tamam denemeye çalışacam çok tşk ederim tavsiyeniz içinben kv nin tatlı dilden anlayacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var. önce bir konuş derdini anlat. hala devam ederse ayrı eve çıkacağız haberin olsun de
felaket bir üslup tanımadığın bir insan için aynı duruma düşmezsin birgün umarım,kınıyorumEsinle arani iyi tutmaya bak
Kv urur kervan yurur
her kv de mi böyle Allah aşkına ya !!
1.5 aylık hamileyim eşim bugun işten izin aldı beni hastaneye götürmek için 3ünde bi gitmiştim iltihap şikayetim için kan tahlili idrar tahlili yaptılar hamile oldugumu öğrendim bugunde sonuç gostermeye gittik çünkü eşim bi türlü izin alamamıştı neyse kahvaltı yapıyoruz sabah kv siz niye hastaneye gidiyorsunuz şurda sağlık ocağı dururken dedi anne ben şikayetim için gidecem orda da sonuç gösterıp gelecem dedim vay efendim sağlık ocağında gösterilmiyormu o sonuç dedi ya ben sağlık ocağında mı tahlil yaptırdım da orda gösterecem dedim ayrıca ben hamilelik sırasında sağlık ocağına gitmem hastane dururken dedi oda benim bildiğim böyle sırt pırt gidilmez ağrı sancı olduğunda gidiler dedi eşimde orda sen karşıma sanane dedi annesine sonra doktor vitamin felan verecek onu kullanacak dedi anneside ee sen onları kullanacanmı kullanma al sana vitamin dedi kahvaltı sofrasını göstererek bende e tamam vitamin bunlarsa hadi çoçukda bişey oldu Allah göstermesin engelli oldu veya başka bişey odu sağlık ocağında bilemediler neolcak dedim haa öylemi o çocuk engelli olsa sen aldıracakmıydın dedi sustum seslenmedim sonra bana dengesiz manyak manyak konuşma dedi dedim dengesizlıkle ne alaksı var sen tedbirini al taktiri Rabbime bırak bende tedbirini alıyorum işte dedim sonra ne haltınız varsa onu yiyin dedi bize öyle morelim bozuldu ki sinir oldum resmen. ilk hamile olduğumu öğrendiğinde de ise iyi hadi bakalım hayırlısı olsun dedi surat beş karış tabi o akşamda kendi ailem geldi onların yanında bi göreceksiniz bi havalara girmeler torun geliyor hemen bataniye başlıyacam şunu yapacam bunu yapacam demeler çok iki yüzlü bi kv var nasıl başa çıkacam bilmiyorum ..
Uslubumda felaket bir durum gormedim asil senin uslubunu ben anlamadimbana beddua vari konusamazsin sende beni tanimiyorsun sonuctafelaket bir üslup tanımadığın bir insan için aynı duruma düşmezsin birgün umarım,kınıyorum
hiç tanımadığın birisine bunu söylemeyi reva görüyorsan helal olsun sana,sende beni kına buyurUslubumda felaket bir durum gormedim asil senin uslubunu ben anlamadimbana beddua vari konusamazsin sende beni tanimiyorsun sonucta
Ne olsa bedava bende seni kiniyorum cok itici bir karsilik..
Cnm sen neyin kafasini yasiyon anlamadim soyledigimde bi atasozudur onu soyleyende atalarimizhiç tanımadığın birisine bunu söylemeyi reva görüyorsan helal olsun sana,sende beni kına buyur
sen yoluna devam et , yazdıklarımı sildim canımCnm sen neyin kafasini yasiyon anlamadim soyledigimde bi atasozudur onu soyleyende atalarimiz
Sanki kadinin kaderini belirlemisim gibi konusuyorsun
Git reelde kv deni herkesin kv desini cok sev burda neyin kafasindasin anlamadim
Ne yapacagimi senden ogrenmiyorum bir daha gereksiz yorum yapmazsan boyle silmek zorunda kalmassin cnm..sen yoluna devam et , yazdıklarımı sildim canım
yanlış yazdığımdan değl,yazacak çok şey olduğundan,ve ben gerek görmediğimden sildim,çoluk çocukla uğraşamam,gerektiği zaman hak edene cevbımı veririm üzme kendiniNe yapacagimi senden ogrenmiyorum bir daha gereksiz yorum yapmazsan boyle silmek zorunda kalmassin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?