Kv

Devir değişti aslında. Bu devirde de kız değerli oğlan anaları ezikleniyor, şekil bir ben
Kayınvalidem falan kız istedi hep oğlanı bulduk.
Kız evlat öz evlat, oğlanı besle büyüt el kızı alsın yüzünü bile göremezsin, sen ikinciyi dene mutlaka ay neler deniyor bana.
Bir muhabbet oldu hatta arkadaşlarla tek oğlan annesi de benim, torun falan bakacaklar hayal kuruyorlar. Biri dedi sen ne şanslısın bak sen babanne olacaksın sana baktırmazlar
Ay dedim anane olsam da bakmam kendi çocuğuma bakarken zorlanıyorum depresyondan depresyona girdim, altmıştan sonra bir de bebek bakamam zaten. Ben emekli olup yazlık alıcam arada yunan adalarına kaçarız kocamla, bir kaç da ahretliğim var onlarla kahve içcem benim hayallerim bu diyorum
Takmayın özetle, toplum olarak boş öuhanbeti seviyoruz kall kırarız canını sıkarız demiyoruz. Dalga geçin böyle şeyler dediklerinde ben öyle yapıyorum

aslında buna sevınıyorum erkek annelerı kızmasın bana ama senelerce oglan anasıyım oglan dıye gezenlere maruz kaldık yeterınce sımdı kız annesı olmanın sansını bızler yasayalım ıstıyorum sıra bıze de gelsın

kız cocukları gunu vardı ınstagramda herkes paylasmıs. oglu oldugu ıcın altın dogurdu sanan bır komsum oglan olsun dıye ne dualarda ettı erkek dogurmak ayrıcalıkmıs cunku oyle dıyor , kız cocuklarının gununu kutlamanız bıttımı sımdı sıra bızde o kızları bız ogullara alıcaz hahaha dıye story paylasmıs

okudum bır midem eksıdı anlatamam sıldım dırek lıstemden , beyın fıkır fukarası .

haklısınız gercekten dalga gecmek lazım oyle yapınca bırakıyorlar o bos muhabbetlerı

Canim bizim topikte de konuşmuştuk bunu. Bos konusuyorlar iste takilma artik.
Esime kayinpederim daha bebegin cinsiyeti belli degilken, kaynanam bu da kızdır dedi diye damatlara çalışırsın dedi. Bende ordaydim.bana gore buyuk terbiyesizlik. Şuan bebegin cinsiyetide kesinleşti. Tekrar derlerse yada ileride bizim para tutmadigimizla ilgili laf soylerlerse(bu mevzuda da yorumlari degisken) bende diyecegim ki damat mi besleyecegim oturup kendim yicem.
Tabiki dusuncem bu yönde degil. Sirf zihniyetlerini yüze vurmak için.
Kiz cocuk cennet anahtariymis.
Ev bereketlenirmiş.
Gerçekten benim eşim ek iş buldu, bu bebegim rahme dustugu zamanlarda esim dugun salonlarında garsonluga basladi. Aylardir gitti calismaya hafta sonları.
Sen kendi ailene bakcaksin. Eger ki esin sbirsey demiyorsa hic sorun yapma.
Daha bugun bana 3. Cocuk soruyor misafirlerim. İcimden yuh artik desemde dilimden Allah bilir hem nerden bilelim erkek olacağını dedim.

Hayatim boyunca hep sordum bundan sonra da sorcam cunku en merak ettıgım sey.
dogumdan herkes korkar ama unutuluyor zamanla. rahat batıyor ya da . okadar cok korkunc olsa mıllet ıkıncıyı ucuncuyu dogurmazdı bence en zoru hamılelık. dogurdun bıttı hemen ayaga kalkıyorsun ay o 8 bucuk ay bana gecmedı bır turlu 8 bucuk aylıktı dogum yaptım hamılelıgım cok agırdı ondan da olabılır cektıgım acıdan 8 ayda 14 kılo verdım ben. mıllet kılo alırken dusun. bence hamılelık daha zor.

İşte aslında arada fark yok.
Yani kız içinde oğlan içinde yapınca cinsiyetçilik oluyor.
Pek hazmetmiyorum ben bu durumdan.
Yoksa kız da olsa ben doğurdum, zorlandım, zorlanıyorum, emek veriyorum seveceğim. Takmam yani.
Ama kıza yapılan da yanlış oğlana yapılan da yanlış.
Amaan dediğim gibi bana baksn diye doğurmadım zaten. Amacım da beklentilerimde yaşlılıkta çok başka ondan bu oğlu olan bağkurlu falan zevzekliklerine takılmıyorum öok.
İşin cinsiyetçi tarafı beni sinir eden. Evlat evlattır amaan

Bu suru cevap aldım, hepside Dunyadakı en guzel duygu oldugundan bahsetti içlerinden insan cıkıyor Allah ona mucize veriyor haliyle anlatırken hepsinin gözleri guluyor
Sezeryan yapanda normal doguran da.
Doğumdan korkuyor musun sorusunu hamile olanlara sorduğunu sandım. Doğuran için elbette güzel bir anı çoğu zaman. Ama hamile biri doğum ve korku kelimelerini yanyana duymak istemez, kendimden biliyorum.

