yapçak bişey yok o zaman malesef. evine gidince biter denirdi ama baştan kabul edince kv ile yaşamayı konuşmasına da takılmamak gerekiyo bence.maalesef
Ooo gelsin itiraflar : Dyok her KV böyle değil.
Bizim kv gelin ilişkimizde fesat olan benim mesela :)
bi bana kullanmıyor ki o cümleleri kocasına oğlanlarına diğer gelinine ama herkez alışmış artık seslenmiyor manyak salak deli gerizekalı özellikle mal demesi beni bitiriyor ama seslenemiyorum eşimin hatrı var eşim umursama annem herzaman herkeze öyle konuşur diyorCıdden benmı anormalım sızın aılenızmı anormal yoksa sızemı normal? ya dengesız manyak sozcuklerı nedır ya cıdden nasıl kbul dıyorsunuz o sözlerı nasıl kendınıze soyletıyorsunuz esınız ne yapıyor?? Aaman yaslı kadın bosver deyıp gecıyormusunuz ben olsam net o sekılde konusturmam konusursa evden kovarım bırdaha sokmam!!!!
bahsetmemiştim hastaneden geldim direk odama girdim çıkmadım ta ki gel bakıyım buraya dedi ne dedi doktor bende 10 gün sonra tekrar çağrıyo dedim ben sana dedim şurdaki sağlık ocağına gidin oraya kadar varıp varıp geleceksiniz boşver gitme dedi sonra ben şok oldum resmen bana 10 gün sonra hstaneye gitme diyorher kayınvalide herşeye karışıyo demekki.. o herkesde var canım. ama seninki dozajını aşmış... bencede hiç muhattap olma KV mesafeni koru. hastaneye gittiğinizi flnda fazla bahsetmeyin.
bende sevmeye çok isterdim cidden benim öyle anlaşılmayacak bi tarafım yok ama böyle şeylerde özellikle sağlık konusda böyle davrandıkca iğreniyorum sadeceHer kv öyle değil. Cahil aileyle evleniyosunuz. Sonra böyle olaylar olaylar. Sende herseyi anlatma. Detaya girme. Gidicem de ve git.
Benim kv'm cok iyidir. Cokta severim. Hepsi aynı değil yani
bi oğluyla değil tüm aileyle düzeltmesi lazım benceHepinizde iletişim bozukluğu mevcut. İlk önce anne-oğul arasındaki iletişimi bir düzeltsin.
Hamilesiniz çok takılmayın.
anladığım kadarıyla KV ile birlikte yaşıyosun. imkanınız varsa taşının. ev ustunde ev olmaz. hem bak bebiş geliyo buda bahaneniz olabilir. bence eşini ikna etbahsetmemiştim hastaneden geldim direk odama girdim çıkmadım ta ki gel bakıyım buraya dedi ne dedi doktor bende 10 gün sonra tekrar çağrıyo dedim ben sana dedim şurdaki sağlık ocağına gidin oraya kadar varıp varıp geleceksiniz boşver gitme dedi sonra ben şok oldum resmen bana 10 gün sonra hstaneye gitme diyor
yarın taşınalım dese hemen hiç durmam yerimde eşimde çoçuk olacak masraflar ikiye katlanacak diyor biraz sabredelim diyor bende dişimi sıkıyorum onu için aslında benimde kv deyle yaşamakla sorunum yok sadece şu dengesizlikleri olmasa ayrıca taşınsak bile yine gelirle yanımıza iki tane oğlu var başka yok başkalarının yanında da iki oğlum var birinden birinin yanında kalırım yaşlanınca diyoranladığım kadarıyla KV ile birlikte yaşıyosun. imkanınız varsa taşının. ev ustunde ev olmaz. hem bak bebiş geliyo buda bahaneniz olabilir. bence eşini ikna et
benim kv kaç tane cahili ezer geçer vallah cahil felan değil herşeye gelince gözü açık fıldır fıldır döner paraya gelince cahillik taslarBenim esin ailesi de hep diyordu
saglik ocagina git...ozel hastane bosa masraf....
yok iste 2 li 4lu taramaya ne gerek var
yok oyle ultrasondan bakilmaz zirt pirt cocuga zarar die
bende evet cok haklisiniz diyip yine bildigimi yaptim
inan bunlar cahillikten...yani ben kotu niyet olmadigindan eminim...tabi siz kv bilemem...
onu bende düşümdüm büyük gelininin bir çoçuğu var 4 5 yaşlarında yanında kv arada eltimede aynısını söyler manyak deli gibi sözlrle hitap eder yani ertesi gün o çoçğnda aynısını dediğini duydumeşinin annesine "kes sesini" demesine mi burda hepimiz bravo diyoruz gerçekten? yani sorun kv nin öyle demesinden çıkmış eşinin mükemmel davranışına gelmiş. bence kim kimseye hakaret edemez ve etse de bu normal bir şeymiş gibi davranılamaz. kv nin huyu bu deyip kabul edemezsiniz. direkt olarak eşiniz değil siz konuşun lütfen. yarın bir gün çocuğunuzun yanında size manyak derse o zaman çok geç olabilir.
onu bende düşümdüm büyük gelininin bir çoçuğu var 4 5 yaşlarında yanında kv arada eltimede aynısını söyler manyak deli gibi sözlrle hitap eder yani ertesi gün o çoçğnda aynısını dediğini duydum
uyarsam sizce ters tepki alırmıyım kiişte bende onu diyorum. çocuğa bu kötü bir kelime kullanma çok ayıp desen ama babannem de öyle söylüyor diyecek. taşınmaktan başka çare yok
ben kv nin tatlı dilden anlayacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var. önce bir konuş derdini anlat. hala devam ederse ayrı eve çıkacağız haberin olsun deuyarsam sizce ters tepki alırmıyım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?