- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
Yorumunuz icin tesekkurler alacagim zaten 2 gun once olmus olay bunlar evi terk ettim aslada donmeyecegim ! Evet 7 aylik hamileyim
Alamaz kuzucukYorumunuz icin tesekkurler alacagim zaten 2 gun once olmus olay bunlar evi terk ettim aslada donmeyecegim ! Evet 7 aylik hamileyim
Dalga mi geciyorsunuz aslaaaaa donmem annem babam bana 28 yil boyunca bir tokat bile atmamisken elin oglu atacak ben barisacagim oyle mi ayaklarimi opsun isterse asla barismayacagim !!Bu konunun sahte olmasını isterdim.
Hamile bir kadına şiddet uygulayacak, uygulatacak kadar insafsız olmamalı insanlar.
Sakın eşin olacak asalağa ne derse desin güvenip geri dönme.
Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin :)Her işte bir hayır vardır. Belki çocuğun da ilerde babasından şiddet görecekti. ki gebe bi kadına darp uygulayabiliyorsa bunu her halukarda kızınıza da yapacaktır. En yakın zamanda darp raporunuzla birlikte dava açın. Çocuğun vekaleti sizde kalacaktır. Yanlış anlamadıysam 2500TL maaşınız var. Bu size de kızınıza da yeter. Böyle insanlardan kendinizi de daha doğmamış o güzel yavrunuzu da koruyun ve Rabbime sığının..
Anlattıklarınız şaşkınlığa uğrattı beni, tüğlerim diken diken oldu. bazı erkekler vardır niye evlenirler anlamam... bu adamdan koca olmaz kızım, ne koca ne de baba...kendini ve evladını kurtar. keşke ilk önce darp raporu alsaydınız. endişelenme kızını alamaz. ailen de arkandaysa sırtın yere gelmez. o şimdi pişman olup kapına gelecektir, sözler verecektir, özürler dileyecektir...vs. huylu huyundan vazgeçmez, istediği kadar pişman olduğunu dile getirsin, bir kere el kalktıktan sonra gerisi gelir... Allah yardımcın olsun, güçlü ol.Merhaba kizlar 2 gun onceye kadar hersey gunluk guneslikti . Esimle severek evlenmistik . Nisanliykende kv ile sorunlarim olmustu zaten ama esim bana hiz bagirmazdi esim anneciigni savunur beni ve kizimizi hic dusunmez ...simdi konuya giriyorum . kv deme gittik . Kv dem konusuyoduk soyle bisiy dedi ya x bu mayis memlekete gidelim mi dedi esim de tamam dedi sonra kv dem x gelmesin dedi bende dedim ki neden gelmiyeyim ? Kv dem neyin var ki orada dedi ? Ben de esimin memleketi hic yoktan yasadigim ulkenin bir ili gelemez miyim bir sakinca mi var dedim oda gelme sen yine huzurumuzu bozarsin dedi sonra esim sus be kadin anneme laf etme dedi herkezin icinde bagirdi bana tokat atti , dovdu orada eltimin ve esimin ablalarinin yaninda rezil oldum hic bu kadar asagilanmamistim sonra sacimdan surukledi diger odada bagirdi bana hemde 7 bucuk aylik hamileyken bu yetmiyor gibi ertesi gun zorla kolumdan surukleye surukleye annesine goturdu beni direndim bagirdim kimse duymadi zorla gittik kv deme kv dem baslatti torununun adi kendi adi olacakmis ben zaten karar vermistim ki kv demin ismini koymak zorunlulu degilim esim gozlerini portletti bende bagirdim artik burama kadar geldi yeter artik al anneciginle mutlu ol artik ben gidiyorum dedim o da ne halin varsa gor ama kizimi alicam senden dedi hemen esyami topladim babamin evine gittim suan babamin evindeyim ama kesin bosanicam ilk olan borsey bu saolsun kv dem esimi doldurmus bayagi boyle 180 derece dondu esim ne yapacagim kizlar bebegimi bdnden alir diye cok korkuyorummmaasim var 2500 tl ona muhtac degilim ablalarim bana yardim edin ne olurr
