- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
hayatınızdan tamamen nasıl sildiniz? eşinizin ailesine karşı tutumu nasıl peki?eşimin ailesiyle birlikte aynı evde 2 ,altlı üstlü de 3 sene oturdum. O zamanlar iyiydik.Çok çok iyi hemde. Farklı kültütler alışamama ve birsürü sorun yaşafım ama yansıtmadım Bir saygısızlığım laf söylemişliğim olmadı. Herşeyi içime attım kendimden vazgeçtim benliğimi yitirdim çünkü. Kendim olsaydım, aman kimse üzülmesin aman büyüktür demeseydim sabırlı olmasaydım iyi olmazdı aramız.Hatta ben halâ birlikte oturalım ayrılmayalım diyordum(ne salakmışım). Ev ayrı aldık gittiler. ayrıldık ayrılınca çok çok iyi oldu. Sanki yeniden evlenmişiz gibi oldu. Ama ben benden geçtim o içime artıklarımın hepsi iki üç senedir benden çıkıyor. Üç mide kanaması üç omurilik ameliyatı. Bi küçük felç tansiyonlar depresyonlar peşimi bırakmadı. Çünkü onca iyi niyetime karşılık arkamdan çevrilen dolapları konuşmaları iftiraları öğrendim. Ve tamamen sildim onları hayatımdan. ve mutluyum. Bu arada evet eşim sürekli arkamda ve destekçim.
Senin kv yalnız olduğundan çıkar yol zor o yüzden hoş görmeye duymamaya çalışcan nr diyelim. Allah grçim ve sabır versin
Ben o olayları öğrenince yanlarındaydım sabaha apar topar kendi şehrime döndüm. Eşime de kesinlikle ne evime alırım ne giderim sakın aramamı filan bekleme benden dedim. Saygı duyarım haklısın kendini ezdirme gururlu ol dedi. Hatta sen yumuşardsın seni bilirim dik dur kimseye ezdirme dedi sağolsun.hayatınızdan tamamen nasıl sildiniz? eşinizin ailesine karşı tutumu nasıl peki?
eşiniz ne sıklıkla görüşüyor? telefonla falan?Ben o olayları öğrenince yanlarındaydım sabaha apar topar kendi şehrime döndüm. Eşime de kesinlikle ne evime alırım ne giderim sakın aramamı filan bekleme benden dedim. Saygı duyarım haklısın kendini ezdirme gururlu ol dedi. Hatta sen yumuşardsın seni bilirim dik dur kimseye ezdirme dedi sağolsun.
Senede üç beş kez gelirler buraya eşim çocukları alıp gider akşam yarım saat max. Bi saat gösterir bide gitcekleti gün görüşürler ben ne ararım ne giderim.eevde lafı açılmıyor. Bi iki ay önce açacak oldu eşim. Ağzına tıktım. Bidaha cesaret edemiyor.
erkek ailesinde de var ama değil mi:))Bana göre 2 suçlu var burada.
1:)Kız ailesi aynı evde yaşamaya izin vermeyecek.
2:)Sevgiliyken bu ev olayına restini çekecek HAYIR demesini bilecek..
Bir ipte 2 canbaz oynamaz...
Sonrada ah vah denmeyecek..
Inan ilgilenmiyorum bilmiyorum. Ama sık görüşmüyor sanırım. Çocuklar ayda bi iki tel. Konuşturuyo kendisini bilmiyorumeşiniz ne sıklıkla görüşüyor? telefonla falan?
erkek ailesinde de var ama değil mi:))
iki oğlum var .dün birlikte çocuk filmi izliyoruz filmdeki tavşanın hayali polis olmaktı büyüdü polis oldu.
anne babasıyla vedalaştı gitti.
büyük oğlum dediki:
anne neden gidiyor?
çünkü büyüdü ve artık kendi hayatını kuracak dedim.
başladı aglamaya.
ama nasıl ağlıyor.
bizde büyüyünce sizin yanınızdan gitmek zorunda miyiz diyor.
yani hayır öyle değil diyorum siz niye anne babanızın yanından gittiniz mecbur muyuz böyle birşeye diyor ağlıyor.
ona istediği her zaman yanında olacagimizi ama buyuyunce işi olacağını evi olacağını felan anlattım.
gelecegin kv adayı olarak yanımda neden gelin isteyim?
herkes kendi evini bilsin.hep gelin açısından bakıyoruz ama kv olarak niçin yanında gelin ister anlayamıyorum.
herkesin akıl ve beden sağlığı için ayrı olmak en iyisi:))
ilgilenmeme seviyesine ulaşırım inş.Inan ilgilenmiyorum bilmiyorum. Ama sık görüşmüyor sanırım. Çocuklar ayda bi iki tel. Konuşturuyo kendisini bilmiyorum
erkek ailesinde de var ama değil mi:))
iki oğlum var .dün birlikte çocuk filmi izliyoruz filmdeki tavşanın hayali polis olmaktı büyüdü polis oldu.
anne babasıyla vedalaştı gitti.
büyük oğlum dediki:
anne neden gidiyor?
çünkü büyüdü ve artık kendi hayatını kuracak dedim.
başladı aglamaya.
ama nasıl ağlıyor.
bizde büyüyünce sizin yanınızdan gitmek zorunda miyiz diyor.
yani hayır öyle değil diyorum siz niye anne babanızın yanından gittiniz mecbur muyuz böyle birşeye diyor ağlıyor.
ona istediği her zaman yanında olacagimizi ama buyuyunce işi olacağını evi olacağını felan anlattım.
gelecegin kv adayı olarak yanımda neden gelin isteyim?
herkes kendi evini bilsin.hep gelin açısından bakıyoruz ama kv olarak niçin yanında gelin ister anlayamıyorum.
herkesin akıl ve beden sağlığı için ayrı olmak en iyisi:))
kesinlikle:))Bir an yanlız kalacağını düşündüyse tepkisi o yönde olmuştur..
Ayrıca tebrik ediyorum sizi,olması gereken sözleri çok güzel ifade etmişsiniz..
Kv neden gelin ister yanında,yüzyıllardır bunun çaresi belli değilmi zaten..
Önce maddiyat sonra ev işleri malum..
Sonrada evde olan rekabet ve hüsranla sonuçlanan evlilikler..
kesinlikle:))
teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim
böyle genç anneanelere ihtiyacımız var.
iyki varsınız
ne yazık ki .herkes bu kadar saglıklı anne olsa ne güzel.
ama eski kafalılar cocgunu malı olarak görüyor.
E orası öyle her evde sıkıntı olur da genel olarak iyi ve anlaşabilenler varmıdır acep
Aynenİnsanlar bağamsız bir kişilik için belli bir yaşa gelmiş insanların ailelerinden bile ayrılması gerektiğini kabul etmişler biz değil aileden ayrılma fikri dahada gelin kaynana birliğini konuşuyoruz
Bu yorum burada da dursun
İsterse ayrılabilirim ama eşim istemiyor ana baba kuzusuHerhalde senin ayrılma imkanın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?