Amin çok tşk ederim ben sağlık ocağını kuçuk gormuyorum ama bazı şeylerde sağlık ocagına gosterılmeyecek kadar onemliBu nasıl bi insan hangi devirde yaşıyo. Onun bi hastalığı olunca sağlık ocağına götür bakalım ne diycek. Allah yardımcın olsun canım.
Eşin cevabını vermiş aslında hiç muhatap olmayıp çıkıp gitseydiniz
Tek tek niye izah ediyosun
Sizin geçiminize ortak mı ki muayene ücretine kadar didikliyo
şükür eşimle aram çok iyi beni annesne ezidrmiyorEsinle arani iyi tutmaya bak
Kv urur kervan yurur
Amin çok tşk ederim ben sağlık ocağını kuçuk gormuyorum ama bazı şeylerde sağlık ocagına gosterılmeyecek kadar onemli
eşim sağolsun sen karşıma sen sus gibi cümlelerle cevap verdiği için ben konuşmaya gerek duymuyorum ama bazen okadar çok patlamak isitoyrum kiHer kv nin bu kadar laçka olacağını sanmıyorum.
Dengesiz, manyak manyak konuşma..
Siz de fazla samimi olmayın. Fazla yorum yaptırmayın.
4 aylık evliyim inan bana 4 senelik evli gibiyim şuan ki durumlarlaYa tabiki ne işin var sağlık ocağında. Orda kadın doğumcu mu var ultrason mu var. Hastaneye gidiceksin tabiki. Herşeyden önce torununun sağlığını düşünmesi lazım. Garip biriymiş neyseki eşin iyi boşver kv yi de bi şekilde idare et geç..
Eşin güzel güzel paylıyo aslındaortak değil de muayne ucretini geç arabanın benzn parasına kadar burnunu sokuyor
yok her KV böyle değil.
Bizim kv gelin ilişkimizde fesat olan benim mesela :)
maalesefbirlikte mi yaşıyosunuz?
işte ona göre gidilmiyormuş eşim sağolsun dmediği laf kalmıyor annesine bi yandan üzülüyorum arasını açıyor diye bi yandan da beni ezdirmediği için seviniyorumEşin güzel güzel paylıyo aslında
Sen niye cevap verip uzatmasına fırsat veriyosun ki
O eskide kalmış zaten, sancı son aylar olur son aya kadar doktora gidilmez mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?