KV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hazal123d

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
145
37
13
her kv de mi böyle Allah aşkına ya !!
1.5 aylık hamileyim eşim bugun işten izin aldı beni hastaneye götürmek için 3ünde bi gitmiştim iltihap şikayetim için kan tahlili idrar tahlili yaptılar hamile oldugumu öğrendim bugunde sonuç gostermeye gittik çünkü eşim bi türlü izin alamamıştı neyse kahvaltı yapıyoruz sabah kv siz niye hastaneye gidiyorsunuz şurda sağlık ocağı dururken dedi anne ben şikayetim için gidecem orda da sonuç gösterıp gelecem dedim vay efendim sağlık ocağında gösterilmiyormu o sonuç dedi ya ben sağlık ocağında mı tahlil yaptırdım da orda gösterecem dedim ayrıca ben hamilelik sırasında sağlık ocağına gitmem hastane dururken dedi oda benim bildiğim böyle sırt pırt gidilmez ağrı sancı olduğunda gidiler dedi eşimde orda sen karşıma sanane dedi annesine sonra doktor vitamin felan verecek onu kullanacak dedi anneside ee sen onları kullanacanmı kullanma al sana vitamin dedi kahvaltı sofrasını göstererek bende e tamam vitamin bunlarsa hadi çoçukda bişey oldu Allah göstermesin engelli oldu veya başka bişey odu sağlık ocağında bilemediler neolcak dedim haa öylemi o çocuk engelli olsa sen aldıracakmıydın dedi sustum seslenmedim sonra bana dengesiz manyak manyak konuşma dedi dedim dengesizlıkle ne alaksı var sen tedbirini al taktiri Rabbime bırak bende tedbirini alıyorum işte dedim sonra ne haltınız varsa onu yiyin dedi bize öyle morelim bozuldu ki sinir oldum resmen. ilk hamile olduğumu öğrendiğinde de ise iyi hadi bakalım hayırlısı olsun dedi surat beş karış tabi o akşamda kendi ailem geldi onların yanında bi göreceksiniz bi havalara girmeler torun geliyor hemen bataniye başlıyacam şunu yapacam bunu yapacam demeler çok iki yüzlü bi kv var nasıl başa çıkacam bilmiyorum ..

Bu nasıl bi insan hangi devirde yaşıyo. Onun bi hastalığı olunca sağlık ocağına götür bakalım ne diycek. Allah yardımcın olsun canım.

Her kv nin bu kadar laçka olacağını sanmıyorum.
Dengesiz, manyak manyak konuşma..

Siz de fazla samimi olmayın. Fazla yorum yaptırmayın.

Amin çok tşk ederim ben sağlık ocağını kuçuk gormuyorum ama bazı şeylerde sağlık ocagına gosterılmeyecek kadar onemli

Ya tabiki ne işin var sağlık ocağında. Orda kadın doğumcu mu var ultrason mu var. Hastaneye gidiceksin tabiki. Herşeyden önce torununun sağlığını düşünmesi lazım. Garip biriymiş neyseki eşin iyi boşver kv yi de bi şekilde idare et geç..

Her kv nin bu kadar laçka olacağını sanmıyorum.
Dengesiz, manyak manyak konuşma..

Siz de fazla samimi olmayın. Fazla yorum yaptırmayın.
eşim sağolsun sen karşıma sen sus gibi cümlelerle cevap verdiği için ben konuşmaya gerek duymuyorum ama bazen okadar çok patlamak isitoyrum ki

yok her KV böyle değil.

Bizim kv gelin ilişkimizde fesat olan benim mesela :)

4 aylık evliyim inan bana 4 senelik evli gibiyim şuan ki durumlarla

Ay içim şişti.
Bir tane doğursalarda kendileri istedikleri gibi davransalar karnındakileri bile sahipleniyorlar.

ortak değil de muayne ucretini geç arabanın benzn parasına kadar burnunu sokuyor
Eşin güzel güzel paylıyo aslında
Sen niye cevap verip uzatmasına fırsat veriyosun ki
O eskide kalmış zaten, sancı son aylar olur son aya kadar doktora gidilmez mi hiç

Cıdden benmı anormalım sızın aılenızmı anormal yoksa sızemı normal? ya dengesız manyak sozcuklerı nedır ya cıdden nasıl kbul dıyorsunuz o sözlerı nasıl kendınıze soyletıyorsunuz esınız ne yapıyor?? Aaman yaslı kadın bosver deyıp gecıyormusunuz ben olsam net o sekılde konusturmam konusursa evden kovarım bırdaha sokmam!!!!

Birliktemı yaşıyorsunuz.
Ayrıca eşin ene guzel cevap vermiş.
Böyle durumlarda sus .

Eşin güzel güzel paylıyo aslında
Sen niye cevap verip uzatmasına fırsat veriyosun ki
O eskide kalmış zaten, sancı son aylar olur son aya kadar doktora gidilmez mi hiç
işte ona göre gidilmiyormuş eşim sağolsun dmediği laf kalmıyor annesine bi yandan üzülüyorum arasını açıyor diye bi yandan da beni ezdirmediği için seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…