuğun vekaleti sizde kalacaktır. Yanlış anlamadıysam 2500TL maaşınız var. Bu size de kızınıza da yeter. Böyle insanlardan kendinizi de daha doğmamış o güzel yavrunuzu da koruyun ve Rabbime sığının..

Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin :)

Hic birsey yapamazlar. Bunu avukat arkadaslarinda soyleyecektir. Suan ilk isin darp raporu almak olsun hemen.

O adama şimdi bir küfür basmak isterdimkiiii.. Ediyorumda ..Serefsiz mal herıf hic Allahtan korkmuyormu serefsız erkekmi o? seytan diyor al o anasının sacını basını yol o kocayıda bir güzel dayaktan öldür ..Bosannn bunlar ifla olmazzz düzelmez sanmam anasına köle arıyo serefsiz

Anlattıklarınız şaşkınlığa uğrattı beni, tüğlerim diken diken oldu. bazı erkekler vardır niye evlenirler anlamam... bu adamdan koca olmaz kızım, ne koca ne de baba...kendini ve evladını kurtar. keşke ilk önce darp raporu alsaydınız. endişelenme kızını alamaz. ailen de arkandaysa sırtın yere gelmez. o şimdi pişman olup kapına gelecektir, sözler verecektir, özürler dileyecektir...vs. huylu huyundan vazgeçmez, istediği kadar pişman olduğunu dile getirsin, bir kere el kalktıktan sonra gerisi gelir... Allah yardımcın olsun, güçlü ol.

Size katiliyorum bana ve kizima bunu yapanlar hem bu dunyada hem obur dunyada cezasini cekecekler o kv dem olacak kadin ise dogmamis bir sabiyi babasiz birakti yuvami dagitti 1 hafta onceye kadar cok mutluyduk !! Simdiden kziima buyuyunce ne diyecegimi dusunuyorum beni bu durumda birakanlar gununu gorecek !! Aglayarak yaziyorum bu cumleleri cocuguma birsey olacak diye korkuyorum (

En doğru kararı vermişsiniz. Ama keşke bir darp raporu alsaydınız. Mahkemede ona karşı kullanmak için iyi olabilirdi. Ama siz yine de merak etmeyin. Bebeğinizi sizden alamazlar. Ve keşke evlenmeden önce olabilecekleri hafiften anlayıp böyle bir hayvan ötesi varlıkla evlenmeseydiniz. Çünkü kayınvaliden önce eşinizin size davranış şekli çok ilginç.

yolun neresinden dönersen kar kardır bence canımm..allahın sevdiği kuluymussunn..erkenden yollarını ayırıyosunn..ınsallah o kadar dayağa bebıse bısı olmamıştır..dr falanda gorun..allah muhafazaa..senın donecegını dusunuyodurr saftırık kocandaaa...maaşında varmış kı aılenın yanında bıle kalmaa..ekmek bolunmus bı kere rahat edemezsınn..bikac güne arar esın olcakk senıı..

Sanmiyorum annecigi hemen bir gelin buldu ona allah b....... versin halada almaya calisiyor Kizimi istwrse dunyayi versin asla pas bile vermem bir insan annemi oldurse o kadar nefrwt kusmam bu daha ne ki?! Tum yaptiklarini yazsam roman olurdu teskkur ederim kizlar bana bu zor gunumde yardimci oldunuz yaronda gelismeleri yazacagim

Hamile esine boyle davraniyor demek ...
Bebegini alamaz merak etme. Annesi cocuga zarar vermedikce bebek annenin bakimina muhtac oldugu icin vermezler ona.
Ama sen darp raporu alsaydin en azindan siddet gosterdigi belgelenirdi...

Cnm sakin ol.. hic hak etmiyolar senin boyle kendini uzmeni, ustelik cocugun hissettigin herseyi hissediyo yapma boyle. Bak cok sukur kendi ayaklarinin uzerinde duruyosun, dag gibi ailen arkanda. Bebegin sahlikli ve cok kisa bi sure sonra kucaginda, yani gerisi bos degilmi? Kv'den zaten bi ayagiyla cehenneme atmis kendini afedersin ama esin olacak dangalakda.. varya okadar sinirleniyorumki size yapilanlara o kv deyi ziyaret edip sacini basini yolasim var. Bende kvdemle anlasmiyorum gorusmuyoruz, oydu esimle beni ayirmak isteyen ustelik daha yeni hamileydim. Allah boyle insanlardan korusun yarabbim. Cok kotu bi durum. Ama neolursa olsun dik durun, birakin onlar uzulsun onlar aglasin ve gün geldiginde kapiniza dayanip af dilesinler. Ama asla affetmeyin allaha haavale edin

sen şimdi çocuğun için güçlü ol. üzüntü ve stres bebeği çok etkiliyor...Allah'a havale et onları, eden mutlaka bulur...her şeye rağmen ne mutlu ki kendi ailen arkanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…