KV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olsa da o beş karış suratları var olmasa da esin cevabını vermiş sende kendini savunmussun sıkma canını hayırlı olsun bebisiniz:)

Benim de babannem öyle. Daha dün geçti konusu. Her ay hastaneye mi gidiyosun dedi. Gittiğimi biliyor. Ben huyunu bildiğim için yok her ay değil 3 ayda bir dedim. Ona bile kiziyo. Ultrasonun çocuğu zehirledigini, engelli doğan çocukların ultrason ve tahliller yüzünden olduğunu sanıyo. İyi bi şey olsa ben annenizi götürürdüm bak ikinizde de bi kere gitmedi hastaneye hani ne var ne oldu bi hastalıkla mi doğdunuz dedi. Halbuki annemde guatr olduğu için ben gelismemisim doğru düzgün. 2 kilo 300 gr doğmuşum. Allahtan zihinsel problem yaşamamışim. Artık ben cevap vermiyorum kizdikca. Sende verme boşver. Yine gidersin hastaneye doktora. Söylemede. Bilmesi şart değilya.

Sanane ya sanane defol git şuradan demek var aslında ama olmuyor dimi... Kolay gelsin eşinizle konuşun annesiyle konuşsun herşeye karışmasın bence

Anneye kes sesini diyen bir evlat ! Bu kadar aciklama yapana kadar he tamam deyip bildigini okumak cok mu zor? Enfeksiyon varmis tabi gidip tedavi olacaksin.Vitaminler konusunda da kotu bir sey dememis en guzel vitamin dogal yollardan aliniyor zaten.Eksiklik varsa disaridan takviye veriliyor.2 li testler falan da %100 dogru sonuc vermiyor.Ben de yaptirmadim ama ben gelen bebek her turlu kabulumdur,asla aldirmam mantigindayim.Yasli kadin ne bilsin test falan tabi sorar kötü sonuc ciksa aldiracak misin diye.Kesinlikle hakli demiyorum ama idare edeceginize herkes birbirine hakaret etmis ne gerek var ufacik mevzu icin...

Esin seni ezdirmiyosa hiçte tinlama kv'nin laflarini. ezdiriyosa o kötu

Cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor.. Dengesiz kadin. Resmen kiskirtiyor adami. Bir de ben bunlarin taktik oldugunu dusunuyorum bazen. Amaclari gelini kudurtmak uzerlerine saldirtmak sonra da 'ayy oglusum goruyon mu karini arsizin teki anana neler yapiyor' diyip hakli konuma gecmek. Ama sizin gibi uslup bozmadan konusunca da hasetlerinden kuduruyorlar. Aynen boyle devam

felaket bir üslup tanımadığın bir insan için aynı duruma düşmezsin birgün umarım,kınıyorum
Uslubumda felaket bir durum gormedim asil senin uslubunu ben anlamadimbana beddua vari konusamazsin sende beni tanimiyorsun sonucta
Ne olsa bedava bende seni kiniyorum cok itici bir karsilik..

Bak ne güzel eşin senden yana. vermiş ona gereken cevabı gerisi boş onunla iyi ol da. Allah bozmasın da kv yi takma.

Gerçekten böyle muhabbetlerin olması can sıkıcı.. Biraz daha anlayışlı olmalı kv.deler ve pek tabi gelinler.
Kv.niz le muhabbetlerinizin öncesi var mıydı , yoksa hep böyle tepkili miydi ?

Eşinizin annesine verdiği cevap hiç hoş olmamış. O bir evlat ve annesini uyarırken bile üslubunu bozmaması lazım. Kırmadan incitmeden konuşmalı. Şefkatli olmalı.
Uyarmak demek , bağırmak ya da sert konuşmak demek değildir.

Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Eğer öyleyse Allah kolaylık versin.
Sen mesafe koy gereken cevabı eşin versin.

Bebek dogunca daha beter olacak. Cahil cahil herseye karisacak. Siz bebegi her ay doktora götüreceksiniz ve onun dediklerini yapacaksiniz. Kayinvalide her firsatta cocuga eski usül yöntemler uygulayacak. Ne zirt pirt doktora götürüyorsunuz biz doktorla mi büyüttük diyecek, ufacik bebegin agzina olur olmaz yiyecekler tikacak. Misafirin ailenizin yaninda torununu kucagindan indirmeyecek ama basbasa kaldiginizda söyle bir iki kucagina alip sonra ilgilenmeyecek. Gece 2 damla uyumadi annesi biraz ben bakayim da gelin uyusun diyecegine ev isi aksiyor diye söylenecek.

Yeni dogum yaptiginizda geceler boyu uykusuz kalacaksiniz. Kendi evinizde olsaniz bebek ne zaman uyusa siz de gözünüzü kapardiniz. Bulasik yatak toplama sonra da yapsaniz olur ama kayinvalide devamli tepenizde o yikanacak bu toplanacak, devamli ne yatmasi biz de dogurduk büyüttük hem de kac tane diyecek... Icim elvermedi daha fazlasini yazmaya. Esiniz yanlis düsünüyor. Hersey maddiyat degil. Daha bugün bir üye konu acti bununla ilgili. Kendi evinde yasadigi halde ona yetisemiyorum bunu yapamiyorum diye care ariyordu. Ilk cocugunuz oldugu icin nasil olacak tahmin edemiyorsunuz ama ilk 1 ay bebege alismak, düzenini oturtmak, uykusuzluga alismak... Size yardim lazimken klasik kaynanatöre denk gelmissiniz. Valla ufak bir imkan bile varsa kendi evinize cikin. Esiniz sabah gidecek aksam gelecek, tüm gün böyle bir kadinla ve yeni dogmus bir bebekle cok yipranirsiniz.

Erkeklerin annelerini bu tip uyarmalarını taktir eden kadınları görmek üzücü.
Arkasında elbet duracak eşinin de böyle olmamalı.
Annesine " sen karışma , sesini kes" tarzında konuşabilecek erkek eşine kimbilir neler diyordur..

Uslubumda felaket bir durum gormedim asil senin uslubunu ben anlamadimbana beddua vari konusamazsin sende beni tanimiyorsun sonucta
Ne olsa bedava bende seni kiniyorum cok itici bir karsilik..
hiç tanımadığın birisine bunu söylemeyi reva görüyorsan helal olsun sana,sende beni kına buyur

hiç tanımadığın birisine bunu söylemeyi reva görüyorsan helal olsun sana,sende beni kına buyur
Cnm sen neyin kafasini yasiyon anlamadim soyledigimde bi atasozudur onu soyleyende atalarimiz

Sanki kadinin kaderini belirlemisim gibi konusuyorsun

Git reelde kv deni herkesin kv desini cok sev burda neyin kafasindasin anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…