- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Sorduğunuz Kişiler art niyetle sorduğunuzu düşünmemiştir benceHıc dogum yapmadığım ıcın sezeryan hakkı kac tane oluyor diye bende sormustum. İkinciye kız doguran ablama ve arkadasıma, ucuncu istiyoruz dediklerinde erkek olmasını mı istiyorsunuz demıslıgım de var.
Bunlar gayet normal muhabbetler diye biliyorum, bizde normal gelısmıstı cunku
Bılmedıgım ıcın meraktan cok sorular sordugum oluyor insanlara. Sonda da canın acıdı mı bebegını gorunce agladın mı hamilelik nasıl Bı his, dogumdan korkuyor musun vs vs cok sorular soruyorum cunku hıc bırını yasamadım.
Beddua yedim mı acaba hıc bu normal ve art nıyetsız merak ıceren sorularımdan suan supheye dustum
Beni bağlar demedim zaten. Acaba hiç bu yüzden arkamdan kötü konusulmus mudur minvalinde bir şey yazdın, ben de o soruna cevap verdim. Neyse siz yakinlarinizla dogumun korkunclugundan normaaal normal konuşmaya devam edin beni ilgilendirmiyor.İlginc olan sizinle aynı goruste olmayanları ilginc bulmanız. Siz öylesiniz onlar öyle bu konuda anlasalım bence.zaten farkındaysanız size sizinle ya da dogumunuzla ilgili soru sormadım cunku beni ilgilendirmıyor.
Dıger kismi da muhattaplarımı ve beni baglar.
Bunu her konuşmada diyen biri belli ki. Kafanızda ne diyeceginizi tasarlayin. Mümkünse telefon konusmasinda söyleyin ki daha kolay söylersiniz böylece. Ama ne yapın edin söyleyin.O anda o kadar sinir oluyorum verecek cevap bulamıyorum
Bana bu duyguları yaşattığı için Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın bir kızım var ikinciye hamileyim bebeğimde kız kızımı çok seviyorum içimdeki bebeğimi de çok seviyorum veren Allah’a şükürler olsun ama kv olacak kadın sezeryan Doğumda kaç kez Doğum hakkı oluyor falan diye boş konuşuyor kendisinin bi kızı bi oğlu var işte ben 3.yü de yapardım isterdim gibisinden konuşuyor bana da oğlanı bulana kadar Doğum yaptıracak aklı sıra ben kızlarımla mutlu olmak istiyorum başka da çocuk düşünmüyorum Allah olmayanlara versin diyorum ama sevincimi üzüntüye dönüştürdü bu kadın karnımdaki bebeğimin üzülmesini istemiyorum pire için yorgan mı yakayım eşimi de çok seviyorum ama o kadın beni mutsuz ediyor hayatımdan çıkması mümkün değil nefret ediyorum ondan
Bu durumda sadece kendi sağlığım ve iyiliğimde söz konusu değil bebeğimde içimde üzülmesin istiyorum ama dediğiniz çok doğru takmamaya çalışıcamBazen insan kendi iyiliği sağlığı için bazı şeyleri duymamalı, duysa da kafaya takmamalı. Cahil deyip geçmek çok mu zor? Zorla çocuk yaptıracak değil size.
hamileyim bendece doğumdan korkmayan yoktur ama ben bana korkuyormusun diye sorana (bir şekilde girdiyse bir şekilde de çıkacak yapacak birşey yok diyorum sonzuza kadar içimde kalacak değil ya ) korksan da korkmasanda doğacakHayatim boyunca hep sordum bundan sonra da sorcam cunku en merak ettıgım sey.
Kayınvalidem sözde çok elittir, çok moderndir erkekleri sevmez kız çocuklarını sever.
İkincinin erkek olacağını duyunca kızım için "Bunun yeri çok başka, kız çocukları çok başka oluyor." dedi.
Ben de şimdiden söyleyeyim de ikisinden birine farklı davrandığını düşündüğüm kişilerle görüşmem, çocuklarımı da görüştürmem." dedim.
Ondan sonra ikisinin yeri de ayrı gibi çevirmeye başladı. Baştan söyledim önemli olan çocuklarımın psikolojisi, birisi daha az sevildiğini düşünürse hiç biriyle görüştürmem.
