Kv

hayatınızdan tamamen nasıl sildiniz? eşinizin ailesine karşı tutumu nasıl peki?

hayatınızdan tamamen nasıl sildiniz? eşinizin ailesine karşı tutumu nasıl peki?
Ben o olayları öğrenince yanlarındaydım sabaha apar topar kendi şehrime döndüm. Eşime de kesinlikle ne evime alırım ne giderim sakın aramamı filan bekleme benden dedim. Saygı duyarım haklısın kendini ezdirme gururlu ol dedi. Hatta sen yumuşardsın seni bilirim dik dur kimseye ezdirme dedi sağolsun.
Senede üç beş kez gelirler buraya eşim çocukları alıp gider akşam yarım saat max. Bi saat gösterir bide gitcekleti gün görüşürler ben ne ararım ne giderim.eevde lafı açılmıyor. Bi iki ay önce açacak oldu eşim. Ağzına tıktım. Bidaha cesaret edemiyor.

Var en yakın arkadaşım ,kankim,cancağazım. 18 yaşında ailesine rest çekerek evlendi kendi kendine (Annesi ölmüştü. Baba da var yok arası idi) Kayınvalidesi onun deyimiyle anneciğim der ağzından başka laf çıkmaz. 30 seneye yakındır evli hiç kavga,gürültü olmadı. Bir evin bir oğluyla evlendi.ve fakirlik diz boyuydu. Çok mutlu oldular hala mutlular.Kayınvaldesi kızım dedim başka birşey demedi Eşi askere gidince koyun koyuna yattılar o derece. Nadir de olsa var yani .Durumları şu anda çok iyi olmasına rağmen halen beraber oturuorlar.

eşiniz ne sıklıkla görüşüyor? telefonla falan?

Bana göre 2 suçlu var burada.
1:)Kız ailesi aynı evde yaşamaya izin vermeyecek.
2:)Sevgiliyken bu ev olayına restini çekecek HAYIR demesini bilecek..

Bir ipte 2 canbaz oynamaz...
Sonrada ah vah denmeyecek..
erkek ailesinde de var ama değil mi:))
iki oğlum var .dün birlikte çocuk filmi izliyoruz filmdeki tavşanın hayali polis olmaktı büyüdü polis oldu.
anne babasıyla vedalaştı gitti.
büyük oğlum dediki:
anne neden gidiyor?
çünkü büyüdü ve artık kendi hayatını kuracak dedim.
başladı aglamaya.
ama nasıl ağlıyor.
bizde büyüyünce sizin yanınızdan gitmek zorunda miyiz diyor.
yani hayır öyle değil diyorum siz niye anne babanızın yanından gittiniz mecbur muyuz böyle birşeye diyor ağlıyor.
ona istediği her zaman yanında olacagimizi ama buyuyunce işi olacağını evi olacağını felan anlattım.
gelecegin kv adayı olarak yanımda neden gelin isteyim?
herkes kendi evini bilsin.hep gelin açısından bakıyoruz ama kv olarak niçin yanında gelin ister anlayamıyorum.
herkesin akıl ve beden sağlığı için ayrı olmak en iyisi:))

herkes bu kadar saglıklı anne olsa ne güzel.
ama eski kafalılar cocgunu malı olarak görüyor.

Simdilik dunya iyisiyiz, ama uzaktan..
Asla ama asla birlikte yasamak istemezdim. Yapamazdim yani hersey batardi gozume.
Kendi annemle bile bazen tartisiyoken bi baskasinin annesiyle yag bal olamam ayni evde.
Ve bunu cok iyi anlasmamiza ragmen soyluyorum.

Bir an yanlız kalacağını düşündüyse tepkisi o yönde olmuştur..
Ayrıca tebrik ediyorum sizi,olması gereken sözleri çok güzel ifade etmişsiniz..
Kv neden gelin ister yanında,yüzyıllardır bunun çaresi belli değilmi zaten..
Önce maddiyat sonra ev işleri malum..
Sonrada evde olan rekabet ve hüsranla sonuçlanan evlilikler..

kesinlikle:))
teşekkür ederim bende sizi tebrik ederim
böyle genç anneanelere ihtiyacımız var.
iyki varsınız

herkes bu kadar saglıklı anne olsa ne güzel.
ama eski kafalılar cocgunu malı olarak görüyor.
ne yazık ki .
iyilik yaptıklarını sanıp kötülüğün en büyüğünü yapıyorlar.
sonra anne bana öldüğünde yada yanlarından ayrılmak zorunda kalidiklarinda , o zamana kadar hiç sorumluluk almamış adamlar.
evliliği aile olmayı hep kendi anne babasından gorduguyle ibaret sayan insanlar , bozuk piskolojiler .
hatta ben depresyona hatta hatta intihara meyilli insanların ( erkeklerin) bu kaliptan çıktığına daha çok inaniyorum.
annesi babası olmadan karısıyla bile gecinmeyi bilmeyen adamlar anne babasız kalınca dünyalar başına yıkılan ve altında ezilen kafada oluyorlar.
kadınlarda da var bu ama erkeklerde daha çok.çocuklara kendi başlarında yaşama fırsatı vermemiz lazım.
10 yıldır kendi kafama göre çok mutlu bir evliliğim var.
neden çocuğumu bundan mahrum edeyim?
anne baba olmak çocuğunun mutluluğunu istemekse hepimiz biliyoruz ki ayrı evde herkes daha mutlu olur:))

E orası öyle her evde sıkıntı olur da genel olarak iyi ve anlaşabilenler varmıdır acep

Bu durum koşulludur her zaman.
Genelde bir evde iki hanım olmasından kaynaklı olur sıkıntı. Genelde her anne kontrol etmeyi sever. Ama gelin de haklı olarak o evdeki hakimiyetini kurmak ve korumak ister.
Bir taraf fesat ve huzur bozmaya yer arayan biri olursa o evde geçim olmaz.

Aynen
Adı üstünde ev lenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…