- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sonsuzsukurler
-
pek anlayamadım yazdıklarınızı, torunun buzdolabı süsü ne?
eskiden ordan atlamaz mı nedir ayrıca?
eşiniz de annesinin evinde elini yıkamış diye mi kızdınız, kvye de eltiye gitti diye??
Agzına saglikKızlar merhaba
Kv moralimi bozdu. Bi süredir şehir dışındaydı bugün gelmiş haber bile vermedi bide eşime kp kv ikisi almaya geç kaldı diye fırça atmış.
Peki nerdeydi 4 ay önce onu evinden kovan bayramda kocasını gönderipr kendi ve torunu kendi memleketine götüren iyi bayramlar demek için dahi aramayan gelinine gitti 1500 km yol karda kışta 3 vesait değiştirerek. Ben şok tabiama banane dedim. Geldi bugün eşimle konuşuyorum bizi dinliyormuş ben eltimle konuşmuyorum . Eşim dedi torunun buzdolabı süsü getireyim mi istemiyorum dedim vardı eskiden ordanatlamaz mı istemezsen isteme oğlumun cocugu bu nasıl istemezsin diye. Gelinine sesini çıkaramadın bana mı konuşuyorsun dedim rahatladım biraz. Eşimde demiş bişeyler. Gelir gelmez moralimi bozdu ben 10 haftalık gebeyim abartıyor muyum ama söyleyiş tarzı tam cırlamaydı. Eşime de kızdım el yıkama niyetine gitmiş anasının evine kal orda dedim ben de bana sormak bile yok
Yok hergün gitmez. Terminalden aldı. arabada ben eşimle konuşurken lafa atlayıp ortamı gerdi. Eşim de annesine kızmış, öyle dedi. Ben de anlamadım annesine gitmesini bana habrr bile vermeden. Şimdi de senin yüzünden annemi kırdım vb laflar yazmaya başladı. Annesinin yanında ve onu savunmaya başladı. Yapmazdı aslında böyleEsin annesine gitmis, tamam da niye kiziyorsun ? Hergun seni birakip annesine mi gidiyor ? Yoksa kizman abarti geldi.
Ccok karisik yazmissin ama anladigim kadarıyla eltiniz KV kavga ettiği halde KV ve kp onun yanina gitmiş. Gelince size tavri değişmiş. sizde eltinizle konusmuyorsunuz ve eltiniz çocuğunun dolap susunu almadiniz diye KV ile bozustunuz. Doğru mu anladim. Eğer doğru ise eltiniz zaten size uzakta yasiyor. Ben aliyim deyip alir iki gün sonra kirildi koptu falan diye çöpe atardim. Ayrıca kv oraya gidip onunla iyiyse yakin zamanda da senle iyi olur merak etme. Kp ve KV geç kaldılar diye kizmislarsa ogullarina kizmislar bu kadar buytme. Ahh su hormonlar. Gebelikte tavan yapiyor. Üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?