Kv

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
Bana bu duyguları yaşattığı için Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın bir kızım var ikinciye hamileyim bebeğimde kız kızımı çok seviyorum içimdeki bebeğimi de çok seviyorum veren Allah’a şükürler olsun ama kv olacak kadın sezeryan Doğumda kaç kez Doğum hakkı oluyor falan diye boş konuşuyor kendisinin bi kızı bi oğlu var işte ben 3.yü de yapardım isterdim gibisinden konuşuyor bana da oğlanı bulana kadar Doğum yaptıracak aklı sıra ben kızlarımla mutlu olmak istiyorum başka da çocuk düşünmüyorum Allah olmayanlara versin diyorum ama sevincimi üzüntüye dönüştürdü bu kadın karnımdaki bebeğimin üzülmesini istemiyorum pire için yorgan mı yakayım eşimi de çok seviyorum ama o kadın beni mutsuz ediyor hayatımdan çıkması mümkün değil nefret ediyorum ondan

Bunlar cok klasik söylemler... Duymayacak,takilmayacak hamileliginizin tadini çıkaracaksınız...( İki prenses annesiyim ve bende artik çocuk düşünmüyorum ama benimde kendi annem bir oglun olsun v.s muhabbeti yapıyor Allah isteyene versin deyip geciyorum.)

Hayatınızdan çıkması mümkün değilse madem ki değil nefret etmeyerek çözüm bulabilirsiniz. Açıkça söyleyin ben kızlarımla mutluyum 3. Bebeği düşünmüyorum bu konudan da sıkıldım her defasında konuşmak istemiyorum. Bu kadar basit konuşursa konuşsun duymamak çok mu zor? Zorla mı doğurtacak size bir bebek daha? Bir cahilin lafı yüzünden hamile halinizle üzülmenize değmez

Bitanede benim başımda var.
Seni cok iyi anliyorum.
Rabbim saglıklı ve hayirli evlat nasip etsin
Densizlik edenleri Allah bildigi gibi yapar canim sıkma sen canını

**

Aman bosverin. Nasil olsa kimseyi memnun edemezsiniz.benim iki oğlum var. "ayy kızın da olsa ne iyi olurdu" diyorlar.hatta "3. Kız olacağını bilsem hemem doğur diyeceğim de, aksi takdirde böyle kalsın daha iyi" diyen oldu. Sen böyle insanlara hak ettiklerinden cok enerji harcama. Allah sağlıkla bebeğini kucaga almayı nasip etsin.

Eşin ne diyor

şöyle gülerek ay anne sende amma çok çük sevdalısıymışsın deyip bir kahkaha patlatsan kapanır çenesi..

Benimki de kız değil oğlan diye şimdiden üzülüyor. Artık kızdım ben de. Bak kalbim kırılıyor ama kız da olsa erkek de olsa benim evladım olacak, lütfen yani dedim. Özür diledi. Net olmak lazım.

Hıc dogum yapmadığım ıcın sezeryan hakkı kac tane oluyor diye bende sormustum. İkinciye kız doguran ablama ve arkadasıma, ucuncu istiyoruz dediklerinde erkek olmasını mı istiyorsunuz demıslıgım de var.
Bunlar gayet normal muhabbetler diye biliyorum, bizde normal gelısmıstı cunku
Bılmedıgım ıcın meraktan cok sorular sordugum oluyor insanlara. Sonda da canın acıdı mı bebegını gorunce agladın mı hamilelik nasıl Bı his, dogumdan korkuyor musun vs vs cok sorular soruyorum cunku hıc bırını yasamadım.
Beddua yedim mı acaba hıc bu normal ve art nıyetsız merak ıceren sorularımdan suan supheye dustum

Doğumdan korkuyor musun diye kimseye sorma bence, korkmayani yok. Hatırlatmak hoş değil.

Pire için yorgan yakmak derken?
Bu akıl yoksunu kadın için eşinizi mi boşayacaksınız?
Bırakın Allahaşkına çöplük zihniyeti ile başbaşa... Kendinizi yıprattığınıza değmez.
Tersleyin susturun daha da konuşturmayın bitti gitti.

amaan onemlı bırsey sandım allah ıyılıgınızı versın
ınanın 4 oglan dogursanız bırde kız olsaydı derler bunun sonu yok
ne takıyorsunuz kafaya bosverın cok ısteyen kendısı dogursun
cınsıyetı belırleyende erkek. oglu tuttursun kromozomu sızle ne alakası var cahil cahil konusuyor bosverın ya

canım senın gıbı sorma durumu yok ama sonucta senın sorman normal zaten bılmedıgın ıcın
kadın menepoza gırecek torun torbaya karısmıs bılıyor neyın ne oldugunu bırde erkek sevdasıyla soruyor anladın mı ondan can sıkıcı bırsey
benım bır kızım var baskada cocuk dusunmuyorum gırdıgım ortamda mısafırlık ortamında arayı cok acma ıkıncı yap erkek olur ınsallah dıyorlar dangalaklar ya gercekten cok dangalak var. kotu nıyetlıyı ayırt edebılırsın. senın gıbı tatlı bır ınsanın sorduguna kımse alınmaz. bana da komsum sormustu 8 yıl cocuk ıcın tedavı gordu. acıdımı agrı var mı nasıl bırsey dıye gercekten ne hıssedıyorsam soyledım onunda yenı cocugu oldu sukur ıstedıklerı oldu. ısteyen ve hakeden ıyı anne baba olacaklara nasıp etsın allah

İşte akıl farkı bu nasıl cahilliktir. Çocuğunuz olmasada konuşurlardı. Allahım merhamet vicdan versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…