Kv

Kv karşısında susmaniz çok büyük hata. Susarak onu onaylamış kendinizi degersizlestirmis oldunuz. Aile bağlarınıza zarar vermissiniz. Hayır diyecektiniz. Eşimin sevgisinden ben eminim ve esim duyarsa bu sözleri çok üzülür. Bizim aramızdaki bağı kimse koparamaz diye ona göz dağı verip kendinizden emin davranacaktınız.

Böyle susup susup sorun çözülemez. Kocanızın gözünde de pasif duruma düşmeyin size saygısını yitirmesin.

Sert ol ,kararlı ol ,inme ,gitme!! Bi alistrirsan kaba tabirle ebenin ... Görürsün . Kocan istiyorsa kende gitsin etsin zamanla alisiyorlar taşlar yerine oturuyor sıkma canını

senin ağzın yok mu

neden susuyorsun

aaa olur mu öyle şey

yazık günah bu kadar evi neden kurduk eşya aldık

herkes kendi evinde oturur ,

birbirine misafir gider gelir

ramazan da tabii belki daha sık görüşürüz ama bize ne zaman uyarsa

sen değil ben karar veririm diyeceksin

en fazla düşer bayılır yani

eşinden annesine karşı çıkmasını beklemeden önce sen karşı çıkmayı öğren

bu arada kv eve halıcılar geliyor diye eşimi arasa idi bir kv dem olmazdı

yani en azından görüştüğüm birisi olmazdı

en hafifinden "kişi kendinden bilir işi" derdim demek sen eve halıcıları alıp bir şeyler yapıyorsun ki benim de öyle yaptığımı düşünüyorsun der konuyu kapardım

asla da yüzünü görmezdim tekrar

valla bu kadınları anlamıyorum resmen iftiraya uğramış ve sineye çekmiş. Sonra ben bunları hakedecek ne yaptım diye dolaşırlar.

Başlık sahibi en son kaybedeceğin şey kocan. Ondan önce kendine saygın kalsın. Erdirme kendini o kaynanaya

Eşine göz dağı ver bi kavga çıkar evi terkederim de ya evi taşı ya da ben yokum filan De psikolojimi bozuyor annen ben annenle evlenmedim seninle evlendim maden mutlu huzurlu olamıyorum,eşimde arkamda durmuyor bende giderim de:KK66:

Eski konularını okudum. Sorunlar başladığında ve büyük sorunlar içinde boğulmaya başladıktan sonra anne olmak istiyorum, korunmayı bırakmak diye konular açmışsın. Sen kendine yardımcı olmadıktan sonra kimse sana yardımcı olmaz. Yaşın kaç, hala okuyorsun ama çocuk istiyorsun zincirlerle iyice kendini bağlamak için. Pes gerçekten. Ben senin yaşındayken dünyaya karşı savaş açmış bu hayat benim demiştim. Sen de bu cesareti göremedim. 40 yıl sonra çocuklarına; ah ah bu babanız ve ailesi bana neler çektirdi, sizi büyütmek için nelere katlandım derken ki halini şimdiden görebiliyorum.

Sanki hayatları muhtesem gibi koştura koştura cocuk yapmaya çalışıyorlar bir de. Ben de cok sasırdım.

Bu işin sonunu da çok merak ediyorum
Ve tabi daha ne kadar sabredeceginide
Hakkında hayırlısı....

Şimdi onlar da pişman oldu ama annem spacaj bişey yok çekicen diyo ben de o kadar okulu bunun için okumadım sen destek olmazsan kendim başımın çaresine bakarım dedim
Nasıl çekiceksin derler ya?? Mesleğiniz var sanırım.. eğer öyleyse dişlerinizi kendinizden emin bi şekilde çıkarın.. resmen iftira atıyo kadın size.. eşinize evliliğimizin selameti için ya taşınırız ya da ben kendi başımın çaresine bakarım.. tamam annendir senin hatrın için sabrettim ama her şey bi yere kadar deyip tavrınızı koyun..

ben bu evlilik hayatında kadın sesini çıkarmazsa ezilmeye mahkumdur anlayışının hakim olduğunu gayet iyi anladım yaşayarak.. sinir hastası olmadan alın önleminizi.. şu hayatta hiçbi şey sizden ve akıl ve ruh sağlığınızdan daha önemli değil

Sert ol ,kararlı ol ,inme ,gitme!! Bi alistrirsan kaba tabirle ebenin ... Görürsün . Kocan istiyorsa kende gitsin etsin zamanla alisiyorlar taşlar yerine oturuyor sıkma canını
kesinlikle katılıyorum
baskın olmaya çalışıyor bastırmazsanız uzar gider
tedbiri elden bırakmayın derim.