Aynı şey benimde içimden geçti bebeğim doğsun dokunamayacak dokunmasına fırsat vermicem çünkü daha bebeğim doğmadan gözden çıkardı 3. Yü düşünüyor gitsin kızının çocuklarını sevsin kızının iki oğlu varKayınvalidem sözde çok elittir, çok moderndir erkekleri sevmez kız çocuklarını sever.
İkincinin erkek olacağını duyunca kızım için "Bunun yeri çok başka, kız çocukları çok başka oluyor." dedi.
Ben de şimdiden söyleyeyim de ikisinden birine farklı davrandığını düşündüğüm kişilerle görüşmem, çocuklarımı da görüştürmem." dedim.
Ondan sonra ikisinin yeri de ayrı gibi çevirmeye başladı. Baştan söyledim önemli olan çocuklarımın psikolojisi, birisi daha az sevildiğini düşünürse hiç biriyle görüştürmem.
Yani?hamileyim bendece doğumdan korkmayan yoktur ama ben bana korkuyormusun diye sorana (bir şekilde girdiyse bir şekilde de çıkacak yapacak birşey yok diyorum sonzuza kadar içimde kalacak değil ya ) korksan da korkmasanda doğacak
Size demedim ama kotu konusulmudur acaba diye konu sahibine dedım? Sıze desem nıckınızı yazardım. Bu farkı farketmek lazım aynı zamanda. Oyle yapacagim elbette 35den sonra Degısecek halim yok.Beni bağlar demedim zaten. Acaba hiç bu yüzden arkamdan kötü konusulmus mudur minvalinde bir şey yazdın, ben de o soruna cevap verdim. Neyse siz yakinlarinizla dogumun korkunclugundan normaaal normal konuşmaya devam edin beni ilgilendirmiyor.
Canm birçok kişi nefret ediyor ama hemde katlanmak durumunda kaliyor.bu da cok kotu eykiliyor psikolojimizi.kendini bilen insan edebiyle oturur saydirir kendini ama oyle ceneleri varki tavirlari vs.nefret ettiriyolarBana bu duyguları yaşattığı için Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın bir kızım var ikinciye hamileyim bebeğimde kız kızımı çok seviyorum içimdeki bebeğimi de çok seviyorum veren Allah’a şükürler olsun ama kv olacak kadın sezeryan Doğumda kaç kez Doğum hakkı oluyor falan diye boş konuşuyor kendisinin bi kızı bi oğlu var işte ben 3.yü de yapardım isterdim gibisinden konuşuyor bana da oğlanı bulana kadar Doğum yaptıracak aklı sıra ben kızlarımla mutlu olmak istiyorum başka da çocuk düşünmüyorum Allah olmayanlara versin diyorum ama sevincimi üzüntüye dönüştürdü bu kadın karnımdaki bebeğimin üzülmesini istemiyorum pire için yorgan mı yakayım eşimi de çok seviyorum ama o kadın beni mutsuz ediyor hayatımdan çıkması mümkün değil nefret ediyorum ondan
Çocuk doğsaydı büyüseydi istersen 3. Yü de düşün deseydi bu kadar üzülmezdim karnımdaki bebeğimi gözden çıkarmış yok sayıyor bana bu şekil düşündürdüçok takma böyle şeyleri.2 oğlum var kendi annemde dahil bir de kızın olsaydı diyor 3.yü de dene diyor.kayınvalidem de söylüyor "kısmet" deyip gülüp geçiyorum.çok da kötü şeyler söylememiş nefret edecek kadar.gönlünden geçeni istemiş çocuğu zorla yaptırmayacak.bu kadar üzülecek kafaya takacak bir şey görmedim acaba sen de mi az da olsa erkek umut ediyordun çünkü insan olmayanı istiyor.2.oğlumda ben de kız istemiştim ama şimdi diyorum aynı cinsiyet aslında bir şans.arkadaşça büyüyorlar.ben biraz sen de hayal kırıklığı yaşamışsın da kaynana da tuzu biberi olmuş gibi geldi.yüreğini bu kadar karartacak bir şey geçmemiş aranızda.oluyor emin ol kendi annenden akrabalarından arkadaşlarından bile duyacaksındır bu tarz söylemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?