Kızlar merhaba
Kv moralimi bozdu. Bi süredir şehir dışındaydı bugün gelmiş haber bile vermedi bide eşime kp kv ikisi almaya geç kaldı diye fırça atmış.
Peki nerdeydi? 4 ay önce onu evinden kovan, bayramda kocasını kayınvalideme gönderip kendisi ve torunu babasının memleketine götüren, iyi bayramlar demek için dahi kayınvalidemi aramayan gelinine gitti. 1500
km yol karda kışta 3 vesait değiştirerek. Ben şok tabiama banane dedim. Geldi bugün kvdem, eşimle konuşuyorum telefonda bizi dinliyormuş meğerse. Bu arada ben eltimle konuşmuyorum . Eşim dedi ki eltim çocugun dgünü için buzdolabı süsü yaptırmış getireyim mi. Ben de istemiyorum dedim vardı eskiden zaten mevlidinden. Kvdem ordan atlamaz mı istemezsen isteme oğlumun cocuğunun bu süs nasıl istemezsin diye. Ben de kızdım, Gelinine sesini çıkaramadın bana mı konuşuyorsun dedim rahatladım biraz. Eşimde demiş bişeyler. ndeGelir gelmez moralimi bozdu ben 10 haftalık gebeyim abartıyor muyum ama söyleyiş tarzı tam cırlamaydı. Eşime de kızdım el yıkama niyetine gitmiş anasının evine. kal orda dedim ben de. Giderken bana sormak bile yok, aslında eşime kızmamıştım ama annesini savunan gıcık mesajlar yazmaya başladı sonradan.