Kvalidemi anlayamıyorum !

Hayır k validemin dort yasında bebegi var yani benm kaynım oluyot
Yani senin kocanı doğurup, annene baktırdığını bu yüzden 4 yaşındaki çocuğunun görümcene trip attığını bile anlayabilirdim
O kadar karışık, anlamsız ki yazın

Asıl seni anlayan varsa, ona ödül verilsin :)

İnsanlar kaypaktır. Herkes verdiği sözü tutmaz. Ona da gidip vay efendim nasıl bakamazsın çocuğuma da diyemezsin. Dişini sık bir süre başka çare bulana kadar yapacak başka bir şey yok

Ya ne diyorsunuz hanfendi herkes anladı siz anlamadınız ? B garipsiniz cidden kvalidemin dort yasında cocugu var ekstra diyorum ben nsanlıyken dogurdu smdi acık oldumu. ? Bebegimede bakarım getir dedi ekstra evde ıkı cocuk var yani yoruluyor felan yzzdım okdr ne anladınızı ben anlamadım

İnsanlar kaypaktır. Herkes verdiği sözü tutmaz. Ona da gidip vay efendim nasıl bakamazsın çocuğuma da diyemezsin. Dişini sık bir süre başka çare bulana kadar yapacak başka bir şey yok
Evet malesef oyle olucak artık

Kvnin bir de 4 yasinda cocugu olunca bakmak daha da zor geliyordur.sonucta o da yeni buyutmus daha yeni rahata ermis.3 gun kvn 2 gun annen mi bakiyor dogru ku anladim.bir de anladigim kadariyla kvn sende kaliyor gibi geldi.soyle yapsaniz bir hafta kvn baksa 1 hafta annen baksa.en azindan 5 gun bakmis 9 gun dinlenmis olurlar.biz oyle yapmistik da iyi oluyordu onlar icin

Yok staj yapdıgım hastane kvalidem evinin arkaısnda hemen o yzden ben onlara brakıp staja gdıyorum bebegimi okulum baska biyerde ordada anneme brakıyorum tam oluyor boyle yani hafta sonu ben kendi evimdeyim bebegimle gece bende zTen bebek kmseye vermıyorum

Hayır bebej uyumustu ama pusette uyumus dedm kaldrmayalım uyanır smdi hemen nem kapar cnku benm bebiş ben az yatam dedm basım agrıuor hic bsey demedi bebegi pusetten aldı yataga brakdı kapayı kapattı cıkdı gtti cevap ble vermedi

Plasız programsız, aile dahi olsa başkalarına güvenerek yola çıkarsanız yolda ayağınız takılır, düşersiniz.

Kayınvalide tarafındayım bu konuda.
Ya allah askına siz kac yasındaısnız ? Benm ailem benm yanımda sizin hic yanınzda birileri olmamıs herslde ? Size garip gelıyor ben sordum bakablrmısnız dıye tamam dediler yoksa hayır da dyeblrlerdi ben guvendm ailem cunku anlatablıyormuyım ?

Benim yaşımla konunun alakası ne? Bakarız demiş olabilirler ama yorulup sıkılmışlar demek ki. İnsanlık hali. Bu tip olumsuzlukları en baştan düşünmüş olmalıydınız. Düşünmemişsiniz, o yüzden pek şikayet etmeye hakkınız yok şu durumda.

yası buyuk olan ablalar boyle yorum yapıyor. Cnku ! Ben kvalideme sormasam haklısnız sordum bakarım dedi ona gore staja basladım brda nasıl ben suclu oluyorum ? Size katılmıyorum

yası buyuk olan ablalar boyle yorum yapıyor. Cnku ! Ben kvalideme sormasam haklısnız sordum bakarım dedi ona gore staja basladım brda nasıl ben suclu oluyorum ? Size katılmıyorum

Katıl ya da katılma durum bu. Bundan sonra verilen sözlere göre plan yapmaz, kendi şartlarına göre yaparsın. Bu da sana ders olur.

Katıl ya da katılma durum bu. Bundan sonra verilen sözlere göre plan yapmaz, kendi şartlarına göre yaparsın. Bu da sana ders olur.
Evet o konu oyle kendi basımı kendim kasıycam anlsılan ama ben boyle dusunmuyorum ben kendi bebegime insallah ilerde allah izn verrse bole yapmam cidden yapmam cnku ben hep herkese karsı ıyı bir evlat iyi bir gelin oldum smdi benm ihtiyacım var ama yardım etmeye gelince cabucak bıkıldı halbuki gecici bir sure ıkınay

Benim kv eltimin 3 çocuğunu büyüttü (birlikte yaşıyorlar) biz izne gidince eşim çocuğu anneme Bırakta dışarı gel gezmeye gidelim dedi, ben mecbur kaldım kv ye söylemeye ki hiç istemiyordum, kv bir bağırdı bana ben kimsenin çocuğuna bakamam diye! Buradaki kimse ben oluyorum:))). İzine gitmeden evvelde telefonda neler sayıyordu eşime torunum özledim v.s. Diye.
Kadının birde kendi küçük çocuğu varmış demekki çok bunaldı, arada kv ye özel küçük hediye al gönlünü yap, anlayış bekleme, işin bitince bebeğini al hemen evine git ordada kalma, sen el kızısın o bebek yeri geldiğinde oğlunun ama stresli zamanlarda senin çocuğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…