Ya eşime o kadar çok saçma davranıyor kı.esimin kalçasını sıkıştırir gözümün önünde bana nispet yapa Yapa.Beni daha çok seviyor diye çok sıkıldım yani.Esimden vazgeçme noktasına geldim
kalçasını sıkıştırıyor derken şok ben

Ayy ne uyuz bi kv varmış valla bende çektim kvdeb kpden ama akıllandım eşime açık açık dedim eğer beni sen düzgünce korumazsan ben kendimi korurum ki hiç hoş şeyler olmaz bak ben alınganım kırılganım beni kırmaktan korkacaklar ki muhabbetimiz olsun gelelim gidelim o kadar dedim şimdi rahatım gerekli uyarılardan sonra kimse bana bişe diyemez

Hanımlar herkese ayrı ayrı yazamadim.Burdan bildireyim son gelişmeleri.Daha dun akşam eşimle konuştuk yapamıyorum ya ayrılalım ya tasinalim dedim.İste ben seni bırakmam tasinalim gidelim burdan dedi tamam dedim.Sabah filan da gayet iyiydik.Oglen eve bı geldim kv kendi kapısının önüne op ile konusuyor.Bunlarin anahtarlarını alalım işte okulu var diye seslenmedik tepemize çıktı vs diye.Ben de eve girdin eşimi aradım böyle böyle eğer bunun için gelirlerse kovarim yeter artık diye.O da açma kapıyı falan dedi.Sonradan mesaj atmış en kısa zamanda toplanalım konuşalım karar verelim diye ben şok oldum.Adam hala bu umut annesiyle uzlaşma peşinde.Eger o konuşmadan çözüm bulamazsak taşınacakmis.Ben de sen konuş ben o kadınla hiç de muhatap olalimdedim.Yani hanımlar sanki biz konuşmaya kalksanjben sizin aranizi bozmaya çalıştım ama yapamadım mı diyecek.Esim ya bana güvenmiyor yalan soyledigimi düşünüyor kı bu olayların bı çoğuna şahit oldu.Ya da hala bi umut burda oturma peşinde ve beni ve üzüntülerimi hiç umursamiyo.İki durum da kabul edilebilir değil Cevap verdim saygısız oldum sustum kendime saygımı kaybettim.Bundan sonra yoluna bakmaya karar verdim.Babami arayacaktim gelip beni alması için ama babam koydeymis şimdi onu da telaslandirmak istemedim.Aksam arayacağım beni gelip alması için.Hepinize çok teşekkür ederim yorumlariniz için

Böyle saçmalik mi olur gitmek istemiyorsanız gitmezsiniz ben sizin yerinizde olsam asla taviz verip alıştırmam ne kadar iyi olursanız olun yaranamazsıniz bu konuda eşiniz de sizden yana yer almalı yer almıyorsa ona da tavır yapın siz bir ailesiniz artık aranıza kimse giremez bu kayinvalide bile olsa haddini bilsin yahu

Hep diyorum yine diyeceğim. Kocanda iş yok. Kv lere bana şöyle böyle yapıyo demeyin. Kocan arkanda dursa kimse sesini çıkaramaz.
benim kv ye fırsat versek semra kaynana olur resmen. eşim hayatta laf ettirmiyor, eşimin korkusundan o da laf edemiyor bana. yapmacık ama huzurlu bir döngünün içinde yuvarlanıp duruyoruz. birde burada her kadının eşimin hatırına şöyle sustum böyle alttan aldım demesini kaldıramıyorum. eşiniz sizin hatırınıza anasına bir sus diyemiyorsa o eşin hatırını alır başına çalarım.

Bence babanı arayıp gel beni al demeden önce eşinin kararını bekle hala annesini memnun etme tutumu varsa hareket et yani son raddede

Kaynananin sözlerini okurken gözümün önünde cadiya benzer burusuk soguk tipli bir kadin canlandirdim.
Ben catladim burda okurken ne sabirliymissin bacim.

Haha benimki de ''senin kocansa, benim de oğlum'' demişti. Tamam deyip huzurundan ayrılıp boşanma davasını çakmıştım yüzlerine. Tavsiye ederim. Ya dişli olup dediğini yaptıracaksın, -ki ben öyle sünepe adam sevemem- ya çekeceksin, ya da boşanacaksın. Kolay gelsin.
Vaaavvv boşandın mi peki merak ettim..

Back
X