Size katiliyorum bana ve kizima bunu yapanlar hem bu dunyada hem obur dunyada cezasini cekecekler o kv dem olacak kadin ise dogmamis bir sabiyi babasiz birakti yuvami dagitti 1 hafta onceye kadar cok mutluyduk !! Simdiden kziima buyuyunce ne diyecegimi dusunuyorum beni bu durumda birakanlar gununu gorecek !! Aglayarak yaziyorum bu cumleleri cocuguma birsey olacak diye korkuyorumK.bakmayin ama boyleleri allahsiz kopek. Hele o kvden olacak canavarin allah belasini verir. Varya okurken okadar sinirlendimki, hicde cocugu alamaz bende hamileyim ve bosanmak uzereydim ve korkudan dolayi hemen danismaya gitmistim, bi anne cocuguna piskolojikmen bakabildigi surece cocugu babaya vermezler. Sen hic korkma. O kopeklede irtibatini kes. Ben boyle insanlara inanamiyorum ya, hem hamileyken dovuyo cocugu dusunmeden sonra bide cocugu istiyo allahsizlar. Insan anne abla olarak orda araya girip o adamin suratina tukurmeliydi. Allahim korusun boyle insanlardan nekadar kotu bi durum gercekten. Cok uzuldum durumunuza.. keske siddet uygulandigina dahil dava acsaydiniz. Hem cocugu goremezdi hemde cezasini alirdi
Sanmiyorum annecigi hemen bir gelin buldu ona allah b....... versin halada almaya calisiyor Kizimi istwrse dunyayi versin asla pas bile vermem bir insan annemi oldurse o kadar nefrwt kusmam bu daha ne ki?! Tum yaptiklarini yazsam roman olurdu teskkur ederim kizlar bana bu zor gunumde yardimci oldunuz yaronda gelismeleri yazacagimAnlattıklarınız şaşkınlığa uğrattı beni, tüğlerim diken diken oldu. bazı erkekler vardır niye evlenirler anlamam... bu adamdan koca olmaz kızım, ne koca ne de baba...kendini ve evladını kurtar. keşke ilk önce darp raporu alsaydınız. endişelenme kızını alamaz. ailen de arkandaysa sırtın yere gelmez. o şimdi pişman olup kapına gelecektir, sözler verecektir, özürler dileyecektir...vs. huylu huyundan vazgeçmez, istediği kadar pişman olduğunu dile getirsin, bir kere el kalktıktan sonra gerisi gelir... Allah yardımcın olsun, güçlü ol.
Cnm sakin ol.. hic hak etmiyolar senin boyle kendini uzmeni, ustelik cocugun hissettigin herseyi hissediyo yapma boyle. Bak cok sukur kendi ayaklarinin uzerinde duruyosun, dag gibi ailen arkanda. Bebegin sahlikli ve cok kisa bi sure sonra kucaginda, yani gerisi bos degilmi? Kv'den zaten bi ayagiyla cehenneme atmis kendini afedersin ama esin olacak dangalakda.. varya okadar sinirleniyorumki size yapilanlara o kv deyi ziyaret edip sacini basini yolasim var. Bende kvdemle anlasmiyorum gorusmuyoruz, oydu esimle beni ayirmak isteyen ustelik daha yeni hamileydim. Allah boyle insanlardan korusun yarabbim. Cok kotu bi durum. Ama neolursa olsun dik durun, birakin onlar uzulsun onlar aglasin ve gün geldiginde kapiniza dayanip af dilesinler. Ama asla affetmeyin allaha haavale edinSize katiliyorum bana ve kizima bunu yapanlar hem bu dunyada hem obur dunyada cezasini cekecekler o kv dem olacak kadin ise dogmamis bir sabiyi babasiz birakti yuvami dagitti 1 hafta onceye kadar cok mutluyduk !! Simdiden kziima buyuyunce ne diyecegimi dusunuyorum beni bu durumda birakanlar gununu gorecek !! Aglayarak yaziyorum bu cumleleri cocuguma birsey olacak diye korkuyorum(
sen şimdi çocuğun için güçlü ol. üzüntü ve stres bebeği çok etkiliyor...Allah'a havale et onları, eden mutlaka bulur...her şeye rağmen ne mutlu ki kendi ailen arkanda...Size katiliyorum bana ve kizima bunu yapanlar hem bu dunyada hem obur dunyada cezasini cekecekler o kv dem olacak kadin ise dogmamis bir sabiyi babasiz birakti yuvami dagitti 1 hafta onceye kadar cok mutluyduk !! Simdiden kziima buyuyunce ne diyecegimi dusunuyorum beni bu durumda birakanlar gununu gorecek !! Aglayarak yaziyorum bu cumleleri cocuguma birsey olacak diye korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?