Kvalide ayağının tozuyla

Sonsuzsukurler

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
2.197
4.858
133
35
Kızlar merhaba
Kv moralimi bozdu. Bi süredir şehir dışındaydı bugün gelmiş haber bile vermedi bide eşime kp kv ikisi almaya geç kaldı diye fırça atmış.
Peki nerdeydi? 4 ay önce onu evinden kovan, bayramda kocasını kayınvalideme gönderip kendisi ve torunu babasının memleketine götüren, iyi bayramlar demek için dahi kayınvalidemi aramayan gelinine gitti. 1500
km yol karda kışta 3 vesait değiştirerek. Ben şok tabiama banane dedim. Geldi bugün kvdem, eşimle konuşuyorum telefonda bizi dinliyormuş meğerse. Bu arada ben eltimle konuşmuyorum . Eşim dedi ki eltim çocugun dgünü için buzdolabı süsü yaptırmış getireyim mi. Ben de istemiyorum dedim vardı eskiden zaten mevlidinden. Kvdem ordan atlamaz mı istemezsen isteme oğlumun cocuğunun bu süs nasıl istemezsin diye. Ben de kızdım, Gelinine sesini çıkaramadın bana mı konuşuyorsun dedim rahatladım biraz. Eşimde demiş bişeyler. Gelir gelmez moralimi bozdu ben 10 haftalık gebeyim abartıyor muyum ama söyleyiş tarzı tam cırlamaydı. Eşime de kızdım el yıkama niyetine gitmiş anasının evine. kal orda dedim ben de. Giderken bana sormak bile yok, aslında eşime kızmamıştım ama annesini savunan gıcık mesajlar yazmaya başladı sonradan.

Son düzenleme:
Affedersiniz kızlar telden yazıyorum karışmış.
Torunu için buzdolabı süsü yapmışlar dgünü için. Ben de istemedin kvdem de telde konuşuyorduk bizi dinlemiş atladı konuşmaya istemezsen isteme benim oğlumun cocuğunun süsünü nasıl istemezsin diye. Kadın çok meraklı bana sarmaya istemiyorum o kadının eltimin yani yaptırdığı süsü evimde. Eşim de gitmiş oraya beni arıyor annemdeydim diye ben de bozuldum niyr gittin diye ama asıl kvdeye bozuldum

Kayınvalideme anlam veremedim kovulduğu yere gittiği için. Orda sesini çıkaramamış sanırım. Gelir gelmez bana laf söyledi. pek umursamadım ama bu kadın böyle işte onu kovanın evine gider bana gelince herşeye laf söyler.
Geçende yoğurt yapmış. Eşime sordu sulandırayım mı diye eşimde yeter çok sulu oldu dedi. Kvdem dedi ki karın da böyle yapıyor ama hehehe güldüm ben de yoğurdu bile bana getirdi yani

Esin annesine gitmis, tamam da niye kiziyorsun ? Hergun seni birakip annesine mi gidiyor ? Yoksa kizman abarti geldi.

Eşime kızmadım aslında. Ama bana sormadan gitti. Şuan da attığı mesajlarla kızdırıyor beni annesini savunmaya başladı. Şuan delirtiyor hatta beni şaka gibi

Agzına saglik

Esin annesine gitmis, tamam da niye kiziyorsun ? Hergun seni birakip annesine mi gidiyor ? Yoksa kizman abarti geldi.
Yok hergün gitmez. Terminalden aldı. arabada ben eşimle konuşurken lafa atlayıp ortamı gerdi. Eşim de annesine kızmış, öyle dedi. Ben de anlamadım annesine gitmesini bana habrr bile vermeden. Şimdi de senin yüzünden annemi kırdım vb laflar yazmaya başladı. Annesinin yanında ve onu savunmaya başladı. Yapmazdı aslında böyle

Ccok karisik yazmissin ama anladigim kadarıyla eltiniz KV kavga ettiği halde KV ve kp onun yanina gitmiş. Gelince size tavri değişmiş. sizde eltinizle konusmuyorsunuz ve eltiniz çocuğunun dolap susunu almadiniz diye KV ile bozustunuz. Doğru mu anladim. Eğer doğru ise eltiniz zaten size uzakta yasiyor. Ben aliyim deyip alir iki gün sonra kirildi koptu falan diye çöpe atardim. Ayrıca kv oraya gidip onunla iyiyse yakin zamanda da senle iyi olur merak etme. Kp ve KV geç kaldılar diye kizmislarsa ogullarina kizmislar bu kadar buytme. Ahh su hormonlar. Gebelikte tavan yapiyor. Üzme kendini

niye takiliyorsun bu kadar esin kv. gitti diye bende hamileyken esimi kv. kp. ile kusken tek basina kvnin evine gonderdim, ne var bunda donup dolasip yine senin yanina gelecek merak etme. hamileligini boyle seylere takarak kotu gecirme.

Evet canım böyle gibi. Süsü istemedim teklif eden kayınvalidemdi. Neden takayım ki iki gün de olsa eltim sanki bana gönderdi. Hayır ben eşimle konuşuyorum telde, kvalidem bizi dinliyor demek ki, cırlayarak istemezsen isteme sonra da oğlumun çocugu o nasıl istemezsin diyor. Olmasın benimle iyi istemiyorum dengesiz biraz, ne yapıp ne edip moral bozmayı başarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…