- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Yani senin kocanı doğurup, annene baktırdığını bu yüzden 4 yaşındaki çocuğunun görümcene trip attığını bile anlayabilirdimHayır k validemin dort yasında bebegi var yani benm kaynım oluyot
Bu ne ya?Yok zaten bdaha demem uyuyablrmyım dye kendi kıza olsa cidden umursamazdı ama bana yeter benm bakdıgım dedi sanki koydu gitti o zoruma gitti
İnsanlar kaypaktır. Herkes verdiği sözü tutmaz. Ona da gidip vay efendim nasıl bakamazsın çocuğuma da diyemezsin. Dişini sık bir süre başka çare bulana kadar yapacak başka bir şey yokYani soyle yorum yapmayın olurmu bakamayacaksan felan herkes ev hanımı deil ben calısyorum aynı zmnda ücretsiz izne ayırıldım staja basladım dgumdan snra bebemle vakit ble geciremedim ailelere sordum yardımcı olurmusnu bakın okula doncem dye tabi tabi don hallederiz dediler ama sonuc ?
Ya ne diyorsunuz hanfendi herkes anladı siz anlamadınız ? B garipsiniz cidden kvalidemin dort yasında cocugu var ekstra diyorum ben nsanlıyken dogurdu smdi acık oldumu. ? Bebegimede bakarım getir dedi ekstra evde ıkı cocuk var yani yoruluyor felan yzzdım okdr ne anladınızı ben anlamadımYani senin kocanı doğurup, annene baktırdığını bu yüzden 4 yaşındaki çocuğunun görümcene trip attığını bile anlayabilirdim
O kadar karışık, anlamsız ki yazın
Asıl seni anlayan varsa, ona ödül verilsin :)
Evet malesef oyle olucak artıkİnsanlar kaypaktır. Herkes verdiği sözü tutmaz. Ona da gidip vay efendim nasıl bakamazsın çocuğuma da diyemezsin. Dişini sık bir süre başka çare bulana kadar yapacak başka bir şey yok
Yok staj yapdıgım hastane kvalidem evinin arkaısnda hemen o yzden ben onlara brakıp staja gdıyorum bebegimi okulum baska biyerde ordada anneme brakıyorum tam oluyor boyle yani hafta sonu ben kendi evimdeyim bebegimle gece bende zTen bebek kmseye vermıyorumKvnin bir de 4 yasinda cocugu olunca bakmak daha da zor geliyordur.sonucta o da yeni buyutmus daha yeni rahata ermis.3 gun kvn 2 gun annen mi bakiyor dogru ku anladim.bir de anladigim kadariyla kvn sende kaliyor gibi geldi.soyle yapsaniz bir hafta kvn baksa 1 hafta annen baksa.en azindan 5 gun bakmis 9 gun dinlenmis olurlar.biz oyle yapmistik da iyi oluyordu onlar icin
Hayır bebej uyumustu ama pusette uyumus dedm kaldrmayalım uyanır smdi hemen nem kapar cnku benm bebiş ben az yatam dedm basım agrıuor hic bsey demedi bebegi pusetten aldı yataga brakdı kapayı kapattı cıkdı gtti cevap ble vermedianlamayacak bir şey yok kendisinin küçük çocuğu var zaten bir de bebek bakıyor hiç de kolay değil.bravo baktığı için.minnettar olurdum bir şey diyemezdim sanırım. bir de yatağa bebeği koymasına niye takılıyorsunuz? bebek sizin değil mi gidip yanına yatın kuzunun
Ya allah askına siz kac yasındaısnız ? Benm ailem benm yanımda sizin hic yanınzda birileri olmamıs herslde ? Size garip gelıyor ben sordum bakablrmısnız dıye tamam dediler yoksa hayır da dyeblrlerdi ben guvendm ailem cunku anlatablıyormuyım ?Plasız programsız, aile dahi olsa başkalarına güvenerek yola çıkarsanız yolda ayağınız takılır, düşersiniz.
Kayınvalide tarafındayım bu konuda.
Ya allah askına siz kac yasındaısnız ? Benm ailem benm yanımda sizin hic yanınzda birileri olmamıs herslde ? Size garip gelıyor ben sordum bakablrmısnız dıye tamam dediler yoksa hayır da dyeblrlerdi ben guvendm ailem cunku anlatablıyormuyım ?
Valla karışık yazmissiniz ben de annenizin 4 yaşında çocuğu var diye anladimHayır k validemin dort yasında bebegi var yani benm kaynım oluyot
yası buyuk olan ablalar boyle yorum yapıyor. Cnku ! Ben kvalideme sormasam haklısnız sordum bakarım dedi ona gore staja basladım brda nasıl ben suclu oluyorum ? Size katılmıyorumBenim yaşımla konunun alakası ne? Bakarız demiş olabilirler ama yorulup sıkılmışlar demek ki. İnsanlık hali. Bu tip olumsuzlukları en baştan düşünmüş olmalıydınız. Düşünmemişsiniz, o yüzden pek şikayet etmeye hakkınız yok şu durumda.
Benim yaşımla konunun alakası ne? Bakarız demiş olabilirler ama yorulup sıkılmışlar demek ki. İnsanlık hali. Bu tip olumsuzlukları en baştan düşünmüş olmalıydınız. Düşünmemişsiniz, o yüzden pek şikayet etmeye hakkınız yok şu durumda.
Valla karışık yazmissiniz ben de annenizin 4 yaşında çocuğu var diye anladim
yası buyuk olan ablalar boyle yorum yapıyor. Cnku ! Ben kvalideme sormasam haklısnız sordum bakarım dedi ona gore staja basladım brda nasıl ben suclu oluyorum ? Size katılmıyorum
Evet o konu oyle kendi basımı kendim kasıycam anlsılan ama ben boyle dusunmuyorum ben kendi bebegime insallah ilerde allah izn verrse bole yapmam cidden yapmam cnku ben hep herkese karsı ıyı bir evlat iyi bir gelin oldum smdi benm ihtiyacım var ama yardım etmeye gelince cabucak bıkıldı halbuki gecici bir sure ıkınayKatıl ya da katılma durum bu. Bundan sonra verilen sözlere göre plan yapmaz, kendi şartlarına göre yaparsın. Bu da sana ders olur.
Kadının 4 yaşında çocuğu var birde sizin bebeğinize bakıyor azıcık lafı da duymayı verin o zaman sizin uykunuz var yorgunsaniz oda yorgundur.Hayır k validemin dort yasında bebegi var yani benm kaynım oluyot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?