- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Eşin ne diyorBana bu duyguları yaşattığı için Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın bir kızım var ikinciye hamileyim bebeğimde kız kızımı çok seviyorum içimdeki bebeğimi de çok seviyorum veren Allah’a şükürler olsun ama kv olacak kadın sezeryan Doğumda kaç kez Doğum hakkı oluyor falan diye boş konuşuyor kendisinin bi kızı bi oğlu var işte ben 3.yü de yapardım isterdim gibisinden konuşuyor bana da oğlanı bulana kadar Doğum yaptıracak aklı sıra ben kızlarımla mutlu olmak istiyorum başka da çocuk düşünmüyorum Allah olmayanlara versin diyorum ama sevincimi üzüntüye dönüştürdü bu kadın karnımdaki bebeğimin üzülmesini istemiyorum pire için yorgan mı yakayım eşimi de çok seviyorum ama o kadın beni mutsuz ediyor hayatımdan çıkması mümkün değil nefret ediyorum ondan
Bana bu duyguları yaşattığı için Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın bir kızım var ikinciye hamileyim bebeğimde kız kızımı çok seviyorum içimdeki bebeğimi de çok seviyorum veren Allah’a şükürler olsun ama kv olacak kadın sezeryan Doğumda kaç kez Doğum hakkı oluyor falan diye boş konuşuyor kendisinin bi kızı bi oğlu var işte ben 3.yü de yapardım isterdim gibisinden konuşuyor bana da oğlanı bulana kadar Doğum yaptıracak aklı sıra ben kızlarımla mutlu olmak istiyorum başka da çocuk düşünmüyorum Allah olmayanlara versin diyorum ama sevincimi üzüntüye dönüştürdü bu kadın karnımdaki bebeğimin üzülmesini istemiyorum pire için yorgan mı yakayım eşimi de çok seviyorum ama o kadın beni mutsuz ediyor hayatımdan çıkması mümkün değil nefret ediyorum ondan
Doğumdan korkuyor musun diye kimseye sorma bence, korkmayani yok. Hatırlatmak hoş değil.Hıc dogum yapmadığım ıcın sezeryan hakkı kac tane oluyor diye bende sormustum. İkinciye kız doguran ablama ve arkadasıma, ucuncu istiyoruz dediklerinde erkek olmasını mı istiyorsunuz demıslıgım de var.
Bunlar gayet normal muhabbetler diye biliyorum, bizde normal gelısmıstı cunku
Bılmedıgım ıcın meraktan cok sorular sordugum oluyor insanlara. Sonda da canın acıdı mı bebegını gorunce agladın mı hamilelik nasıl Bı his, dogumdan korkuyor musun vs vs cok sorular soruyorum cunku hıc bırını yasamadım.
Beddua yedim mı acaba hıc bu normal ve art nıyetsız merak ıceren sorularımdan suan supheye dustum
Hayatim boyunca hep sordum bundan sonra da sorcam cunku en merak ettıgım sey.Doğumdan korkuyor musun diye kimseye sorma bence, korkmayani yok. Hatırlatmak hoş değil.
Peki ne cevap veriyorlar?Hayatim boyunca hep sordum bundan sonra da sorcam cunku en merak ettıgım sey.
Bu suru cevap aldım, hepside Dunyadakı en guzel duygu oldugundan bahsetti içlerinden insan cıkıyor Allah ona mucize veriyor haliyle anlatırken hepsinin gözleri guluyorPeki ne cevap veriyorlar?
canım senın gıbı sorma durumu yok ama sonucta senın sorman normal zaten bılmedıgın ıcınHıc dogum yapmadığım ıcın sezeryan hakkı kac tane oluyor diye bende sormustum. İkinciye kız doguran ablama ve arkadasıma, ucuncu istiyoruz dediklerinde erkek olmasını mı istiyorsunuz demıslıgım de var.
Bunlar gayet normal muhabbetler diye biliyorum, bizde normal gelısmıstı cunku
Bılmedıgım ıcın meraktan cok sorular sordugum oluyor insanlara. Sonda da canın acıdı mı bebegını gorunce agladın mı hamilelik nasıl Bı his, dogumdan korkuyor musun vs vs cok sorular soruyorum cunku hıc bırını yasamadım.
Beddua yedim mı acaba hıc bu normal ve art nıyetsız merak ıceren sorularımdan suan supheye dustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?