Doğumdan korkuyor musun sorusunu hamile olanlara sorduğunu sandım. Doğuran için elbette güzel bir anı çoğu zaman. Ama hamile biri doğum ve korku kelimelerini yanyana duymak istemez, kendimden biliyorum.
Siz duymak istemeyen kısı olarak herkesi duymak istemez diye dusunuyorsunuz, ben duymak isterim haliyle bende karsımdakilere kendime soruldugunda rahatsiz olmayacagım sorular soruyorum, herkes mutlu yanı özetle.

8 ayda 14 kg vermek.. İmrendim sana masallah zor ama guzeldı, hamıle olupta cırkınlessen kimseyi görmedim ben. Gozume aksine daha guzel geliyor hepsi

Siz duymak istemeyen kısı olarak herkesi duymak istemez diye dusunuyorsunuz, ben duymak isterim haliyle bende karsımdakilere kendime soruldugunda rahatsiz olmayacagım sorular soruyorum, herkes mutlu yanı özetle.
Hamile olan biri doğumun ne kadar korkunç olduğuyla ilgili konuşup gayet mutlu oluyor yani? İlginç.

görümce yokmu kendi kız doğurmamismi ne bu erkek torun sevdası anlamıyorum boşver canını sktigna değmez allah kızlarına sana sağlık versin

Hamile olan biri doğumun ne kadar korkunç olduğuyla ilgili konuşup gayet mutlu oluyor yani? İlginç.
İlginc olan sizinle aynı goruste olmayanları ilginc bulmanız. Siz öylesiniz onlar öyle bu konuda anlasalım bence.zaten farkındaysanız size sizinle ya da dogumunuzla ilgili soru sormadım cunku beni ilgilendirmıyor.
Dıger kismi da muhattaplarımı ve beni baglar.

Agzı olan konuşuyor.Allahın verdiğinede şükretmıyolar.Bence kız evlat çok hayırlı

Ben kızlarımdan memnunum sizin soyunuzu devam ettirme gibi bi niyetim yok de

Sadece bunu söylediği için mi beddua ediyorsunuz hamilesin iz biraz hassassiniz herşeyi kafanıza takmayın bu kadar sezeryanda 3 çocuk hakkı var ama.ben 3. Düşünmüyorum erkek çocuk da istemiyorum kızı olmayanlar kiskaniyolar beni de geç

Evet topikte de konuştuk ama ben kendimi iyi hissedemedim ağlıyorum resmen yaa hamileliğin verdiği duygusallıkta var bi taraftan da bebeğimi düşünüyorum onu da üzmek istemiyorum bi durmuyorlar ya bi karnımızdaki doğsun büyüsün ondan sonra bak bu da büyüdü bi tane daha düşünün isterseniz dese başımın üzerine ama karnımdakini gözden çıkarıyor belliki daha doğmadan plan yapıyor 6 ay köye gidiyorlar Artvin’e 6 ayda burda Beykoz’da kendi evinde kalıyor bende Ümraniye de oturuyorum eşim çok iyi bi insan kv de de yakınımda değil ama muhatap olmak zorunda kalıyorum onlar geliyor biz gidiyoruz o ağzından illa beni sinir edecek bi laf çıkar ama geçinmeye çalışıyorum bu hayatta dört dörtlük olmuyor işte

erkek olunca noluyormuş acaba? bu insanların erkek merakı pipi merakı bitmiyor..

Ne deseniz boş, ağzı olan konuşur.. susmaz.

Bed dua etmeyi hiç sevmem aslında içimde masum bi can taşırken öyle kötü düşüncelerin kalbimden geçmesine çok üzülüyorum ama elimde değil işte içimden geçen de belli

Benimki de kız değil oğlan diye şimdiden üzülüyor. Artık kızdım ben de. Bak kalbim kırılıyor ama kız da olsa erkek de olsa benim evladım olacak, lütfen yani dedim. Özür diledi. Net olmak lazım.
O anda o kadar sinir oluyorum verecek cevap bulamıyorum

Tövbe yarabbim benimde eltimin iki oğlu var kaynanamın da iki oğlu bir kızı var kızı engelli kız çocuklarını çok sever bende öyle inşallah sağlıklı hayırlı kızım olur diye dua ederim hep hatta ben çocuğa cesaret edemiyorum derim oda kızım cesaret edilecek bisey yok hayırlısı olsun nasip der vallahi kayinvaldemi annem gibi severim(maşallah) sevmedigim huyları yokmu tabii ki var kendi annemlede oluyordu böyle kaynanaları gördükçe daha bi sever oldum kayinvaldemi belkide soyumuz yürüsün diyodur 2 o yüzden öyle baskı yapıyordur kısmet kuzum hayırlısını dile kulaklarını herkese kapat hamilesin bebisin üzülmesin

Bebeğin cinsiyetini belli olana kadar benim annem de kızın var bu da oğlan olur inşallah diyordu ama Allah oğlan vermediyse ne yapabiliriz sağlıklı ve hayırlı olması daha önemli 3. De oğlan olacağının garantisi yok oğlan olma ihtimali gibi cahilce bi düşünceyle çocuk yapacak insan değilim çocuk maddi manevi sorumluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…