• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv yüzünden huzurum kalmıyor

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhabalar yine ben:)

Kv ile bir aradaydık bayramda demiştim. Konuşurken dedi ki sizin daha çok para biriktirmeniz lazım maaşlarınız iyidir dedi. Eşimde biriktirdik anne gibi bişey dedi. Neyse sabah kahvaltı hazırlıyoruz eşimle bana birden dedi ki bizim daha çok para biriktirmemiz lazım aslında bak çok masrafımızda yok dedi. Bende biriktiriyoruz ya dedim daha ne olsun. Maaşımın yarısını gönderiyorum arada eşime. Ya da evin market pazarı bende oluyor.

Neyse sen çok kıyafet alıyorsun bi giydiğini giymiyorsun vs laflar etmeye başladı. İşim gereği almam lazım dedim. Sende al madem dedim. Kendine bişey almaz her şeyini ben alırım. Bedenini bile bilmez o derece.

Annen dedi diye böyle yapıyorsun dedim. Vay efendim sürekli annemi karıştırıyorsun da bilmem ne de. Ama inanın maaşımın yarısını öyle veya böyle kenara koyarım. Giyinmeyide seviyorum ki o biliyor bunu
Harcadığım paraya karışamazsın dedim

Her şeye karışan kv yüzünden huzurum kaçıyor sürekli para biriktirmek demek hiç bişey almadan parayı kenara mı atmak demek?

Kv ile bir aradaydık bayramda demiştim. Konuşurken dedi ki sizin daha çok para biriktirmeniz lazım maaşlarınız iyidir dedi. Eşimde biriktirdik anne gibi bişey dedi. Neyse sabah kahvaltı hazırlıyoruz eşimle bana birden dedi ki bizim daha çok para biriktirmemiz lazım aslında bak çok masrafımızda yok dedi. Bende biriktiriyoruz ya dedim daha ne olsun. Maaşımın yarısını gönderiyorum arada eşime. Ya da evin market pazarı bende oluyor.

Neyse sen çok kıyafet alıyorsun bi giydiğini giymiyorsun vs laflar etmeye başladı. İşim gereği almam lazım dedim. Sende al madem dedim. Kendine bişey almaz her şeyini ben alırım. Bedenini bile bilmez o derece.

Annen dedi diye böyle yapıyorsun dedim. Vay efendim sürekli annemi karıştırıyorsun da bilmem ne de. Ama inanın maaşımın yarısını öyle veya böyle kenara koyarım. Giyinmeyide seviyorum ki o biliyor bunu

Her şeye karışan kv yüzünden huzurum kaçıyor sürekli para biriktirmek demek hiç bişey almadan parayı kenara mı atmak demek?
Eşiniz sokma akıllı biri ki annesinin lafıyla size konuşuyor. KV yüzünden huzurunuz kaçmıyor, her şeye karıştıran eşiniz yüzünden huzurunuz kaçıyor. Suçu KV değil eşinizde arayın

Çalışan sizsiniz, maaş sizin emeğiniz ne yapacağınıza siz karar verirsiniz. Benim kendi anne babam bile ne kadar aldığımı bilmezdi kenara atıp atmadığımı sorgulamazdı ki değil kv bilsin ona ne. Benim için sadece eşimin annesi He der geçerim işime bakarım. O yüzden ikinci üçüncü şahıslara başka şeyler düşer 😡

Eşiniz gaza gelmiş :)
kendinizi ezdirmedikten sonra sorun yok

bir daha bir toplaşmanızda
sinir oluyorum başkalarının kesesine karışan insanlara biriktirdiğine giydiğine karışıyorlar ya
sabah körü ben kalkıp işe gidiyorum herkes popo büyütürken kime neyse diye ortaya atıverin lafı

Sorun eşinizde. Benim ailemde eşimin ailesi de sürekli biriktirin der. Hiç aramızda mevzu olmadi

Huzuru kaçıran Kv değil . O an kv bir şey dediğinde eşiniz cvbnı verse bir daha demez . Yada bi kaç defa söylediğinde siz merak etme Annem biz hesabımızı biliyoruz senn bir şeye ihtiyacın var ise söyle de kapat konuyu uzatma ..

Esiniz de ne kadar lafa gidiyor
Esinize dur diyemiyorsaniz o an kvdenize buyuk tepki gosterin bari boyle de olmazki
Gerci sorun esinizde onuda torpulemek lazim

Eşiniz "e biriktiriyoruz zaten anne" demiş. Sorun KV'de de değil, bunu herhangi bir kişi de söyleyebilirdi. Eğer para biriktirmeniz gerekiyorsa hesabınızı kitabınızı yaparsınız aranızda. Elbette kıyafet vb harcamalarınız olacaktır. Gideriniz gelirinizi aşmadıkça ve tutumlu olduğunuz sürece sorun yok.

Aile büyüklerin akil vermek istemesinde sorun görmüyorum. Bizim büyükler ayni sekilde bazi konularda bize danisir. Mesele söyleneni alip ondan size söylenip sorun cikaran esinizde.

Kv nin bir suçu yok ki evladına nasihat olarak para biriktir diyor. Sorun eşinizin annesi söyledikten sonra bir şeylere karar veriyor oluşu

Para biriktirin demek kötü bir şey değil ki ,getirin paranızı bana verin demiyor sizi düşünüyor.

Çok takılma ya cidden söylüyorum yazmıştım eşinizle çözün. Yani çok kafaya takılacak durumlar değil benm kv görümce de garip. Kv bağıra bağıra konuşur bir şey dersin ne var bee der 😂 artık alıştım . Bayramda kalmaya gittik (uzağız) alt tarafı nevresim geçireceğiz eşimle 3dür elimden almaya çalıştı kendi geçirecekmiş anne hallederiZ diyoruz yok dayanamadım en sonunda annem ilk defa yapmıyorum dedim eşimde annem sen bi telaş yapmasan mı dedi 😂 peynir keserim elimden alır . Bardak yıkamaya kalkarım bırak bırak ben yıkarım der geçen yine dedi yıkamaya başlamışım görüyor eşim görümcem hepsi mutfakta bırak bırak ben yıkarım dedi iyi dedim bıraktım öyle 😂 bazen duymuyorum bile bazen cvp vermiyorum bazen duymamazlıktan geliyorum . Bazen işime geleni yapıyorum . Yani demem o ki eşinle konuş annesinin her dediğine kulak vermesin o kdr

Eşiniz de iş yok. Kv boşuna suçlamayın!
Şimdi sizin anneniz aynısını yapsa siz annenize anında müdehale edersiniz degil mi?

Back
X