Kv

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Daha önce de yazmıştım arkadaşlar kv ve gorumcelerim esimin eski sevgilisi ile gorusuyorlar bende bunu gorunce esime söylemiştim Eşimde annesini arayip neden gorusuyorsunuz vesaire diye kızmış diye sonrasında kv kapima dayanıp bana aileme olur olmaz bir sürü laf etti diye..bende bu konuyu ailemle paylaştım arayacaklardi zor vazgecirdim kesinlikle bayramda da gitmeyeceksin diyor babam da annem de o şekilde ozur dilesinler diyorlar..ama esim bayram da gitmeyi düşünüyor o kadar arada kaldım ki..nasıl bi tavır sergilemeyliyim sizce ?

Daha önce de yazmıştım arkadaşlar kv ve gorumcelerim esimin eski sevgilisi ile gorusuyorlar bende bunu gorunce esime söylemiştim Eşimde annesini arayip neden gorusuyorsunuz vesaire diye kızmış diye sonrasında kv kapima dayanıp bana aileme olur olmaz bir sürü laf etti diye..bende bu konuyu ailemle paylaştım arayacaklardi zor vazgecirdim kesinlikle bayramda da gitmeyeceksin diyor babam da annem de o şekilde ozur dilesinler diyorlar..ama esim bayram da gitmeyi düşünüyor o kadar arada kaldım ki..nasıl bi tavır sergilemeyliyim sizce ?

Neden aileniz karışıyor ki sizin bir eşiniz var ?

Ailem kötü insanlar değil. .annem sırf damadım icin aramayacağım diyor..hani kötülük değil hatalarını anlasinlar gitme diyorlar sadece. .

Neden herkes herşeyi herkesle paylaşıyor :KK66:
Babanlara neden laf etmelerine izin verdin
Hadi ettiler neden gidip bunu ailene söyledin

Ailenizi ne diye karistirdiniz hiç anlamadım. Kocaman insanlarsiniz.
Eşiniz gereken cevabı vermiş, yine ona soyleseydiniz yine verseydi.

Esiniz kapınıza dayanmasi konusuna nasil yaklaştı?

Çözüm de esiniz gitsin siz gitmeyin.
Ama kendinize edilen hakaret için.
Anne babanıza da söyleyin onlar dedi diye gitmemezlik yapmadığınızı.

ohooo ama olmaz ki siz artık iki kişilik bir ailesiniz kimsenin bu kadar müdahale etmesine izin verme . evcilik oynamıyorsun ki

Ailem kötü insanlar değil. .annem sırf damadım icin aramayacağım diyor..hani kötülük değil hatalarını anlasinlar gitme diyorlar sadece. .

Hatalarını anlamaları için annenizin gitme demesine gerek yok.Bunu sizde düşünebilirsiniz yani gitmezsiniz.
Eşinizede annem annenlerle görüşmemi istemiyor bu yüzden gitmeyeceğim derseniz ilişkiniz tehlikeye girer.
Bu her ikinizin alacağı bir karar olmalı

Benim eşimin eski sevgilisi
Komşularınin kızı
Kv dem gorumcelerim görüşür
Evlerine gelir gider ama
Bundan bananeee

Ailenizle paylaşmasaydınız Keşke
Gitmeyin demek istiyorum
Eşinizle problem olacak belli sadece uğrayıp bi ellerini öpün 1 saat kadar

ailene anlatman hata olmuş yapmamalıydın ama saygısızlık var ortada ailen istemiyo diye değil kendin istemediğin için gitmemelisin

Ailenizi neden dahil ettiniz ki bu konuya?hem aileniz bayramda gitmezseniz herşeyin daha da kötü olacağını bilmiyormu?Biraz sakin davranın mantıklı olun bu işler inatlaşma ile değil güzelce konuşarak halledilir.

Zaten aileme söylediğimi eşim Bilmiyor ailem dedi diye gitmemek gibi birsey de yapmayacağım..demek istediğim ben ne yapmayalım hani hangi yol benim için doğru olur? Aileme laf edildi evet doğru anladınız.

iyi yapmışsınız sizi sahipsiz sanmasınlar bence arasın babanız,madem huzurunuz bozuluyor ,böyle de onların huzuru bozulsun.herşey olacağına varır.baksana eşin gidecek miş.arkanda olduğunu düşünmüyorum.arkanda olsa gitmezdi.

Back
X